Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kuzum bu konulara baştan hiç girmemelisin ben kendi annem eşimin teyzesi vs... olmak üzere bu konuyu soran herkese "bu nebiçim bi soru karı kocanın kapalı bir odada karar verdiği yaptığı şeyi kimseyle paylaşacak değilim olduğu zaman duyarsınız çok ayıp bu konular konuşulamaz bizimle" dedim ve 10 ay boyunca bu şekilde korudum akıl sağlığımı....

ii geceler kızlar ...bende çıkayım artık...sabah erken spora kalkıyorum.sizleri öpüyorummm bolllllll bebekli yeni günler diliyorum...

aynen hic bisey yok cirilciplak benimde alman kadin ama yinede utaniyorum bide sadece o aletlede yetinmiyo demir gibi biseylede bakiyo aciyo oda yetmiyo eldiven takiyo parmagini fln sokuyo iyyyy
yahuuuu loorım benı korkuttun cok utanqacımdır ben . doktora qıtmıyorum ben yaaaaa . nenelerımız buyukannelerımızdoktor mu qormusler sankım evde doqurcam ben
herkesler kayboldu
ben deldimmm

ben burdayımmm yaa hergecee kaynatırlarrr bu gecee ben geldimm dedimm sonunaa kadarr oturcamm kızlarlaaa ama kimsecikler yokkk

kaybolmuslarrrrrrr

evett kaçmışlarr yarınn cezaa mı versemm ne yapsamm bu kızlaraaaa iki çift laf edemedikkkk gecee gecee eşimidee bıraktımm geldimmm hazırr tartışmışkennn ne yapsamkii ben yaa offfff

evett kaçmışlarr yarınn cezaa mı versemm ne yapsamm bu kızlaraaaa iki çift laf edemedikkkk gecee gecee eşimidee bıraktımm geldimmm hazırr tartışmışkennn ne yapsamkii ben yaa offfff

küs kalmaaaaaaaaaaa qit eşinin qönlunu al bellı bızım kızlar qelmeyeck hanceqım zaten qelmemş

senn ne yapıyosun bu saatteee tek misin yoksaa evdeee

eşim uyudu canım benmde uyku qelmedı jınekolag arıyrum kendıme yorumlara falan bakıyorumda üşüdüm kalkacam ya eşimib yanına qıdım ısıtmısdır ıyıce yaataqı zaten ne hıkmetse 3 qundur donuyorum sobanın karsında oturuyorum ama qenede banamasın demıyor haa

Son düzenleme:
tamam canımmm git yatt üşütmee gece geceeee bendee cıkarım zatennn üşüdümm bendee battanıye ile oturuyorummm
iyi gecelr cnm

tamam canımmm git yatt üşütmee gece geceeee bendee cıkarım zatennn üşüdümm bendee battanıye ile oturuyorummm
iyi gecelr cnm

beraber cıkarız canım bır doktor buldum şükran hanım onu ıncelıyorum ama akademı hast. de fazla onermıyorlar. ya bana oyle bır doktor lazım kı bebek qbı nazlancam oncekı jınekoloqum cok ıyıydı ama aıle dostu olunca ona qıdemıyrum işde benm aıle sıkıntı cıkartabılır dıye off off napcam y

inşallah gönlünee göree bulursunn canımm hayırlısıı iyi vee anlayışlı olmasıı önemlii tabiiiii

hadıı ben kalkıyorumm sabah erken kalktımm uykum geldiii yatıyımm barıııı

yarınn cezaa verecemm onlaraaaaa

sanadaa iyi geceler karabiberimmmmm öptümm

bende çaçlarını çekecem kızlarrrrrrrrrrrrrrr önüme çıkmayın

iyi qeceler zeynebım muc

Günaydın kızlar..... Benim 2 yasin,2 meryem ve tilavet secdesi tamam listeye eklenebilir.. Allah'ım kabul etsin,, pureipek'e sağlıklı sıhhatli bir bebek versin inşallah en kısa zamanda.........

5+1 de keseyi de görmüştüm, bebeği de görmüştüm nokta halinde............... kafanı rahat tut canım lütfen......... inşallah sen keseyi de göreceksin,, kalp atışını da duyacaksın....5. hafta başlayınca gitmen de fayda var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…