- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #14.641
koydum canm bulmuşun ya işte hepinizin ağzına sağlıkkkkk :)))))))
canım yumurtlama denen olay, o dediğin rezervin içerisindeki foliküllerin ( içinde yumurta olan keseciklerin) çatlaması olayıdır, yani senin foliküller varsa ama kendiliğinden çatlamıyosa, bunu çatlama iğneleri vs gibi bazı şeylerle sağlayabiliyolar benm bildiğm kadarıyla, endişe etme sen tatlım, adetliyken git bi muayeneye bakalım, yaa nasip ya kısmet ....
sen hemen çaresiz gibi düşünme canımmm kendini Allahtan başka kim bilebilir bunuu ...
buarada yukarda okudumm miamorem yazmış civanperçemi ve aslan pençesi çayını bende yapcam bitaki ayımda adetliyken içiliomuşş
sende iç inşallahh şifa olsunn napalım oluo böle şeyler herşey biizm için Rabbim hepimizi farklı sınıo napalımm Allahım başka dert tasa vermesinnn inş..,
sen iyi düşünn inşallahh iyi olucakkk
2 yasin 2 meryem okundu tilavet secdesi yapıldı.Pure ipek sağolsun güvenmiş sonuncuyu okumadan işlemiş listeye....Allah dularımızı kabul etsin...
Kızlar İnşallah sela veriliyor şuan,Allah sizlere hayırlı,imanlı evlatlar versin.Umudunuzu hiç kesmeyin.Allahın verdiğinde de vermediğinde de vardır bir hayır.Sığınıacak Allahtan başka kimsemiz yok.İyikide yok...Sabredin...Allah inşallah kabul eder dularınızı...Hepimiz bir sınavdan geçiyoruz,sizinde sınavınız budur belki ve en kısa zamanda alnınızın akıyla verirsiniz inşallah sınavınızı....
bu konuda hiçbi bilgim yok inan.inşallah dediğin gibi iğneyle falan tedavi olabilecek bişeydir.dörtgözle kırmızıları bekleyeceğim hiç aklıma gelmezdi
ipekim berayımı sil listeden okuyamayacağım demişş
şimdi kızlar ben yazın özel bir hastanede dr a görünmüştüm.rahim,yumurtalıklar normal dedi.kandan yumurtlamaya ve hormonlara bakıp onlarında normal olduğunu söyledi ama ben hala gebe kalamadım.
dün başka bir dr a gittim. o da rahim yumurtalıklar normal dedi. hormonlarda normalmiş. hatta bana sağ yumurtalıktan bu ay yumurtladığımıda söyledi.rahime kamera ile bakmak için salı gününe gel dedi.anestezi verip bakıcakmış.
ben şunu merak ediyorum. yumurtlama günüm mart 1 di ya ben hamileysem bu anestezi bide röntgen felan çektirdi bunlar sakıncalı değilmi?
dr hamile olmadığıma ve bu ay olamayacağıma nasıl kanaat getirdi?
inşalah nazım inşallah ya.bu bitkileri adetliyken başlıyoruz bitincede bırakıyor muyuz canım.ada çayı gibi bekletcemmi kaynar su da yoksa.kaynatıcak mıyım?
şimdi kızlar ben yazın özel bir hastanede dr a görünmüştüm.rahim,yumurtalıklar normal dedi.kandan yumurtlamaya ve hormonlara bakıp onlarında normal olduğunu söyledi ama ben hala gebe kalamadım.
dün başka bir dr a gittim. o da rahim yumurtalıklar normal dedi. hormonlarda normalmiş. hatta bana sağ yumurtalıktan bu ay yumurtladığımıda söyledi.rahime kamera ile bakmak için salı gününe gel dedi.anestezi verip bakıcakmış.
ben şunu merak ediyorum. yumurtlama günüm mart 1 di ya ben hamileysem bu anestezi bide röntgen felan çektirdi bunlar sakıncalı değilmi?
dr hamile olmadığıma ve bu ay olamayacağıma nasıl kanaat getirdi?
ağzına sağlık canm benm güvendim tabi okucam dedin ya allah kabul etsin inşallah :)
ahh canım ben o kırmızıları varya ne zamandır beklyrum bilymusn, hayırlısıyla bi git de tedavini olursun canımm ...
sildim berayı canım karşısında miktar yazmyo kendime ekledm onları da ama sen hangi listeyi çektin acaba, 2 sayfa önce yaptımdı onu :44::44:
ultrasondan mı baktı canımmm yumurtalıklarınaa :26::26::26: nasıl anladı normalı
[table="width: 500, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td][/td]
[td]41 Yasın[/td]
[td]41 Meryem[/td]
[td] Sonuc [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Pureıpek [/td]
[td]3[/td]
[td]3[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ilhanazz[/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] okudu[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Yasakhayal[/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] okudu[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Melek81 [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zikzak [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Karabiberim [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zeynepnur [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Kikirikli [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] okudu[/td]
[/tr]
[tr]
[td] TugceMavi [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Loori [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Nuarin [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ruyabuse [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Mersah 22 [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Miamorem [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] okudu[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Buryuk [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ababy [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] okudu[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Berray [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Canomm [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Hançek [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zuhalzerrin [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Karamel [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] okudu[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Toplam [/td]
[td]41[/td]
[td]41[/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
Güzel kızçelerim, Cumaya kadar bunları okuyup da herkesin haber vermesi çok önemliçünkü sayıya göre hesap yapıyoruz sizlerden sonra dua sahibi de surelerini okuyup bitiricek sıradaki arkadaşa geçilecek hemen, okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun
ilhanazzımın acıklaması (canım ağzına sağlık)
şimdi ben sabah kalktım abdestimi aldımmm niyetlendimmm 21 kere "estağfirullah el azim ellezi lâ ilahe illâ hüvel hayyul kayyum ve etubü ileyh" dedim
ardından 2 kere yasinimi okudumm,
ardından 2 kere meryem suresini okuduktan sonraa
abdesliyken "Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya" dedim .
sonra Allahu ekber diyerek secdeme gittim..
başka bişey yapmadan secdede ,
3 kere "Subhane rabbıyel'A'la" dedimm....
sonra..
Allahu ekber diiyerek ayağa kalktım....
dua okurmuş gibi elleriimi açtımm
ve
Bakara suresinin 285.âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" dedim ...
ve ilk MERYEM SÜREmin tivavet secdesini yapmış oldum..
bundan sonra aynında 1 tane daha yapcamm ....
bitcekkk.....
Tilavet açıklama:
Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.
koydum güncel listeyi de canım ...
canımm bende tam bişmiorum bunu ama şöle duydum aslan pencei ve civan perçemini günde 3 kere içiloruşş miamorem daha ii bilirr
sanıırm iksiinide karıştırım sıcak suda demlioruzzz sonra adet boyunca içioruzzz aralıksız
sende iç bitanemmm ben şimdi pazar günü soğan suyuna başlıcam o bitcede zaten adetim gelir ozamanda kısmet olusaa bu çayıiçcemm
şifa olsunnn bide baklk ben kuru incirr yiorumm yumurtalıkları çoğaltıomuş kuru incirrr
evet canım ultrasondan baktı canım
listedeki canlarrrr biraz yavaşmı kalıoruzz neee :26::26::26:
cumaya kada 1 kişiyi bitemedkk listedeki herkezi anca 1 senede bitiriiz gibime gelyıooo
kızlar yasinlerimi okudum .......Meryem surelerini de okuyunca haber vericem.........
ben de soğan ya da incir kürüne başlamak istiyorum.olmazsa ben de soğan suyuna başlıyım.adet olunca da aslanpençesi ve civanperçemi içim.kuru incir çok severim ve çokyiyom.kürünü duydum ama.hiç yapmadım.bu ay benim için bitki ayıolsun hade bakem.inşallah canım benim bunlar bize şifa olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?