- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #14.501
edammm tamamm ama ümitsizde olma sakin :26:sadece sunu diycem hayirlisi ise olsun kuzucukk..
biz haberi buraya veremedik diye yokmuyuz yani
ana parami aldi sendenkiz bence bu resmi bisey degil kandirarak cebine atiyo paraci doktormusss
4+2 günlük Allah bağışlasın inşallah...
internet diyoki haftaya salı yani 5+1 de doktora gidip muayene ol. o zaman kese görünür mü?
vallahi çok rahat bırakamıyorum kendimi ... bi kalp atışını falan duyabilsem rahatlarım sanki... bilmiyorum sen tecrübelisin anlat bana
şey loorım onu pazartesim belirliyor benım blqım yok yanı
allah sabır versin canım allah hayırlı bebekler nasip etsin doğurmayıda büyütmeyide
taaaaaaammmm 4 ay 23 gündür evliyim.ama 7 buçuk senelik büyük bir aşk ve türlü türlü zorluklardan sonra şükürler olsunki?
sen bebişlerini niye kaybettin canım?
kizlarrrr grubun kurucusuda hamile kaldigina göre artik teker teker takip etmeniz gerek. ne demisler aslan yattigi yerden belli olur. lütfen yumurtlama günlerine takmayin kafayi ve regl biter bitmez gün asiri yada iki güne bir regl e kadar calisma yapin. doktor bana 11 inde yumurtlucan dedi ben 3 ünde yumurtadim...
ultrrason resimlerine mipara alyoo loorimmm
pekiifoto cook tatli
4+2 günlük Allah bağışlasın inşallah...
internet diyoki haftaya salı yani 5+1 de doktora gidip muayene ol. o zaman kese görünür mü?
vallahi çok rahat bırakamıyorum kendimi ... bi kalp atışını falan duyabilsem rahatlarım sanki... bilmiyorum sen tecrübelisin anlat bana
kizlarrrr grubun kurucusuda hamile kaldigina göre artik teker teker takip etmeniz gerek. ne demisler aslan yattigi yerden belli olur. lütfen yumurtlama günlerine takmayin kafayi ve regl biter bitmez gün asiri yada iki güne bir regl e kadar calisma yapin. doktor bana 11 inde yumurtlucan dedi ben 3 ünde yumurtadim...
biz haberi buraya veremedik diye yokmuyuz yani
evet yaa para aliyo valla 1 euro veriyoruz ne dicem ki vermiyorum mu dicem:26::26:
aliyomus 1 euro
evet yaa para aliyo valla 1 euro veriyoruz ne dicem ki vermiyorum mu dicem:26::26:
sende incelesene kizz ekrani ne gosteriyo fln diye kesedir buyuk ihtimalle evet alttan bakiyo banada 2.randevumu 3 hafta sonra fln verdi simdi 1 ay sonra verdi evet kan aliyolar malesef ama benden bu sefer almadilar mutterpassimida verdiler
amin inşallah yaaa buradaki herrrrrrkes bu haberi verecek Allahın izniyle hayırla sağlıkla inşallah...
loorim ve miamore ve bildiğim kadarıyla rüyabuse sizi tabiki de bu topiğin hamilesi kabul ediyoruzzzz.... mutlu haberi aldığınız tarihi yazın hemen ekleyeyiiimmm
gözden kaçırdığım biri olursa da lütfen özelden yazın bana emi? ben tüm geçmişi hep okuyamıyorum
ah balahcım ben de bilsem niye kaybettm.sorun da orda sebebi belli değil.tüm tahlilleri yaptım hiç bi sorun görünmüyo. tam öğreniyom hamileliğimi 1 hafta sonra düşüyor.ilki 5 ikincisi 3 haftalık düştü.şimdi onlar araştırılıyor işte.
amin inşallah yaaa buradaki herrrrrrkes bu haberi verecek Allahın izniyle hayırla sağlıkla inşallah...
loorim ve miamore ve bildiğim kadarıyla rüyabuse sizi tabiki de bu topiğin hamilesi kabul ediyoruzzzz.... mutlu haberi aldığınız tarihi yazın hemen ekleyeyiiimmm
gözden kaçırdığım biri olursa da lütfen özelden yazın bana emi? ben tüm geçmişi hep okuyamıyorum
yaww inceledim de ben ne anlarim ultrasondan. su alttaki bebek takviminde bile karidese benzetiyorum. 4 haftalikken kalamar a benziyordu:))) önce mide bulantimi sorucammm, canim atk etti.. sonrada benim hala cok agrim var kasiklarimda onu sorucammm
abowwww gözüne dizine dursunn denmes şindii demmii işin ucunda evlat vaaa
doru dıyoo loorımmm yokk buı sefer kalsın almim denmezkii
burda almıolar hayret yakında başla la amaa
yok vermiycem diyemezsin ama sahtekarlikla aliyo böyle bisey yokki o resimler parasiz cünküü uyuz insanlari kandirip aliyo demmekiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?