Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canım yaa doktora gitmeden koymamyım demiştim Allah korusun bir aksilik bişey olur diye korktuğumdan... koyayım yani bilmiyorum ki kan tahlili de yarın sabah yaptırayım diye karar verdim içim içimi yiyo işte...

canim sakin ol hersey yolundadir merak etme rabbim korur melegini sen bilirsin daha sonra koy o zaman ne kadarlik peki bebis nete gore

hosgeldinn

bende bizim kuzucuk nerde kaldi diyodummm

canim yaa tuzlu fln yeme dikkat et... verir ama sen isticeksin ben her resim icin 1 euro veriyorum dinletmiyorum kalp sesini sadece ekranda gosterdi bize

ben ilk gittigimde yani iki hafta önce rahimden bakmisti ultrason ile. biseyler gösterdi ama sanirim kesesiydi. iki hafta gecti cuma ne görücez hayirlisi. birde her iki haftada bir randevu veriyor ve her seferinde kan alacakmis. sende de mi öyle?? yine alttan mi bakti?

allah sabır versin canım allah hayırlı bebekler nasip etsin doğurmayıda büyütmeyide
taaaaaaammmm 4 ay 23 gündür evliyim.ama 7 buçuk senelik büyük bir aşk ve türlü türlü zorluklardan sonra şükürler olsunki?

sen bebişlerini niye kaybettin canım?

doruuuuu bıtanemmm ben alıstıgım ıcın artıkkk her ıhtmale karsı hazılrıklıyım zaten moralım oylede bozulacak boylede ben yıne umıtsızım acıkcası

canim yaa tuzlu fln yeme dikkat et... verir ama sen isticeksin ben her resim icin 1 euro veriyorum dinletmiyorum kalp sesini sadece ekranda gosterdi bize

ana parami aldi senden kiz bence bu resmi bisey degil kandirarak cebine atiyoparaci doktormusss

doruuuuu bıtanemmm ben alıstıgım ıcın artıkkk her ıhtmale karsı hazılrıklıyım zaten moralım oylede bozulacak boylede ben yıne umıtsızım acıkcası

edammm tamamm ama ümitsizde olma sakin :26:sadece sunu diycem hayirlisi ise olsun kuzucukk..

kizlarrrr grubun kurucusuda hamile kaldigina göre artik teker teker takip etmeniz gerek. ne demisler aslan yattigi yerden belli olur. lütfen yumurtlama günlerine takmayin kafayi ve regl biter bitmez gün asiri yada iki güne bir regl e kadar calisma yapin. doktor bana 11 inde yumurtlucan dedi ben 3 ünde yumurtadim...

canim sakin ol hersey yolundadir merak etme rabbim korur melegini sen bilirsin daha sonra koy o zaman ne kadarlik peki bebis nete gore

4+2 günlük Allah bağışlasın inşallah...

internet diyoki haftaya salı yani 5+1 de doktora gidip muayene ol. o zaman kese görünür mü?
vallahi çok rahat bırakamıyorum kendimi ... bi kalp atışını falan duyabilsem rahatlarım sanki... bilmiyorum sen tecrübelisin anlat bana

sende incelesene kizz ekrani ne gosteriyo fln diye kesedir buyuk ihtimalle evet alttan bakiyo banada 2.randevumu 3 hafta sonra fln verdi simdi 1 ay sonra verdi evet kan aliyolar malesef ama benden bu sefer almadilar mutterpassimida verdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…