- 26 Şubat 2013
- 805
- 23
- 118
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #14.541
aynen hic bisey yok cirilciplakbenimde alman kadin ama yinede utaniyorum bide sadece o aletlede yetinmiyo demir gibi biseylede bakiyo aciyo oda yetmiyo eldiven takiyo parmagini fln sokuyo iyyyy
canlarr yaww ben yatyooo başım hiççç geçmedii dayanamıcamm :26::26::26::26:
yatayında sabah kalkayın dinçç şekildee
hancekimde gelmedii ben çıkıncaa gelirseee :26::26::26: üzülmesinnn vardır Rabbimin bir bildiği
inaşşallhh rabbim bir daha yaşatmazzz
Allah rahatlık versinnn hepinizee yarın görüşürzz kısmetsee :26::26::26::26:
önceler diyodularsimdi kizdigim icin kimse sormuyo
loorimmmm benim düşük riski vardı diye mi bilmiyorum ama doktorum ilk aylarda şiddetle karşıydı vajınal ultrasona.ancak kanamam çok şiddetlenince düşük olcağını anlayınca baktı.kanamanın olmadığı zaman da beni eve göndermişti.bir hafta sonra gel keseyi normal ultrasonla görelim dedi.iyiki ozaman alttan bakmadı.yoksa düşüğün sebebi olarak cubuk ultrasonu görürdüm kesin
turk yok iste miamorem napiyim baska carem yokki 1 tane var oda erkek ve cok yilisik bisey cok samimi bende sevmiyorum oyle doktorlari:26:
digerleride kinderwunsh ta onlarda bakmiyo zaten
hadi yaww ben internetten bulmustum hamburgtaaaaa
Eki Görüntüle 650056
kızlarrrrr buyrunnnnnnnnn kahvelerını afıyettt olsunnnnnnnhamıleleree yukkk amaaa
Eki Görüntüle 650056
kızlarrrrr buyrunnnnnnnnn kahvelerını afıyettt olsunnnnnnnhamıleleree yukkk amaaa
ohh valla canim nedense sutlu kahve cekiyo bugunden berii cook sagoll bebemm ben sut katarim olurmu
canlarr yaww ben yatyooo başım hiççç geçmedii dayanamıcamm :26::26::26::26:
yatayında sabah kalkayın dinçç şekildee
hancekimde gelmedii ben çıkıncaa gelirseee :26::26::26: üzülmesinnn vardır Rabbimin bir bildiği
inaşşallhh rabbim bir daha yaşatmazzz
Allah rahatlık versinnn hepinizee yarın görüşürzz kısmetsee :26::26::26::26:
sağol canım rabbm bidaha yaşatmasın.evet tatlım anlıyorum.önce lekelenme sonra kan....ilkini testte gördüm ama daha batım gelmeden anlamştm.bat geçince test yaptm pozitif ama bi hafta sonra düştü.ikincisini de anladm ben biraz ağır yaşıyom belitileri.kan da 3 haftalıktı.farkettğimde kanamam başlamıştı(( ama hiç bir sebep bulamadım bu da beni çıldırtıyoooooo
aynen hic bisey yok cirilciplakbenimde alman kadin ama yinede utaniyorum bide sadece o aletlede yetinmiyo demir gibi biseylede bakiyo aciyo oda yetmiyo eldiven takiyo parmagini fln sokuyo iyyyy
loorimmmm benim düşük riski vardı diye mi bilmiyorum ama doktorum ilk aylarda şiddetle karşıydı vajınal ultrasona.ancak kanamam çok şiddetlenince düşük olcağını anlayınca baktı.kanamanın olmadığı zaman da beni eve göndermişti.bir hafta sonra gel keseyi normal ultrasonla görelim dedi.iyiki ozaman alttan bakmadı.yoksa düşüğün sebebi olarak cubuk ultrasonu görürdüm kesin
o ultrason bebege degmiyoki zaten sadece rahimi goruyo ve o kadar derinede gitmiyo bilmyorum ki canim olabilir belki :26:
Eki Görüntüle 650056
canım doktor okadar önemli ki.bizim yaşadıklarımızı anlayamıyolar.hasretimizi acımızı.bazen ne kolayınaa gelirse onu yapıyorlar.benim ozaman ki doktorum çubuğu gezdirdiğimde kaşıklarını cubuk içindeyken sıkıştırırsan ani kasık hareketlerin tehlikeli olur demişti ondan dedm.ben kendimi okadar kasarımki karnım ağırır terlerim.doktorum bunu bildiğiiçin belki öyle dedi.ocubuk ultrasondan nefret ediyom yaaaa. söylemek istediğim çoktemkinli ol yine.çokzor kavuşuyoz bebişlerimize.onlara bişi olmasın
Dr. Hakan Özkan
Schäferkampsallee 56-58, 20357, Hamburg, Hamburg
Frauenarzt | Gynäkologie
Telefon040 - 4222533
Dr. Semsettin E. Kocak
Admiralitätstr. 4, 20459, Hamburg, Hamburg
Frauenarzt | Frauenheilkunde u. Geburtshilfe | Geburtshilfe
Telefon040 - 38605550
Dr. Burhan Babahan
Krieterstr. 30, 21109, Hamburg, Hamburg
Frauenheilkunde u. Geburtshilfe | Geburtshilfe
Telefon040 - 7541666
Arzt Yaşar Erder
Wilstorfer Str. 104, 21073, Hamburg, Hamburg
Gynäkologie
Telefon040 - 767503-92
Eki Görüntüle 650056
ben o ultrason da kasmiyorum kendimie diger anlattiklarimdan huylaniyorum demir biseyle aciyo fln o fena bisey bide elle yokluyo o elide pek hissetmiyorum anlik bisey oluyo zaten hayirlisi canimmm Rabbim verdi Rabbim alirdua edelim bizlere bagislasin bebeklerimizi
yilisik dedigim hakan ozkan semsettin kinderwunshta burhan ve yasarda dunyanin bir ucu
o zaman nasip bebegim yaaa... ben cikiyorummmm biraz film izleyimmm.. hepinize iyi gecelerrr..Allah a emanet olunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?