- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #14.601
hiç takma canım benim ağzı olan konuşuyo halden anladıkları falan da yok...
sen kendini onların söylediklerine takıp üzülme...
bende seninle aynı durumdayım kötü şeyler duyduğum yere gitmek içimden gelmiyo kötü gelin ilan ediliyorum.hatta daha düne kadar beni yanına yakıştırıp bir yere çağırmayan kayınvalideciğim acım 10 günlükken beni gideceği bir yere çağırıyo gitmedim diyede kötü gelin oluyorum.benim acım üzerinden prim yapıo çünki.bebeşimin gelişine hiç sevinmemişti ama gidişiyle çok mutlu.babanneydi güya.... zaten hiç istememişti ki.... neden benim yatak odama karışırki insanlar...şimdide birsürü laf söylüyoo..takmıyorum bile ama gitttikçe uzaklaştırıo kendisinden hergün arayıp beni kötülüo eşime.hatta daha evlendiğimizi bile kabullenmiş değil....
o yüzden boşver be bacım vız gelsin tırıs gitsin misali yap.
kimsenin senin kanayan yarana parmak basmasına izin verme
şimdi bizim daha güçlü olmamız lazım daha çok dua etmemiz
veeeee kocişlerimize daha iyi bakmamız:)
Canım benim bak ben ilk ayımda hamile kaldım pek kimseye söylemedim ama malum aileler sevinöle söylemişler bir baktık herkes biliyor... kürtajdan sonra neler neler duydum emin ol sadece sen duymuyorsun bunları......
çok uzatma Allah korusun kürtajda sorun olmuştur hemen olmaz
üşütme Allah korusun bir daha çocuğun olmaz
Allah Allah neden oldu ki böyle birşeyy etrafımızda da hiç yok ki
eee doktor birşey demedi mi eşinden mi senden mi kaynaklanmış vs vs vs..............
bu böyle uzar gider... tek cevabım oldu biz şimdi çocuk düşünmüyorz uğraşmadık zaten çocuk yapmak için hemen hamile kalmıştım ama acelesi yok artık sağlıkla geleceği zaman olsun............hiç kafama takmıyorum eşimle gezip tozmaya birşeyler almaya karar verdik böyle daha iyi... şükür herşey çok yolunda siz kafaya takmayın dedim.....>>>simdi de ev aldık borcumuz var erteledik dedim ailelere bile............. ben biraz açık sözlüyümdür öyle içime atamam kızdıysam söylerim bunun zararını görmedim sadece ne ukala dedi bazıları o kadarboşver kim ne derse desin.... Allah biliyor zamanını biz duamızı ediyor Allah'a sığınıyoruz başkasına hiç gerek yok herkes kendi hayatına baksın.... bizler açıksözlü olduğumuz için saklamadık birşeyi millet neler yaşıyor kimse duymuyor................. yorulmak yok güçlüyüz biz herşey yoluna girecek hayırlısıyla
canım nolur üzülme .. yaşadıkların elbette çok zor ama dirayetli durmaya çalışmaktan başka çaremiz yok ...
arkadaşım doğuma bir hafta kala kordon dolanmasından kaybetti bebeğini((((
yaşamadığını bildiği bebeğini normal doğumla doğurdu((( snra biraz ara verdi sonra yeniden denemeye başladı ..
sonra baktık gebe kaldı, şimdi 1,5 yaşında kızı var :)) Allahım bizim gibi isteyen herkese nasip etsin inşallah.. Amin ..
amin canım aminnn
öyle belki yaşasaydı evlatlarımız sağlıksız olucaktı biz daha çok üzülecektik hayırsız olucaklardı belki....
ama şimdi bir tesellimiz var cennette koşan eğlenen annelerini babalarını bekleyen meleklerimiz var....
şefaatçi olurlar inşallah canımmm(((((((((((
kızlar ben hastaneden geldimsonucum çıktı.benim artık hiç yumurtlamam olmuyomuş.çok kötüyüm şuan
[table="width: 500, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td][/td]
[td]41 Yasın[/td]
[td]41 Meryem[/td]
[td] Sonuc [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Pureıpek [/td]
[td]1[/td]
[td]1[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ilhanazz[/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] okudu[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Yasakhayal[/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] okudu[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Melek81 [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zikzak [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Karabiberim [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zeynepnur [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Kikirikli [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] okudu[/td]
[/tr]
[tr]
[td] TugceMavi [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Loori [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Nuarin [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ruyabuse [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Mersah 22 [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Miamorem [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Buryuk [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ababy [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] okudu[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Berray [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Canomm [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Hançek [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zuhalzerrin [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] okudu[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Karamel [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] okudu[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Toplam [/td]
[td]41[/td]
[td]41[/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
Güzel kızçelerim, Cumaya kadar bunları okuyup da herkesin haber vermesi çok önemliçünkü sayıya göre hesap yapıyoruz sizlerden sonra dua sahibi de surelerini okuyup bitiricek sıradaki arkadaşa geçilecek hemen, okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun
ilhanazzımın acıklaması (canım ağzına sağlık)
şimdi ben sabah kalktım abdestimi aldımmm niyetlendimmm 21 kere "estağfirullah el azim ellezi lâ ilahe illâ hüvel hayyul kayyum ve etubü ileyh" dedim
ardından 2 kere yasinimi okudumm,
ardından 2 kere meryem suresini okuduktan sonraa
abdesliyken "Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya" dedim .
sonra Allahu ekber diyerek secdeme gittim..
başka bişey yapmadan secdede ,
3 kere "Subhane rabbıyel'A'la" dedimm....
sonra..
Allahu ekber diiyerek ayağa kalktım....
dua okurmuş gibi elleriimi açtımm
ve
Bakara suresinin 285.âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" dedim ...
ve ilk MERYEM SÜREmin tivavet secdesini yapmış oldum..
bundan sonra aynında 1 tane daha yapcamm ....
bitcekkk.....
Tilavet açıklama:
Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.
canım benim üzme kendini ne olur...
sen olacağına inan bak olucak...
üzme kendini
kızlar ben hastaneden geldimsonucum çıktı.benim artık hiç yumurtlamam olmuyomuş.çok kötüyüm şuan
inşallahhhh...........
hayat ne garip birşey ya şimdi büyümeye başladım yada yaşlanmaya...
bir zaman ne kadarda boş isteklerimiz sorunlarımız varmış diyorum kendi kendime...
aptal aptal şeyleri sorun yapıyormuşum kendime...
birgün bana bunları yaşayacaksın deseler güler geçerdim herhalde...
ama şimdi anlıyorum ki hayat imtihanlardan ibaretmiş
hamile olduğumu öğrendikten sonra hiç ne olursa olsun rabbim bana bu çocuğu nasip et demedim
'' allahım sağlıklı hayırlı bir evlat olacaksa nasip et dedim.ona layık anne baba olmayı nasip et dedim.onun büyüdüğünü görebilmeyi nasip et.sana layık senin yolunda bir evlat yetiştirebilmeyi nasip et.en önemliside bize emanetine sahip çıkabilmeyi nasip et allahım dedim''
namazlarımda secdeye varıp dua ettiğimde yavrum karnımdaydı ama rabbim sen hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et derdim sonrada karnımdaki emanetinide hayırlı sağlıklı evlat nasip et drdim ona şimdi belkide benim kızgınlığım.unuturmuydum ben evladımı yoo asla ben onunla yatıp onunla kalkardım oysa.hani kapı önünden geçen biri duysa evde biriyle muhabbet eder sanardı öyle muhabbet ederdim ben yavrumla birlikte kek yapardık deli gibi portakal yerdik.hatta ben ona kızardım bile gecenin bir yarısı kalkıp annene neler neler yaptırıyorsun diye.oburun teki oldum diye...ahhhhh oğlum sen olsan şimdi inan hiç kızmıcak annen isterse 1000 kilo olsun gıkı çıkmıcak..hiç işte yapmıcak deli gibi banane ev batarsa batsın biri geldiğinde ne pis insan desin hatta.seni hiç üzmicekde o kocaman gördüğü ama aslında beş para etmez sorunlarla...ahhh yavrummm ama cennettesin ya hem ananen var dimi oğlum yorulduğunda yat onun dizine ama sen yine de çok koşup terleme olurmu oğlum...rabbime emanetsin biliyorum ama yinede sensiz çok üşüyorum ben oğlum....
oysa ben yavrumu o kadar çok istemiştimki...zaten kıpır kıpırdı.sıcacıktı...
ben hep onlu günleri hayal ederdim ama bir yanımda hep korkardı nedense...hep erken doğum yaptığımı görürdüm kabuslarımda ama bebeğimi bir türlü göremezdimya.....
şimdi niyeki benim bu kızgınlığım...rabbim sana şükürler olsun ne olur isyan edenlerden etme ama çok içim yanıyor ne olur sabır ver allahım
ne olur....
kızlar ailelerinizde soruyo mu ???hani bebek noldu bebek daha düşünmüyonzmu bebek ???kaş göz işaretiyle karnınınızı filan gösterenler var mı acaba???çokk merak ettim diyin bakem bana
neyse sinirlenme kuzucugun cani saolsunnnnyeterki onu görelim 1 eura bisey degil ama haksiz aliyo 1 euroda olsa
ya hiç bişey yok diyolardı.bu sonuc şok ettibeni.üzülmemek elde değil ki canım.geldiğimden beri ağlıyrum.ama geçecek inşallah.bu günlerde gececek inşallah
kuzum yaaa üzülme . caresi neymis?
ooohhh afiyet olsuuun ben sadece beğenmekle yetiniyorum bu gün zaten 3 bardak çay içtim vicdanım sızlıyor vallahiiiiiiiiiiiii
canım nolursun ümitsizliğe kapılma lütfen, Allah şifanı veriir inşallah ... bak kaç tane mesaj vardı hiç çocuğun olmaz denen kişiler anne olmuş .. kimileri sadece duayla .. kimileri hayıtla .. kimileri bitki kürleriyle .. Rabbime tevekkül et ve mutlaka şifanı ondan dile .. Allah bizleri hayırlı kullarından eylesin inşallah .. Amin ..
canım düşünmemeye çalış nolursun
elim ayağım tutmuyo sanki.çaresini bende bilmiyom ki.doktor adetliyken gel.daha detaylı bilgi ediniriz öle dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?