Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ben ilk kontrolume 5+3 ken gitmistim keseyi gormustuk gorunur tabiki canim sen sikma canini rahat ol dua et Allahin izni ile bisey olmicaka

ah balahcım ben de bilsem niye kaybettm.sorun da orda sebebi belli değil.tüm tahlilleri yaptım hiç bi sorun görünmüyo. tam öğreniyom hamileliğimi 1 hafta sonra düşüyor.ilki 5 ikincisi 3 haftalık düştü.şimdi onlar araştırılıyor işte.

benimki 4 haftalikken göründü kese hemde netti.. bence hemen git doktoraaa

amin inşallah yaaa buradaki herrrrrrkes bu haberi verecek Allahın izniyle hayırla sağlıkla inşallah...

biz haberi buraya veremedik diye yokmuyuz yani

loorim ve miamore ve bildiğim kadarıyla rüyabuse sizi tabiki de bu topiğin hamilesi kabul ediyoruzzzz.... mutlu haberi aldığınız tarihi yazın hemen ekleyeyiiimmm

gözden kaçırdığım biri olursa da lütfen özelden yazın bana emi? ben tüm geçmişi hep okuyamıyorum

evet yaa para aliyo valla 1 euro veriyoruz ne dicem ki vermiyorum mu dicem:26::26:

yok vermiycem diyemezsin ama sahtekarlikla aliyo böyle bisey yokki o resimler parasiz cünküü uyuz insanlari kandirip aliyo demmekiii

sende incelesene kizz ekrani ne gosteriyo fln diye kesedir buyuk ihtimalle evet alttan bakiyo banada 2.randevumu 3 hafta sonra fln verdi simdi 1 ay sonra verdi evet kan aliyolar malesef ama benden bu sefer almadilar mutterpassimida verdiler

yaww inceledim de ben ne anlarim ultrasondan. su alttaki bebek takviminde bile karidese benzetiyorum. 4 haftalikken kalamar a benziyordu:))) önce mide bulantimi sorucammm, canim atk etti.. sonrada benim hala cok agrim var kasiklarimda onu sorucammm

onemli degil bitanem yaziyorum hemen 08.02.2013

kızın tekı topık açmıs kk mı yoksa hk mı bellı deqıl dıye bır qırdım qecenqun hep hamıle sayfaları vardı yazmıs bende sımcık bakdım doqru dıyormus haaa

canım benim inşallah çözülemicek bişeyçıkmaz ve tez zamanda evladını kucağına alırsın.sen ne kadar süredir evlisin?

ben 21 subatta ögrendim. 28 subatta regl olmam gerekiyordu...

abowwww gözüne dizine dursunn denmes şindii demmii işin ucunda evlat vaaa
doru dıyoo loorımmm yokk buı sefer kalsın almim denmezkii
burda almıolar hayret yakında başla la amaa

yok vermiycem diyemezsin ama sahtekarlikla aliyo böyle bisey yokki o resimler parasiz cünküü uyuz insanlari kandirip aliyo demmekiii

bende oyle benzetiyodum miamorem simdi ise hariboya benzetiyorum miamorem agrimasi normal ama yinede sor

evet kizlar yaa trde para vermiyo millet burada para veriyorum ne yapiyim ki bilemedimm :26: uyuzlar soylesek bunlar paraylami her yerde diye :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…