- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #14.481
canım yaa doktora gitmeden koymamyım demiştim Allah korusun bir aksilik bişey olur diye korktuğumdan... koyayım yani bilmiyorum ki kan tahlili de yarın sabah yaptırayım diye karar verdim içim içimi yiyo işte...
uleyyyynnn yine çenenizin yayı pırttı haaaaaaaa.oku oku anca geldm sona ....yeni gelen canlarrrrrrrr,,,,,,yoldaşlarrrrrrrrr,,,,,kaderdaşlarrrrrrr hoşşşşşşşşgeldinizzzzzzz
amannnnnnn sabahlar olmasınnnnnnn
hoşbulduk canım benim hepte hoş bulurum inşallah
Selam hanimlar;
Hepimizin istediği sağlıklı, hayırlı, evimizin ve ailemizin neşesi olacak bir bebek...
Bu güne kadar çok ay saydım haziran temmuz ağustos.....ekim kasım ....ocak şubat, çok kür denedim, okuduğum her yeni bilgiyi uygulamaya çalıştım.
Çalışacağım da çünkü bu istek benim vazgeçebileceğim bir hayal değil.
Allah ın izniyle hangi ay olursa olsun burada bebeğimi sabırla bekleyeceğim...
Bu yolda benimle birlikte günlerini saymak isteyen herkesi topiğime beklerim.
Bilgi alışverişinde bulunalım, uyguladığımız kür ve metodları paylaşalım, birbirimize umut aşılayalım, batları sayalım, takılıp tökezlediğimiz moralimizin düştüğü yerde birbirimizin elinden tutalım istiyorum...
Haydi bu ilk topiğimdir, hayırlı uğurlu olsun hepimize hayal ettiğimiz bebeği getirsin.....
Bu yolculukta hepimize şans diliyorum
Sevgi yumağı topiğimizin çıtır anne adayları:
Güzel Haberin Tarihi --------- Anne Adayı --------- Bebeğin Cinsiyeti------------ Doğum Tarihi
1. 20.02.2013------------------- nuarin-------------------- ----------------
2. 22.02.2013------------------- FHM---------------------- -----------------
3. 04.03.2013------------------- pazartesisevmez------------------ ----------------
4. 05.03.2013------------------- hopefor---------------------- ----------------
hoşbulduk canım benim hepte hoş bulurum inşallah
canim yaa tuzlu fln yeme dikkat et... verir ama sen isticeksin ben her resim icin 1 euro veriyorum dinletmiyorum kalp sesini sadece ekranda gosterdi bize
kıyamam ya aynen.buranın havasına hiç alışamadm.bursa çok güzelmiş die duymuştm.alışmaya çalışcaz canım napalım.kaç yıllık evlisin ayrıca çok geçmiş olsun canım.ben de iki tane bebişimi kaybettim(
yaw bekle acele etme :26::26::26:ama edam yaw simdik bize sordunya nolur kesin gözüyle bakma herseye hazirlikli ol.biz sadece saydigin belirtilere göre yorum yaptik..psikolojikte oluyo biliyosunn..hormonlar kandirabiliyo...aam insalalhh bekledigimiz seyin habercisidirrr:26::26::26:cünkü bazen regl belirtisiyle hamilleik karistiriliyo
inşaşllhhh canımm inş.. Rabbim huzurumuzu kaçırmasınn hamişlerimizi çoğaltsınnn bizleri güldürsünn inş..
canim yaa tuzlu fln yeme dikkat et... verir ama sen isticeksin ben her resim icin 1 euro veriyorum dinletmiyorum kalp sesini sadece ekranda gosterdi bize
inşaşllhhh canımm inş.. Rabbim huzurumuzu kaçırmasınn hamişlerimizi çoğaltsınnn bizleri güldürsünn inş..
doruuuuu bıtanemmm ben alıstıgım ıcın artıkkk her ıhtmale karsı hazılrıklıyım zaten moralım oylede bozulacak boylede ben yıne umıtsızım acıkcası
canim sakin ol hersey yolundadir merak etme rabbim korur melegini sen bilirsin daha sonra koy o zamanne kadarlik peki bebis nete gore
ben ilk gittigimde yani iki hafta önce rahimden bakmisti ultrason ile. biseyler gösterdi ama sanirim kesesiydi. iki hafta gecti cuma ne görücez hayirlisi. birde her iki haftada bir randevu veriyor ve her seferinde kan alacakmis. sende de mi öyle?? yine alttan mi bakti?
biz haberi buraya veremedik diye yokmuyuz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?