- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #14.521
benimki 4 haftalikken göründü kese hemde netti.. bence hemen git doktoraaa
ah balahcım ben de bilsem niye kaybettm.sorun da orda sebebi belli değil.tüm tahlilleri yaptım hiç bi sorun görünmüyo. tam öğreniyom hamileliğimi 1 hafta sonra düşüyor.ilki 5 ikincisi 3 haftalık düştü.şimdi onlar araştırılıyor işte.
yok vermiycem diyemezsin ama sahtekarlikla aliyo böyle bisey yokki o resimler parasiz cünküü uyuz insanlari kandirip aliyo demmekiii
bende oyle benzetiyodum miamorem simdi ise hariboya benzetiyorummiamorem agrimasi normal ama yinede sor
evet kizlar yaa trde para vermiyo millet burada para veriyorum ne yapiyim ki bilemedimm :26: uyuzlar soylesek bunlar paraylami her yerde diye :26:
tatlım ben keseye vajinalden baktırmak istemiyroum ama haftaya salı gitcem o yüsden... ama yarın bi kan tahlili mi yaptırsam?
canım başın sapolsun öncelikle...bebeklerin düştüğünü nasıl anlıyorsun kanama mı oluyor? düştüğünü fark ediyor musun yani?
tatlım ben keseye vajinalden baktırmak istemiyroum ama haftaya salı gitcem o yüsden... ama yarın bi kan tahlili mi yaptırsam?
canım başın sapolsun öncelikle...bebeklerin düştüğünü nasıl anlıyorsun kanama mı oluyor? düştüğünü fark ediyor musun yani?
loorim benden doktorum hic almadi yawbence bunu senin doktorun yapiyo belki vardir bunun gibi paraci uyuzlar ama ben ilk senden duydummm:26:neyse cok bari almiyo
canim bana hala alttan bakiyo alttan daha net goruluyo ilk haftalarda bi sakincasi yokki
kızın tekı topık açmıs kk mı yoksa hk mı bellı deqıl dıye bır qırdım qecenqun hep hamıle sayfaları vardı yazmısbende sımcık bakdım doqru dıyormus haaa
boyleleri hep bana denk gelir zaten simdi sinir oldum ama napalim
kızlar ailelerinizde soruyo mu ???hani bebek noldu bebek daha düşünmüyonzmu bebek ???kaş göz işaretiyle karnınınızı filan gösterenler var mı acaba???çokk merak ettim diyin bakem bana
waarrrrr ben nefret ediyorummmmm, cok rahatsiz oluyorummm. zaten doktorum dalga geciyor benimle.. burada ötrü havlu gibi bisi yok ben sal götürüyorum yanimda ona dolaniyorum. yinemi örtündün diyor:))) sevmiyorum alttan muayeneyi.. senin doktorun Türk mü? kadin mi erkek mi?
canlarr yaww ben yatyooo başım hiççç geçmedii dayanamıcamm :26::26::26::26:
yatayında sabah kalkayın dinçç şekildee
hancekimde gelmedii ben çıkıncaa gelirseee :26::26::26: üzülmesinnn vardır Rabbimin bir bildiği
inaşşallhh rabbim bir daha yaşatmazzz
Allah rahatlık versinnn hepinizee yarın görüşürzz kısmetsee :26::26::26::26:
canlarr yaww ben yatyooo başım hiççç geçmedii dayanamıcamm :26::26::26::26:
yatayında sabah kalkayın dinçç şekildee
hancekimde gelmedii ben çıkıncaa gelirseee :26::26::26: üzülmesinnn vardır Rabbimin bir bildiği
inaşşallhh rabbim bir daha yaşatmazzz
Allah rahatlık versinnn hepinizee yarın görüşürzz kısmetsee :26::26::26::26:
kızlar ailelerinizde soruyo mu ???hani bebek noldu bebek daha düşünmüyonzmu bebek ???kaş göz işaretiyle karnınınızı filan gösterenler var mı acaba???çokk merak ettim diyin bakem bana
aynen hic bisey yok cirilciplakbenimde alman kadin ama yinede utaniyorum bide sadece o aletlede yetinmiyo demir gibi biseylede bakiyo aciyo oda yetmiyo eldiven takiyo parmagini fln sokuyo iyyyy
ayy kuzum yaaaa. walla ben hep duayarim kadin jonekologlar hic iyi olmuyor diye. yengem özellikle tembihledi sakin kadina gitme diye. degistirebilme sansin var mi, bu kadin paraci bisi demek ki. devletten aliyor zaten senin icin para bir de senden aliyor. hamburg gibi bir yerde bin tane türk doktor vardir, hem de rahatca herseyini sorarsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?