Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

aynen hic bisey yok cirilciplak benimde alman kadin ama yinede utaniyorum bide sadece o aletlede yetinmiyo demir gibi biseylede bakiyo aciyo oda yetmiyo eldiven takiyo parmagini fln sokuyo iyyyy

loorimmmm benim düşük riski vardı diye mi bilmiyorum ama doktorum ilk aylarda şiddetle karşıydı vajınal ultrasona.ancak kanamam çok şiddetlenince düşük olcağını anlayınca baktı.kanamanın olmadığı zaman da beni eve göndermişti.bir hafta sonra gel keseyi normal ultrasonla görelim dedi.iyiki ozaman alttan bakmadı.yoksa düşüğün sebebi olarak cubuk ultrasonu görürdüm kesin

ii gec tatlım geçer inşallah ağrın kocana di bakem öpsün geçer o vakit.....

önceler diyodular simdi kizdigim icin kimse sormuyo

ya var yaaaaaaaaa kızsamda bağırsamdaaaaaaa ya bi gidin başımdan desemdeeeeeee an-la-mı-yo-larrrrrrrrrrrrrrr doğurunca sen mi bakcan diyom artık

o ultrason bebege degmiyoki zaten sadece rahimi goruyo ve o kadar derinede gitmiyo bilmyorum ki canim olabilir belki :26:

iyi geceler canımmm

Amin tatlım Allah korusun böyle acılardan hepimizi yaşatmasın inşallah...

aynen hic bisey yok cirilciplak benimde alman kadin ama yinede utaniyorum bide sadece o aletlede yetinmiyo demir gibi biseylede bakiyo aciyo oda yetmiyo eldiven takiyo parmagini fln sokuyo iyyyy

ben doktordan hiiiç çekinmem bana göre kadın erkek olması da fark etmez işinin ehli olsun yeter bana göre ama eşim zinhar erkek doktoru kabul etmez o yüzden normal muayenelerde de kadın doktora giderdim. lakin çok yakın bir arkadaşım batı geçer geçmez doktora gitti ve vajinalden baktırdı kese herşey normal güzel demişti doktor o gece kanaması olup düşürdü bebeğini... o zaman bile hepimize ant verdirdi alttan baktırmayın bi hafta bekleyin normal ultrasonla bakın diye o yüzden midir nedir gitmek gelmiyo şuan içimden

o ultrason bebege degmiyoki zaten sadece rahimi goruyo ve o kadar derinede gitmiyo bilmyorum ki canim olabilir belki :26:

canım doktor okadar önemli ki.bizim yaşadıklarımızı anlayamıyolar.hasretimizi acımızı.bazen ne kolayınaa gelirse onu yapıyorlar.benim ozaman ki doktorum çubuğu gezdirdiğimde kaşıklarını cubuk içindeyken sıkıştırırsan ani kasık hareketlerin tehlikeli olur demişti ondan dedm.ben kendimi okadar kasarımki karnım ağırır terlerim.doktorum bunu bildiğiiçin belki öyle dedi.ocubuk ultrasondan nefret ediyom yaaaa. söylemek istediğim çoktemkinli ol yine.çokzor kavuşuyoz bebişlerimize.onlara bişi olmasın

Dr. Hakan Özkan

Schäferkampsallee 56-58, 20357, Hamburg, Hamburg
Frauenarzt | Gynäkologie
Telefon040 - 4222533

Dr. Semsettin E. Kocak

Admiralitätstr. 4, 20459, Hamburg, Hamburg
Frauenarzt | Frauenheilkunde u. Geburtshilfe | Geburtshilfe
Telefon040 - 38605550

Dr. Burhan Babahan

Krieterstr. 30, 21109, Hamburg, Hamburg
Frauenheilkunde u. Geburtshilfe | Geburtshilfe
Telefon040 - 7541666

Arzt Yaşar Erder

Wilstorfer Str. 104, 21073, Hamburg, Hamburg
Gynäkologie
Telefon040 - 767503-92

ben o ultrason da kasmiyorum kendimie diger anlattiklarimdan huylaniyorum demir biseyle aciyo fln o fena bisey bide elle yokluyo o elide pek hissetmiyorum anlik bisey oluyo zaten hayirlisi canimmm Rabbim verdi Rabbim alir dua edelim bizlere bagislasin bebeklerimizi

yilisik dedigim hakan ozkan semsettin kinderwunshta burhan ve yasarda dunyanin bir ucu

Eki Görüntüle 650056

kızlarrrrr buyrunnnnnnnnn kahvelerını afıyettt olsunnnnnnn hamıleleree yukkk amaaa

Ellerine kollarına sağlık cancağzım ...ya bu ailelere dert anlatma işi var ya daha çok geriyo beni mesela bebek yok desen neden olmuyoki diyolar.szde bi sorun mu var ki diyolar hemen amannn ne bileyim bende hyırlısı diyom ama sanki bebk olmassa bizi sevmicemisiniz mi diyom ....çok daralıyom yaaa

amin canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…