- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #14.661
canım ultrasonda gebelik çıkardı bu sebeblee dier işlemleri istemiştişrr :26::26::26:
kızlar yasinlerimi okudum .......Meryem surelerini de okuyunca haber vericem.........
canım ultrasonda gebelik çıkardı bu sebeblee dier işlemleri istemiştişrr :26::26::26:
canım zaten çoğu okuyamıcak bunu belli yani gerisini ben tamamlıcam da, sonraki arkadaşlar için belki de başka daha kısa bişeyler bulmak daha iyi mi olur bilemedm :44::44: aslında girmek isteyenleri koymuştuk listeye ama ynede böle oldu işte quzum :26::26::26:
selam kızlar nasılsınız bugün
ipekim not aldım nasıl yapılması gerektiğini akşam okurum yarın haber veririm sana
civanpercemi ve aslanpencesi cayını soranlar olmuş o çayı iki bitkidende bi tatlı kaşığı büyüklüğünde alıp 1 bardak kaynamış suyun içine atıyosunuz 5 dk kadar bekletip içiyosunuz sakın kaynatmayın acılaşır tadı içine şeker limon vs. sıkmayın etkisini azaltıyomuş
selam kızlar nasılsınız bugün
ipekim not aldım nasıl yapılması gerektiğini akşam okurum yarın haber veririm sana
civanpercemi ve aslanpencesi cayını soranlar olmuş o çayı iki bitkidende bi tatlı kaşığı büyüklüğünde alıp 1 bardak kaynamış suyun içine atıyosunuz 5 dk kadar bekletip içiyosunuz sakın kaynatmayın acılaşır tadı içine şeker limon vs. sıkmayın etkisini azaltıyomuş
canım olmassa yasakımla bende 2-3 daha alıırzz sorun değillll
yarım saatte okunuoo Allah kabul etsinnnn
ama işte canlarımın çocğu çalışıoo inş. bir bir okudukl canlar die gelirlerde duamızın herkese ulaşırr
ben istişorum ki herkese okuyalımmm herkese ulaşasın duamızzz herkes mutlu olsunnnn
canım ağzına sağlık, en olmadı özelden mesaj atarsın ben hemen yazarım olurmu, Allah hepinizden razı olsun .....
ilhanazcım 1 martta olan ovulasyon tutmuş bile olsa, henüz rahme ulaşmamıştır ki hangi kese görüncek de belli olcak, kızçemiz emircim yani henüz yeni olan yumoşundan dolayı önümüzdeki haftaya doktor nasıl risk alır anestezi röntgen filan çeker diyo, belki tutar diyo anladığm kadarıyla ???????
ilhanazcım ama daha ayın 1inde yumurtladım hemen hamileliği görebilirmi 5 günde
zikzakımmmm hoşş geldinnn kuzummm
bende içcem bitaki aya adet zamnı içyok demi doğru hatırımdaa
bide aç tok fark etyomudu :26::26::26:
kızlar ya benimde belim çok agrıyo bugünn az bişi pembemsi bişi de geldii bu ay umutlanıyodum şşimdi adetmi olucm die korkuyorum yüzüm sivilcelendi çirkinleştii off yaa ama dikkatimi çekti çamaşırımda uzayan akıntı var adet olacagım zaman akıntım olmazdı bu uzayan akıntı ne anlama geliyodu yardım edin
kızlar ya benimde belim çok agrıyo bugünn az bişi pembemsi bişi de geldii bu ay umutlanıyodum şşimdi adetmi olucm die korkuyorum yüzüm sivilcelendi çirkinleştii off yaa ama dikkatimi çekti çamaşırımda uzayan akıntı var adet olacagım zaman akıntım olmazdı bu uzayan akıntı ne anlama geliyodu yardım edin
evet aynen böyle pureipekcim. döllenmiş yumurtanın rahime inmesi 10-15 gün sürüyor diye biliyorum. ayrıca her ay olduğu gibi bu ayda hamile olduğuma inanıyorum.... umut dünyası işte
tamam canım ne zaman istersen, ağzına sağlık şimdiden, Rabbim kabul etsin inşallah ...
evet bende ondan ötürü hemen bir haftada bitrmeye çalışmıştık ya hani hızlıca herkeslerinki bitsin diye canım :)) evet çalışınca vakit bulmak zor oluyo bende çalışıyorum bakalım bi sonucu görelim de kuzum çok kalırsa birkaç daha alırsınız siz gerisini ben tamamlarım hayırısıyla inşallah canım ...
oda doğrıu spermcin yumurtayı döllmesi 10 günmüşş :26::26::26:
sen naptınnn yaptırdın mı röntgeni ozamn de ben hamile olduğuam süpeleniorummde yaptırmaa
canımmm yaww kafam çok dolu okuyorum okuyorumm anlamıorummm sen şimdi hamilemisn yoksaa... kayıp mı ettin allta 22 haftalık dioo :26::26::26::26:
kızlar tilavet secdesini bi meryem suresi okuyup hemen arkasındanmı yapmak lazım yoksa sureleri bitirip arkadasından 2 kez ard arda yapabiliyormuyuz
hosbulduk tatlım benim aktarım bana bu bitkileri verdiğinde 21 gün sabah aksam içceksin 7 gün ara verceksin demişti ama burdaki arkadaş adetinin başlamasıyla başlamış içmeye bitince bırakmış günde 3 bardak içmiş onun gibi deniycem bende soğan suyuyla birlikte içemem çünkü ikisi bir arada olmaz aç tok farketmez ben hep yarı açken içiyorum soğanıda bunuda tamamen açken insanı kötü yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?