Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

benimki 4 haftalikken göründü kese hemde netti.. bence hemen git doktoraaa

tatlım ben keseye vajinalden baktırmak istemiyroum ama haftaya salı gitcem o yüsden... ama yarın bi kan tahlili mi yaptırsam?

canım başın sapolsun öncelikle...bebeklerin düştüğünü nasıl anlıyorsun kanama mı oluyor? düştüğünü fark ediyor musun yani?

loorim benden doktorum hic almadi yaw bence bunu senin doktorun yapiyo belki vardir bunun gibi paraci uyuzlar ama ben ilk senden duydummm:26:neyse cok bari almiyo

canim bana hala alttan bakiyo alttan daha net goruluyo ilk haftalarda bi sakincasi yokki

tattlimmm alttan muayane olmak istemiyorsun ama dis gebelik olup olmadigi ve kesenin yerinde olup olmadigi ancal alttan muayenede belli oluyor. sakin önyargili olma canim, iyi doktor sec dikkatli olsun bebege zarar vermesin ve ultrason ile baksin...

kızlar ailelerinizde soruyo mu ???hani bebek noldu bebek daha düşünmüyonzmu bebek ???kaş göz işaretiyle karnınınızı filan gösterenler var mı acaba???çokk merak ettim diyin bakem bana

canim bana hala alttan bakiyo alttan daha net goruluyo ilk haftalarda bi sakincasi yokki

waarrrrr ben nefret ediyorummmmm, cok rahatsiz oluyorummm. zaten doktorum dalga geciyor benimle.. burada ötrü havlu gibi bisi yok ben sal götürüyorum yanimda ona dolaniyorum. yinemi örtündün diyor:))) sevmiyorum alttan muayeneyi.. senin doktorun Türk mü? kadin mi erkek mi?

canlarr yaww ben yatyooo başım hiççç geçmedii dayanamıcamm :26::26::26::26:
yatayında sabah kalkayın dinçç şekildee
hancekimde gelmedii ben çıkıncaa gelirseee :26::26::26: üzülmesinnn vardır Rabbimin bir bildiği
inaşşallhh rabbim bir daha yaşatmazzz

Allah rahatlık versinnn hepinizee yarın görüşürzz kısmetsee :26::26::26::26:

sağol canım rabbm bidaha yaşatmasın.evet tatlım anlıyorum.önce lekelenme sonra kan....ilkini testte gördüm ama daha batım gelmeden anlamştm.bat geçince test yaptm pozitif ama bi hafta sonra düştü.ikincisini de anladm ben biraz ağır yaşıyom belitileri.kan da 3 haftalıktı.farkettğimde kanamam başlamıştı(( ama hiç bir sebep bulamadım bu da beni çıldırtıyoooooo

kızlar ailelerinizde soruyo mu ???hani bebek noldu bebek daha düşünmüyonzmu bebek ???kaş göz işaretiyle karnınınızı filan gösterenler var mı acaba???çokk merak ettim diyin bakem bana

önceler diyodular simdi kizdigim icin kimse sormuyo

aynen hic bisey yok cirilciplak benimde alman kadin ama yinede utaniyorum bide sadece o aletlede yetinmiyo demir gibi biseylede bakiyo aciyo oda yetmiyo eldiven takiyo parmagini fln sokuyo iyyyy

iyi bak kendine nazimm yat dinlen iyi geceler sana

iyi gecelerrr

ahhhh ahhhh demezlermıııı balım demezlermı buuu her turk ınsanında vardırr bılmıyormusun sennn evlemessn nıye evlenmedım evde kaldın derler evlenırsın hanı bebek yapmıyormusunuz halaaa yaa sınır oluyorum bu sekıdle davranan ınsanlar yaw arkadasım sanane benım bebgımden benden bız ıstemıyoruz sankı bebgmz olsunn ınsanın moralını bozmaya bırebırler wala bısey dıyemıyorum bu tıp ınsanlaraaa

aynen hic bisey yok cirilciplak benimde alman kadin ama yinede utaniyorum bide sadece o aletlede yetinmiyo demir gibi biseylede bakiyo aciyo oda yetmiyo eldiven takiyo parmagini fln sokuyo iyyyy

ayy kuzum yaaaa. walla ben hep duayarim kadin jonekologlar hic iyi olmuyor diye. yengem özellikle tembihledi sakin kadina gitme diye. degistirebilme sansin var mi, bu kadin paraci bisi demek ki. devletten aliyor zaten senin icin para bir de senden aliyor. hamburg gibi bir yerde bin tane türk doktor vardir, hem de rahatca herseyini sorarsinnn

turk yok iste miamorem napiyim baska carem yokki 1 tane var oda erkek ve cok yilisik bisey cok samimi bende sevmiyorum oyle doktorlari:26:

digerleride kinderwunsh ta onlarda bakmiyo zaten

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…