Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Canim cok uzuldum ayni seyleri yasamisiz.beni yedi ay oncesine goturdun. iyki buraya geldin ben de keske bende gelseydim diyorum buraya erken o sureci daha cabuk atlatirdim. o zamanlar kendimi yanliz hissettim insan derdini anlayacak birilerini ariyo. burda herkesin hikayesinin birkismi benziyo ve yanliz olmadigini hissediyorsun.

Arkadaşlar ben 2 yasin 1 meryem okudum 1 tilavet secdesi yaptım 1 meryem kaldı.Ama tilavet secdesimeryem suresinin 58.ayetinden sonra yapılması lazım.Öyle yazıyor namaz kitaplarında.O ayete geldiğiniz zaman tilavet secdesini yapıp sonra okumaya devam edeceksiniz...Bilmiyorum bu şekilde okudum.Ben ilk önce ouyunp btirince yaptım ama bugün 2.meryem süresinde 58.ayete gelince yapıcam...
Tamam arkadaşlar pardon,her hangi bir zamanda yapılabişlirmiş tilavet secdesi şimdi netten baktım iyice.Özür dilerim...:)

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun....Ben de 8+3 de kaybettim bebeğimi aralık ayında kürtaj oldum,kalp atışı olmadığı için.... nasıl ağladım nasıl üzüldüm..... bu aya kadar haftasını hesapladım 25 temmuzda doğum olacaktı dedim durdum.... ama sonra oturup düşündüm cennette bizi karşılayacak bir melek var dedim şükür ettim,,sonra dua ettim bir daha aynı acıyı yaşamamak için..... senin durumun çok daha zor,normal doğum yaşamışsın ama diyorum ya Allah'dan geldi Allah geri aldı. veren de alan da o..herkesin acısı kendisine öyle zor öyle büyük geliyor ki......anlatamıyorsun kimseye içindeki ateşi.....acın taze henüz ama Allah inşallah hepimize sağlıklı evlatlar nasip edecek ve bir daha böyle bir üzüntü yaşamayacağız...Senin içinde çook dua edeceğim canımm benimm...

[table="width: 500, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td][/td]
[td]
41 Yasın
[/td]
[td]
41 Meryem
[/td]
[td] Sonuc [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Pureıpek [/td]
[td]
1​
[/td]
[td]
1​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ilhanazz[/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] okudu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Yasakhayal[/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] okudu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Melek81 [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zikzak [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Karabiberim [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zeynepnur [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Kikirikli [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] okudu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] TugceMavi [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Loori [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Nuarin [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ruyabuse [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Mersah 22 [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Miamorem [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Buryuk [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ababy [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] okudu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Berray [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Canomm [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Hançek [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zuhalzerrin [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Karamel [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] okudu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Toplam [/td]
[td]
41​
[/td]
[td]
41​
[/td]
[td]
[/td]
[/tr]
[/table]

Güzel kızçelerim, Cumaya kadar bunları okuyup da herkesin haber vermesi çok önemli çünkü sayıya göre hesap yapıyoruz sizlerden sonra dua sahibi de surelerini okuyup bitiricek sıradaki arkadaşa geçilecek hemen, okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun

ilhanazzımın acıklaması (canım ağzına sağlık)

şimdi ben sabah kalktım abdestimi aldımmm niyetlendimmm 21 kere "estağfirullah el azim ellezi lâ ilahe illâ hüvel hayyul kayyum ve etubü ileyh" dedim
ardından 2 kere yasinimi okudumm,
ardından 2 kere meryem suresini okuduktan sonraa
abdesliyken "Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya" dedim .
sonra Allahu ekber diyerek secdeme gittim..
başka bişey yapmadan secdede ,
3 kere "Subhane rabbıyel'A'la" dedimm....
sonra..
Allahu ekber diiyerek ayağa kalktım....
dua okurmuş gibi elleriimi açtımm
ve
Bakara suresinin 285.âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" dedim ...
ve ilk MERYEM SÜREmin tivavet secdesini yapmış oldum..
bundan sonra aynında 1 tane daha yapcamm ....
bitcekkk.....

Tilavet açıklama:

Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.

ağzına sağlık canım ben okudu yazdm zaten birtane kalmış, Allah dileklerinizi hakkınızda hayırlı kılsın inşallah :)))

Yaw nerdesiniz kizceler

İpegiimmm sana bisi dicem ((

burdaym örtmenim buyur quzum ???

ağzına sağlık canım ben okudu yazdm zaten birtane kalmış, Allah dileklerinizi hakkınızda hayırlı kılsın inşallah :)))

burdaym örtmenim buyur quzum ???

Yaw benim bu gun 21. Gun reglimin gene geldi dun bitane yasin okudum kalani bu gun okuyacaktim. erken cikiyorum okuldan die

Yaw benim bu gun 21. Gun reglimin gene geldi dun bitane yasin okudum kalani bu gun okuyacaktim. erken cikiyorum okuldan die

reglin mi geldi yani :44::44::44::44: 21 gün arayla da çok çabuk oluyomuş ... okuma olayı mühim değil sağlık olsun..

adet oldun diye de üzülme sakın bak yeni deneme yapabiliceksin .. benm düşükten beri 15 ay oldu gebe kalamadım, onu bırak adetm düzene girmedi..
akışına bırak canım üzülme odaklanma ama tabiki doktora gidip destek de alabilirsin artık .. en azından günlerini takip eder, ilişki zamanını belirler biraz daha kontrollü ilerlersin yani ..

naparsak yapalım kader .. ne zamansa kısmette anca o zamana.. ne öncesi ne sonrası

Son düzenleme:
Yaw 27 gunde fln oluyodu bir hafta erken oldu acaba yerlesme fln olabilir mi benim ilkinde kahverengi gelmisti ama umutlanmayayim sogan erken sokturdu galiba

Canımm.......yazdım görünmedi yine sanırımm>>>>>>>.... Benim 2 yasin,2 meryem ve tilavet secdesi tamam listeye eklenebilir.. Allah'ım kabul etsin,, pureipek'e sağlıklı sıhhatli bir bebek versin inşallah en kısa zamanda......

Son düzenleme:

evet gerçektende öyle.temmuz annesi olma ümidiyle başlamıştım yola ama umudum eskisinden daha çok birgün hergece rüyama giren oğlum bana kardeşini göndericek inanıyorum rabbimde izin verrse.
allah sabır versin canım insan gerçekten dertleşecek insan arıyor yanında ama halden anlayan.teseli etmeye çalışan insanlar orta yaş üstü kesim sadece üzüyor beni.sütüm geliyo hala vah tüh deyip derdime dert katıyolar.hani demişya nasrettin hoca damdan düştüğünde siz çekilin damdan düşen biri gelsin diye aynen o hesap bizimki

rabbim inşallah bizlere anne olmayı nasip eder o mucizeleri yaşatır bizlere..

aylardır kendimi yapayalnız hissedyrum yakınlarımın durumum hakkındaki ifadeleri ..

çok büyütüyosun fazla takılıyosun olur daha üzülme ...

acaba sorun mu var hani tedavi yapılacaksa geç kalınmasa bari ..

ohhhooo bilmem kim varmş 42 sinde doğurmuş yaşında filan bişey yok..

bak sen şurda filanca doktor varmış 9 seneden snra doğurtmuş hastasını kesin ona git ..

şu hanımın da senelerce olmamış zorla test yaptırmışlarda sonucuna inanmamış olur olur..

şu duaları okumak çok yararlıymış .. şuraya ziyarete gidelim en iyisi ..
şu bitki çaylarını içmiş olmuş .. şu kürleri yapmış şu macunu yemiş olmuş ...

sağolasın canım allah razı olsun.hepimiz birbirimiz için dua edelim rabbim inşallah dualarımızı kabul eder...
ne olursa olsun hertürlüsü zor onu hissetsende hissetmesende
rabbime hamd olsun diyorum çektiklerim için
ama şükürlerde olsunki bana bu acıda öğrettikleri için.evlat gerçekten o kadar tatlıymışki gözümü kapatıyorum onu küçük bir kundakla defnettiğimiz anı görüyorum açoyorum ilk gödüğüm anı sağ tarafına yatmış mışıl mışıl uyuyan bir melek görüntüsü.evlat gerçekten çok tatlıymış...
ben şimdi annemi anlıyorum bir insanın ölürken son sözünün neden yavrularım olduğunu....
rabbim o güzel duyguyu hepimize yaşatsın inşallah...
cennette meleklerimiz var bizim değilmi?
hem belki her gece rüyama gelip beni emdiğini gördüğüm oğlum belki gerçekten geliyordur da...
veren o verdi şükrettik aldı hamd ediyorum
rabbim yeterki unutulaan kullardan etmesin bizi yine versin o mucizevi emanetleri hepimize.........

Yaw 27 gunde fln oluyodu bir hafta erken oldu acaba yerlesme fln olabilir mi benim ilkinde kahverengi gelmisti ama umutlanmayayim sogan erken sokturdu galiba

bence soğanın etkili olabilir örtmenim .. yaa işte bu kürler de iyi güzel ama hormon değerlerini etkiliyo mutlaka .. yerleşme midir bilemyrumki her zamanki gibiyse değildr, yerleşme denen de çok az damla damla, kahve yada pembe oluyo galiba mesela bugn kesilirse belki ondandıri yarın devam ederse zaten reglindir canım ..

hemen yazıyorum zuhalim göremdm afedersin .. asil isimli güzel arkadaşım çok sağol ağzına yüreğine sağlık, Rabbim kabul etsin :)

amin balahcım çok zormuş ( benm de bir düşüğüm oldu sonra kalamadım gebe ama sen daha bi hamişliğe alışmışken olmuş sanırım yanlış anlamadıysam (

Rabbim sana selamet versin.. bundan sonra sağlıkla hayırlısıyla tez zamanda bebeğine kavuşursun inşallah, dileyen isteyen herkesle beraber inşallah .. Amin ..

Canım benim bak ben ilk ayımda hamile kaldım pek kimseye söylemedim ama malum aileler sevinçle söylemişler bir baktık herkes biliyor... kürtajdan sonra neler neler duydum emin ol sadece sen duymuyorsun bunları......
çok uzatma Allah korusun kürtajda sorun olmuştur hemen olmaz
üşütme Allah korusun bir daha çocuğun olmaz
Allah Allah neden oldu ki böyle birşeyy etrafımızda da hiç yok ki
eee doktor birşey demedi mi eşinden mi senden mi kaynaklanmış vs vs vs..............

bu böyle uzar gider... tek cevabım oldu biz şimdi çocuk düşünmüyorUz uğraşmadık zaten çocuk yapmak için hemen hamile kalmıştım ama acelesi yok artık sağlıkla geleceği zaman olsun............hiç kafama takmıyorum eşimle gezip tozmaya birşeyler almaya karar verdik böyle daha iyi... şükür herşey çok yolunda siz kafaya takmayın dedim.....>>>simdi de ev aldık borcumuz var erteledik dedim ailelere bile............. ben biraz açık sözlüyümdür öyle içime atamam kızdıysam söylerim bunun zararını görmedim sadece ne ukala dedi bazıları o kadar boşver kim ne derse desin.... Allah biliyor zamanını biz duamızı ediyor Allah'a sığınıyoruz başkasına hiç gerek yok herkes kendi hayatına baksın.... bizler açıksözlü olduğumuz için saklamadık birşeyi millet neler yaşıyor kimse duymuyor................. yorulmak yok güçlüyüz biz herşey yoluna girecek hayırlısıyla

Son düzenleme:

hiç takma canım benim ağzı olan konuşuyo halden anladıkları falan da yok...
sen kendini onların söylediklerine takıp üzülme...
bende seninle aynı durumdayım kötü şeyler duyduğum yere gitmek içimden gelmiyo kötü gelin ilan ediliyorum.hatta daha düne kadar beni yanına yakıştırıp bir yere çağırmayan kayınvalideciğim acım 10 günlükken beni gideceği bir yere çağırıyo gitmedim diyede kötü gelin oluyorum.benim acım üzerinden prim yapıo çünki.bebeşimin gelişine hiç sevinmemişti ama gidişiyle çok mutlu.babanneydi güya.... zaten hiç istememişti ki.... neden benim yatak odama karışırki insanlar...şimdide birsürü laf söylüyoo..takmıyorum bile ama gitttikçe uzaklaştırıo kendisinden hergün arayıp beni kötülüo eşime.hatta daha evlendiğimizi bile kabullenmiş değil....

o yüzden boşver be bacım vız gelsin tırıs gitsin misali yap.
kimsenin senin kanayan yarana parmak basmasına izin verme
şimdi bizim daha güçlü olmamız lazım daha çok dua etmemiz
veeeee kocişlerimize daha iyi bakmamız:)

canım nolur üzülme .. yaşadıkların elbette çok zor ama dirayetli durmaya çalışmaktan başka çaremiz yok ...
arkadaşım doğuma bir hafta kala kordon dolanmasından kaybetti bebeğini ((((
yaşamadığını bildiği bebeğini normal doğumla doğurdu ((( snra biraz ara verdi sonra yeniden denemeye başladı ..
sonra baktık gebe kaldı, şimdi 1,5 yaşında kızı var :)) Allahım bizim gibi isteyen herkese nasip etsin inşallah.. Amin ..

evet 20 haftalıktı yavrum
hepsi zordur eminim ama benim için de bu zor rabbim daha kötülerini göstermesin hiçkimseye banada kimseyede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…