- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #14.581
nedensiz....
doktorun yaptığı tek açıklama vucüt attı.o allahın cezası vucüt beni neden dinlemezse
bugün doktora gidicektim randevum vardı ama gidemedim gitmeye cesaret edemedim.en kısa zamanda randevu alıp bebeğimi kaybettiğim hastaneye gitmek istiyorum bide orda tüm tetkikler yapılmıştı.
herşey çok güzelleşmişti hatta ben ona o gün ilk kıyafetlerini almıştım ama kese aşağı düşmüş hastaneye gitiğimde 4 cm açılma varmış normal doğum oldu bebeğim doğana kadarda yaşıyordu.ama ben öleceğini bile bile doğurdum onu istemeyerek.
istemeyerek çünki çok acı ben o anı 5 ay sonrasında çok farklı hayal etmiştim ama böyleymiş takdiri ilahi.o yatağa bağlı bekleseydim gününü saatini o acılarla gıkım çıkmazdı...
anladımki annelik çok güzel birşeymiş canınız feci yanıyor ama siz sadece onu dşünüyorsunuz.heleki onu hissettikten sonra gideceğini kabullenmek dahada zor...
aman beeeeeeeeee kardeşlerim üzülmeyin
rabbim hepimize hangi ay olursa olsun o mücizeleri nasip etsin....
allahım gelsinlerde o çok değer verdiğim kitaplığımdaki bütün kitaplarımı yırtsınlar valla kızmıcam
( hamileyken çocuk olsunda bak o kitapların hepsini kolilicen derlerdi de )
Günaydın kızlar..... Benim 2 yasin,2 meryem ve tilavet secdesi tamam listeye eklenebilir.. Allah'ım kabul etsin,, pureipek'e sağlıklı sıhhatli bir bebek versin inşallah en kısa zamanda.........
merhaba arkadaşlar bende geldim aranıza....
allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin....
benim evladım da 14 gün önce annesini biçare vaziyette bırakıp cennete gitti...
tek tesellim o cennette rabbim ona herşeyden iyi sahip çıkar o benim meleğim artık ama ben onsuz çok üşüyorum içim alev alev ama ben çok üşüyorum...
bu bir imtihan biliyorum ama kalp bu söz geçmiyoki
Arkadaşlar ben 2 yasin 1 meryem okudum 1 tilavet secdesi yaptım 1 meryem kaldı.Ama tilavet secdesimeryem suresinin 58.ayetinden sonra yapılması lazım.Öyle yazıyor namaz kitaplarında.O ayete geldiğiniz zaman tilavet secdesini yapıp sonra okumaya devam edeceksiniz...Bilmiyorum bu şekilde okudum.Ben ilk önce ouyunp btirince yaptım ama bugün 2.meryem süresinde 58.ayete gelince yapıcam...
Tamam arkadaşlar pardon,her hangi bir zamanda yapılabişlirmiş tilavet secdesi şimdi netten baktım iyice.Özür dilerim...:)
Yaw nerdesiniz kizceler
İpegiimmm sana bisi dicem((
ağzına sağlık canım ben okudu yazdm zaten birtane kalmış, Allah dileklerinizi hakkınızda hayırlı kılsın inşallah :)))
burdaym örtmenim buyur quzum ???
Yaw benim bu gun 21. Gun reglimin gene geldi dun bitane yasin okudum kalani bu gun okuyacaktim. erken cikiyorum okuldan die
Yaw 27 gunde fln oluyodu bir hafta erken oldu acaba yerlesme fln olabilir mi benim ilkinde kahverengi gelmisti ama umutlanmayayim sogan erken sokturdu galibareglin mi geldi yani :44::44::44::44: 21 gün arayla da çok çabuk oluyomuş ... okuma olayı mühim değil sağlık olsun..
adet oldun diye de üzülme sakın bak yeni deneme yapabiliceksin .. benm düşükten beri 15 ay oldu gebe kalamadım, onu bırak adetm düzene girmedi..
akışına bırak canım üzülme odaklanma ama tabiki doktora gidip destek de alabilirsin artık .. en azından günlerini takip eder, ilişki zamanını belirler biraz daha kontrollü ilerlersin yani ..
naparsak yapalım kader .. ne zamansa kısmette anca o zamana.. ne öncesi ne sonrası
Canim cok uzuldum ayni seyleri yasamisiz.beni yedi ay oncesine goturdun. iyki buraya geldin ben de keske bende gelseydim diyorum buraya erken o sureci daha cabuk atlatirdim. o zamanlar kendimi yanliz hissettim insan derdini anlayacak birilerini ariyo. burda herkesin hikayesinin birkismi benziyo ve yanliz olmadigini hissediyorsun.
çok geçmiş olsun....Ben de 8+3 de kaybettim bebeğimi aralık ayında kürtaj oldum,kalp atışı olmadığı için.... nasıl ağladım nasıl üzüldüm..... bu aya kadar haftasını hesapladım 25 temmuzda doğum olacaktı dedim durdum.... ama sonra oturup düşündüm cennette bizi karşılayacak bir melek var dedim şükür ettim,,sonra dua ettim bir daha aynı acıyı yaşamamak için..... senin durumun çok daha zor,normal doğum yaşamışsın ama diyorum ya Allah'dan geldi Allah geri aldı. veren de alan da o..herkesin acısı kendisine öyle zor öyle büyük geliyor ki......anlatamıyorsun kimseye içindeki ateşi.....acın taze henüz ama Allah inşallah hepimize sağlıklı evlatlar nasip edecek ve bir daha böyle bir üzüntü yaşamayacağız...Senin içinde çook dua edeceğim canımm benimm...
Yaw 27 gunde fln oluyodu bir hafta erken oldu acaba yerlesme fln olabilir mi benim ilkinde kahverengi gelmisti ama umutlanmayayim sogan erken sokturdu galiba
Canımm.......yazdım görünmedi yine sanırımm>>>>>>>.... Benim 2 yasin,2 meryem ve tilavet secdesi tamam listeye eklenebilir.. Allah'ım kabul etsin,, pureipek'e sağlıklı sıhhatli bir bebek versin inşallah en kısa zamanda......
evet gerçektende öyle.temmuz annesi olma ümidiyle başlamıştım yola ama umudum eskisinden daha çok birgün hergece rüyama giren oğlum bana kardeşini göndericek inanıyorum rabbimde izin verrse.
allah sabır versin canım insan gerçekten dertleşecek insan arıyor yanında ama halden anlayan.teseli etmeye çalışan insanlar orta yaş üstü kesim sadece üzüyor beni.sütüm geliyo hala vah tüh deyip derdime dert katıyolar.hani demişya nasrettin hoca damdan düştüğünde siz çekilin damdan düşen biri gelsin diye aynen o hesap bizimki
rabbim inşallah bizlere anne olmayı nasip eder o mucizeleri yaşatır bizlere..
aylardır kendimi yapayalnız hissedyrumyakınlarımın durumum hakkındaki ifadeleri ..
çok büyütüyosun fazla takılıyosun olur daha üzülme ...
acaba sorun mu var hani tedavi yapılacaksa geç kalınmasa bari ..
ohhhooo bilmem kim varmş 42 sinde doğurmuş yaşında filan bişey yok..
bak sen şurda filanca doktor varmış 9 seneden snra doğurtmuş hastasını kesin ona git ..
şu hanımın da senelerce olmamış zorla test yaptırmışlarda sonucuna inanmamış olur olur..
şu duaları okumak çok yararlıymış .. şuraya ziyarete gidelim en iyisi ..
şu bitki çaylarını içmiş olmuş .. şu kürleri yapmış şu macunu yemiş olmuş ...
aylardır kendimi yapayalnız hissedyrumyakınlarımın durumum hakkındaki ifadeleri ..
çok büyütüyosun fazla takılıyosun olur daha üzülme ...
acaba sorun mu var hani tedavi yapılacaksa geç kalınmasa bari ..
ohhhooo bilmem kim varmş 42 sinde doğurmuş yaşında filan bişey yok..
bak sen şurda filanca doktor varmış 9 seneden snra doğurtmuş hastasını kesin ona git ..
şu hanımın da senelerce olmamış zorla test yaptırmışlarda sonucuna inanmamış olur olur..
şu duaları okumak çok yararlıymış .. şuraya ziyarete gidelim en iyisi ..
şu bitki çaylarını içmiş olmuş .. şu kürleri yapmış şu macunu yemiş olmuş ...
sağolasın canım allah razı olsun.hepimiz birbirimiz için dua edelim rabbim inşallah dualarımızı kabul eder...
ne olursa olsun hertürlüsü zor onu hissetsende hissetmesende
rabbime hamd olsun diyorum çektiklerim için
ama şükürlerde olsunki bana bu acıda öğrettikleri için.evlat gerçekten o kadar tatlıymışki gözümü kapatıyorum onu küçük bir kundakla defnettiğimiz anı görüyorum açoyorum ilk gödüğüm anı sağ tarafına yatmış mışıl mışıl uyuyan bir melek görüntüsü.evlat gerçekten çok tatlıymış...
ben şimdi annemi anlıyorum bir insanın ölürken son sözünün neden yavrularım olduğunu....
rabbim o güzel duyguyu hepimize yaşatsın inşallah...
cennette meleklerimiz var bizim değilmi?
hem belki her gece rüyama gelip beni emdiğini gördüğüm oğlum belki gerçekten geliyordur da...
veren o verdi şükrettik aldı hamd ediyorum
rabbim yeterki unutulaan kullardan etmesin bizi yine versin o mucizevi emanetleri hepimize.........
evet 20 haftalıktı yavrumbence soğanın etkili olabilir örtmenim .. yaa işte bu kürler de iyi güzel ama hormon değerlerini etkiliyo mutlaka .. yerleşme midir bilemyrumki her zamanki gibiyse değildr, yerleşme denen de çok az damla damla, kahve yada pembe oluyo galiba mesela bugn kesilirse belki ondandıri yarın devam ederse zaten reglindir canım ..
hemen yazıyorum zuhalim göremdm afedersin .. asil isimli güzel arkadaşım çok sağol ağzına yüreğine sağlık, Rabbim kabul etsin :)
amin balahcım çok zormuş( benm de bir düşüğüm oldu sonra kalamadım gebe ama sen daha bi hamişliğe alışmışken olmuş sanırım yanlış anlamadıysam (
Rabbim sana selamet versin.. bundan sonra sağlıkla hayırlısıyla tez zamanda bebeğine kavuşursun inşallah, dileyen isteyen herkesle beraber inşallah .. Amin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?