Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

evett kaçmışlarr yarınn cezaa mı versemm ne yapsamm bu kızlaraaaa iki çift laf edemedikkkk gecee gecee eşimidee bıraktımm geldimmm hazırr tartışmışkennn ne yapsamkii ben yaa offfff

canım sen naptınn c.tesii muayne işini gelyolar dimii yanındaa

inşallah canım böyle mucizeler ümitoluyo bizlere.olcak inşallah hepimiz yaşıycaz o güzel duyguyu

kızlar ben yeni üye oldum ama forum tarihleri sağda hep eski tarih gösteriyor güncel olarak nasıl takip edicem pek anlayamadım bu arada herkese merhaba rastgele bir yere yazdım ama beni yönlendirirseniz sevnirim.bu arada Rabbim hepinizin gönlüne göre versin..foruma ilk kez üye oldum eğer nasıl kullanacağımı anlayabilirsem aktif olmak istiyorum..tekrar herkese merhaba

Günaydın kızlar..... Benim 2 yasin,2 meryem ve tilavet secdesi tamam listeye eklenebilir.. Allah'ım kabul etsin,, pureipek'e sağlıklı sıhhatli bir bebek versin inşallah en kısa zamanda.........

ağrıza sağlıkk canımmmmAllah kabul etsinnn
ipekimm yasar şimdi bide listeyi koyarr

elim ayağım tutmuyo sanki.çaresini bende bilmiyom ki.doktor adetliyken gel.daha detaylı bilgi ediniriz öle dedi.

tatlim bak internetten de okuyabilirsin. eskiden ebeler bebegi olmayan kadinlar icin civanpercemi ve aslan pencesi caylari icirirlermis. lütfen oku ve uygula.... neyin nerden care olacagini bilemezsin. eskiler ne yaparsa dogru yaparmis. bende okumustum cabucak bebek sahibi olmak isteyenlerde bu kürü uygulasin yaziyordu. ikinci ayimda hamile kaldim. normalde yasimdan dolayi hemen olmaz diyordum.

Allah kabul etsinnn canımm çokk saolll

ipeğimmmmyumurta sayımın yeterli ama yumurtlamamın olmadığını söylüyo.bundan önce adetliyken baktılar.yumurtalık rezervi iii dediler.yumurtlamama sorunu belli değildi ozaman.duydunuzmu canım hiç böle sorunu olan.şoktan doktora soramadm bu nedir tedavisi var mı die.rabbimden ne gelirse amenna.yine de şükür.vardır bihayır.

bu bitkiler yumurtlamayı mı sağlıyo tatlım.ya da etkisi ne?ben bitkisel olarak hayıtı duydum ama içmedim.elbette yabazen diyorum eskiden bunca ilaç,merhem,iğne yokmuş.bitkilerle nasıl tedavioluyormuş insanlar.mutlaka uygulucam tatlım.rabbim bebeğini sana bağışlasın,bizlere de nasip eder inşallah.

evet 20 haftalıktı yavrum
hepsi zordur eminim ama benim için de bu zor rabbim daha kötülerini göstermesin hiçkimseye banada kimseyede

canımmm yaww kafam çok dolu okuyorum okuyorumm anlamıorummm sen şimdi hamilemisn yoksaa... kayıp mı ettin allta 22 haftalık dioo :26::26::26::26:

ağrıza sağlıkk canımmmmAllah kabul etsinnn
ipekimm yasar şimdi bide listeyi koyarr

koydum canm bulmuşun ya işte hepinizin ağzına sağlıkkkkk :)))))))

canım yumurtlama denen olay, o dediğin rezervin içerisindeki foliküllerin ( içinde yumurta olan keseciklerin) çatlaması olayıdır, yani senin foliküller varsa ama kendiliğinden çatlamıyosa, bunu çatlama iğneleri vs gibi bazı şeylerle sağlayabiliyolar benm bildiğm kadarıyla, endişe etme sen tatlım, adetliyken git bi muayeneye bakalım, yaa nasip ya kısmet ....

beraymm özledikk beyawww
nese iim dedin ya hiç olmssa yetcekk artıkın bizeee
misafiirn gitsin gel genee

nasılyaniii hiç derkenn nedenmişş ne olmuişşş :26::26::26::26:

bilmiyorum nazımmm ya.napcağımı şaşırdım.ağlaya ağlaya eve geldim.adetliyken gel dedi doktorbi daha bakcakmış.ya oazaman ben iki defa nasıl hamile kalabildim.

bu konuda hiçbi bilgim yok inan.inşallah dediğin gibi iğneyle falan tedavi olabilecek bişeydir.dörtgözle kırmızıları bekleyeceğim hiç aklıma gelmezdi

2 yasin 2 meryem okundu tilavet secdesi yapıldı.Pure ipek sağolsun güvenmiş sonuncuyu okumadan işlemiş listeye....Allah dularımızı kabul etsin...

Kızlar İnşallah sela veriliyor şuan,Allah sizlere hayırlı,imanlı evlatlar versin.Umudunuzu hiç kesmeyin.Allahın verdiğinde de vermediğinde de vardır bir hayır.Sığınıacak Allahtan başka kimsemiz yok.İyikide yok...Sabredin...Allah inşallah kabul eder dularınızı...Hepimiz bir sınavdan geçiyoruz,sizinde sınavınız budur belki ve en kısa zamanda alnınızın akıyla verirsiniz inşallah sınavınızı....

bilmiyorum nazımmm ya.napcağımı şaşırdım.ağlaya ağlaya eve geldim.adetliyken gel dedi doktorbi daha bakcakmış.ya oazaman ben iki defa nasıl hamile kalabildim.

sen hemen çaresiz gibi düşünme canımmm kendini Allahtan başka kim bilebilir bunuu ...
buarada yukarda okudumm miamorem yazmış civanperçemi ve aslan pençesi çayını bende yapcam bitaki ayımda adetliyken içiliomuşş
sende iç inşallahh şifa olsunn napalım oluo böle şeyler herşey biizm için Rabbim hepimizi farklı sınıo napalımm Allahım başka dert tasa vermesinnn inş..,
sen iyi düşünn inşallahh iyi olucakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…