- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #14.561
Ellerine kollarına sağlık cancağzım ...ya bu ailelere dert anlatma işi var ya daha çok geriyo beni mesela bebek yok desen neden olmuyoki diyolar.szde bi sorun mu var ki diyolar hemen amannn ne bileyim bende hyırlısı diyom ama sanki bebk olmassa bizi sevmicemisiniz mi diyom ....çok daralıyom yaaa
ben de çıkıyorum kuzula:)
yahuuuu loorım benı korkuttunaynen hic bisey yok cirilciplakbenimde alman kadin ama yinede utaniyorum bide sadece o aletlede yetinmiyo demir gibi biseylede bakiyo aciyo oda yetmiyo eldiven takiyo parmagini fln sokuyo iyyyy
ben deldimmmherkesler kayboldu
ben burdayımmm yaa hergecee kaynatırlarrr bu gecee ben geldimm dedimm sonunaa kadarr oturcamm kızlarlaaa ama kimsecikler yokkk
evett kaçmışlarr yarınn cezaa mı versemm ne yapsamm bu kızlaraaaa iki çift laf edemedikkkkgecee gecee eşimidee bıraktımm geldimmm hazırr tartışmışkennn ne yapsamkii ben yaa offfff
küs kalmaaaaaaaaaaa qit eşinin qönlunu al bellı bızım kızlar qelmeyeck hanceqım zaten qelmemş
suçluu canımm ne yapımmm ben gitmemm ama o yarın pişman olacakk vee gelecekkk yine yanımaa bugun gidip yattıı amaaabugunun yarınıdaa varr elbett
senn ne yapıyosun bu saatteee tek misin yoksaa evdeee
tamam canımmm git yatt üşütmee gece geceeee bendee cıkarım zatennn üşüdümm bendee battanıye ile oturuyorummm
iyi gecelr cnm
inşallah gönlünee göree bulursunn canımm hayırlısıı iyi vee anlayışlı olmasıı önemlii tabiiiii
hadıı ben kalkıyorumm sabah erken kalktımm uykum geldiii yatıyımm barıııı
yarınn cezaa verecemm onlaraaaaa
sanadaa iyi geceler karabiberimmmmm öptümm
4+2 günlük Allah bağışlasın inşallah...
internet diyoki haftaya salı yani 5+1 de doktora gidip muayene ol. o zaman kese görünür mü?
vallahi çok rahat bırakamıyorum kendimi ... bi kalp atışını falan duyabilsem rahatlarım sanki... bilmiyorum sen tecrübelisin anlat bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?