Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

bu kadar acı çekerken üzülürken insanların hâlâ uğraşabilmeleri ne garip ..doğru aslında pek takmamak lazım ama işte bu da biraz insanın elinde olmuyo ((((((( neyse duacıyım yine elimden geleni yapmaya çalışıyorum manevi olarak da .. Allahım benide, sizleride, el açıp dua eden, nasibini evladını şifasını ondan dileyen hiçbir kulunu unutmasın inşallah .. Amin ..

[table="width: 500, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td][/td]
[td]
41 Yasın
[/td]
[td]
41 Meryem
[/td]
[td] Sonuc [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Pureıpek [/td]
[td]
1​
[/td]
[td]
1​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ilhanazz[/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] okudu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Yasakhayal[/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] okudu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Melek81 [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zikzak [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Karabiberim [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zeynepnur [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Kikirikli [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] okudu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] TugceMavi [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Loori [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Nuarin [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ruyabuse [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Mersah 22 [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Miamorem [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Buryuk [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ababy [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] okudu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Berray [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Canomm [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Hançek [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zuhalzerrin [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] okudu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Karamel [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] okudu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Toplam [/td]
[td]
41​
[/td]
[td]
41​
[/td]
[td]
[/td]
[/tr]
[/table]

Güzel kızçelerim, Cumaya kadar bunları okuyup da herkesin haber vermesi çok önemli çünkü sayıya göre hesap yapıyoruz sizlerden sonra dua sahibi de surelerini okuyup bitiricek sıradaki arkadaşa geçilecek hemen, okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun

ilhanazzımın acıklaması (canım ağzına sağlık)

şimdi ben sabah kalktım abdestimi aldımmm niyetlendimmm 21 kere "estağfirullah el azim ellezi lâ ilahe illâ hüvel hayyul kayyum ve etubü ileyh" dedim
ardından 2 kere yasinimi okudumm,
ardından 2 kere meryem suresini okuduktan sonraa
abdesliyken "Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya" dedim .
sonra Allahu ekber diyerek secdeme gittim..
başka bişey yapmadan secdede ,
3 kere "Subhane rabbıyel'A'la" dedimm....
sonra..
Allahu ekber diiyerek ayağa kalktım....
dua okurmuş gibi elleriimi açtımm
ve
Bakara suresinin 285.âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" dedim ...
ve ilk MERYEM SÜREmin tivavet secdesini yapmış oldum..
bundan sonra aynında 1 tane daha yapcamm ....
bitcekkk.....

Tilavet açıklama:

Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.

amin canım aminnn
öyle belki yaşasaydı evlatlarımız sağlıksız olucaktı biz daha çok üzülecektik hayırsız olucaklardı belki....
ama şimdi bir tesellimiz var cennette koşan eğlenen annelerini babalarını bekleyen meleklerimiz var....

şefaatçi olurlar inşallah canımmm (((((((((((

kızlar ben hastaneden geldimsonucum çıktı.benim artık hiç yumurtlamam olmuyomuş.çok kötüyüm şuan

şefaatçi olurlar inşallah canımmm (((((((((((

inşallahhhh...........

hayat ne garip birşey ya şimdi büyümeye başladım yada yaşlanmaya...
bir zaman ne kadarda boş isteklerimiz sorunlarımız varmış diyorum kendi kendime...
aptal aptal şeyleri sorun yapıyormuşum kendime...
birgün bana bunları yaşayacaksın deseler güler geçerdim herhalde...
ama şimdi anlıyorum ki hayat imtihanlardan ibaretmiş
hamile olduğumu öğrendikten sonra hiç ne olursa olsun rabbim bana bu çocuğu nasip et demedim
'' allahım sağlıklı hayırlı bir evlat olacaksa nasip et dedim.ona layık anne baba olmayı nasip et dedim.onun büyüdüğünü görebilmeyi nasip et.sana layık senin yolunda bir evlat yetiştirebilmeyi nasip et.en önemliside bize emanetine sahip çıkabilmeyi nasip et allahım dedim''
namazlarımda secdeye varıp dua ettiğimde yavrum karnımdaydı ama rabbim sen hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et derdim sonrada karnımdaki emanetinide hayırlı sağlıklı evlat nasip et drdim ona şimdi belkide benim kızgınlığım.unuturmuydum ben evladımı yoo asla ben onunla yatıp onunla kalkardım oysa.hani kapı önünden geçen biri duysa evde biriyle muhabbet eder sanardı öyle muhabbet ederdim ben yavrumla birlikte kek yapardık deli gibi portakal yerdik.hatta ben ona kızardım bile gecenin bir yarısı kalkıp annene neler neler yaptırıyorsun diye.oburun teki oldum diye...ahhhhh oğlum sen olsan şimdi inan hiç kızmıcak annen isterse 1000 kilo olsun gıkı çıkmıcak..hiç işte yapmıcak deli gibi banane ev batarsa batsın biri geldiğinde ne pis insan desin hatta.seni hiç üzmicekde o kocaman gördüğü ama aslında beş para etmez sorunlarla...ahhh yavrummm ama cennettesin ya hem ananen var dimi oğlum yorulduğunda yat onun dizine ama sen yine de çok koşup terleme olurmu oğlum...rabbime emanetsin biliyorum ama yinede sensiz çok üşüyorum ben oğlum....
oysa ben yavrumu o kadar çok istemiştimki...zaten kıpır kıpırdı.sıcacıktı...
ben hep onlu günleri hayal ederdim ama bir yanımda hep korkardı nedense...hep erken doğum yaptığımı görürdüm kabuslarımda ama bebeğimi bir türlü göremezdimya.....
şimdi niyeki benim bu kızgınlığım...rabbim sana şükürler olsun ne olur isyan edenlerden etme ama çok içim yanıyor ne olur sabır ver allahım
ne olur....

Canlarım Hepinize Günaydınn
Giremiyorum Yine Doğru Düzgün. İnanın Hiç Vaktim Olmuyo
Sürekli Misafirim var.:26:
Bugünde Annemlerle,Amcamlar gelecekler Memleketten.
Anlayacağınız Bir Kaç Gün daha Yokum.
Hepiniz aklımdasınız ama Sizleri seviyorum.
En Kısa Sürede Tekrar Görüşürüz İnşallah
Öpüyorum Hepinizi
Bu arada Dua Okuyamıcam bu sefer. Beni Mazur Görün. İnşallah Bir daha ki sefere

Son düzenleme:

seker ben de okudummmmm

canım benim üzme kendini ne olur...
sen olacağına inan bak olucak...
üzme kendini

ya hiç bişey yok diyolardı.bu sonuc şok ettibeni.üzülmemek elde değil ki canım.geldiğimden beri ağlıyrum.ama geçecek inşallah.bu günlerde gececek inşallah

kızlar ben hastaneden geldimsonucum çıktı.benim artık hiç yumurtlamam olmuyomuş.çok kötüyüm şuan

canım nolursun ümitsizliğe kapılma lütfen, Allah şifanı veriir inşallah ... bak kaç tane mesaj vardı hiç çocuğun olmaz denen kişiler anne olmuş .. kimileri sadece duayla .. kimileri hayıtla .. kimileri bitki kürleriyle .. Rabbime tevekkül et ve mutlaka şifanı ondan dile .. Allah bizleri hayırlı kullarından eylesin inşallah .. Amin ..

canım düşünmemeye çalış nolursun

kızlar ailelerinizde soruyo mu ???hani bebek noldu bebek daha düşünmüyonzmu bebek ???kaş göz işaretiyle karnınınızı filan gösterenler var mı acaba???çokk merak ettim diyin bakem bana

bana sormuorlaaa açıkcası düşük yaptım şimdi ondan sormazlar ama normaldede çekiniler bendennn

ya hiç bişey yok diyolardı.bu sonuc şok ettibeni.üzülmemek elde değil ki canım.geldiğimden beri ağlıyrum.ama geçecek inşallah.bu günlerde gececek inşallah

rabbim ne mucizeler gösteriyor...üzülme üzüp te kendini daha çok yıpratma

daha yeni bir mucize duydum.bir tanıdık vardı 43ünde bir abla.eşinden dolayı çocukları olmuyordu.27 senedir evliler.denemedikleri yol kalmamıştı.kaçtane tüp bebek masrafı hepsinide gözünün nuruyla elişi yaparak yaptırdı.kocası desen alkoliğin tekiydi.üstelik hastada oldu kadın hastalığı.rahmini alıcaklardı o istemedi bir umut.sonra ne için gitti ne oldu.bir yeri kırılıyo diye gidiyo hastaneye iğne yapıcakken soruyolar hamile filan değilsiniz dimi diye oda nerdeeeee diyo.ama adetim yine çok gecikti heralde menepoza giriyorum diyor.doktor biz yinedekan alalımda ne olur ne olmaz diyo.ve hamile olduğunu öyle öğreniyo 27 sene zonra tüm umutları bitmişken.şimdi bir oğlu varmış ben çok sevindim.
inşallah öyle mucizeleri rabbim isteyen herkese yaşatır..
sakın yanlış anlama beni seni üzmek istemem sadece rabbim nelere kadir o mucizeleri bizede yaşatıcak bak görceksin canım....

[table="width: 500, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td][/td]
[td]
41 Yasın
[/td]
[td]
41 Meryem
[/td]
[td] Sonuc [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Pureıpek [/td]
[td]
3​
[/td]
[td]
3​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ilhanazz[/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] okudu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Yasakhayal[/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] okudu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Melek81 [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zikzak [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Karabiberim [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zeynepnur [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Kikirikli [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] okudu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] TugceMavi [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Loori [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Nuarin [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ruyabuse [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Mersah 22 [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Miamorem [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] okudu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Buryuk [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ababy [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] okudu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Berray [/td]
[td]
-​
[/td]
[td]
-​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Canomm [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Hançek [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zuhalzerrin [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Karamel [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] okudu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Toplam [/td]
[td]
41​
[/td]
[td]
41​
[/td]
[td]
[/td]
[/tr]
[/table]

Güzel kızçelerim, Cumaya kadar bunları okuyup da herkesin haber vermesi çok önemli çünkü sayıya göre hesap yapıyoruz sizlerden sonra dua sahibi de surelerini okuyup bitiricek sıradaki arkadaşa geçilecek hemen, okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun

ilhanazzımın acıklaması (canım ağzına sağlık)

şimdi ben sabah kalktım abdestimi aldımmm niyetlendimmm 21 kere "estağfirullah el azim ellezi lâ ilahe illâ hüvel hayyul kayyum ve etubü ileyh" dedim
ardından 2 kere yasinimi okudumm,
ardından 2 kere meryem suresini okuduktan sonraa
abdesliyken "Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya" dedim .
sonra Allahu ekber diyerek secdeme gittim..
başka bişey yapmadan secdede ,
3 kere "Subhane rabbıyel'A'la" dedimm....
sonra..
Allahu ekber diiyerek ayağa kalktım....
dua okurmuş gibi elleriimi açtımm
ve
Bakara suresinin 285.âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" dedim ...
ve ilk MERYEM SÜREmin tivavet secdesini yapmış oldum..
bundan sonra aynında 1 tane daha yapcamm ....
bitcekkk.....

Tilavet açıklama:

Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.
[/QUOTE]

ooohhh afiyet olsuuun ben sadece beğenmekle yetiniyorum bu gün zaten 3 bardak çay içtim vicdanım sızlıyor vallahiiiiiiiiiiiii

canımm çok açık iç çayları ve mümkünse bitki çayları içme olumuu yoksa 1-2 kahve çaydan bşeycik omasss

evet canlarım pes etmicem ama ne bilem işte insan bişey yok denirken böyle bişey duyunca çok kötü oluyo.elbet inanmaya,duya devam.rabbim nelere kadir değil mi?iyi ki varsınız varsınız canlarım yaa

elim ayağım tutmuyo sanki.çaresini bende bilmiyom ki.doktor adetliyken gel.daha detaylı bilgi ediniriz öle dedi.

evet adetliyken çok daha iyi anlaşılıyo yumurta rezervi görülüyo canım, sen takılma moral çok önemli biliyorsun, lütfen sakin olmaya çalış canım şifayı verecek olan yalnızca Allah'dır, ondan isteyip ona sığınmalıyız ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…