Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kızlar yasinlerimi okudum .......Meryem surelerini de okuyunca haber vericem.........

canım ağzına sağlık, en olmadı özelden mesaj atarsın ben hemen yazarım olurmu, Allah hepinizden razı olsun .....

canım ultrasonda gebelik çıkardı bu sebeblee dier işlemleri istemiştişrr :26::26::26:

ilhanazcım 1 martta olan ovulasyon tutmuş bile olsa, henüz rahme ulaşmamıştır ki hangi kese görüncek de belli olcak, kızçemiz emircim yani henüz yeni olan yumoşundan dolayı önümüzdeki haftaya doktor nasıl risk alır anestezi röntgen filan çeker diyo, belki tutar diyo anladığm kadarıyla ???????

canım olmassa yasakımla bende 2-3 daha alıırzz sorun değillll
yarım saatte okunuoo Allah kabul etsinnnn
ama işte canlarımın çocğu çalışıoo inş. bir bir okudukl canlar die gelirlerde duamızın herkese ulaşırr
ben istişorum ki herkese okuyalımmm herkese ulaşasın duamızzz herkes mutlu olsunnnn

zikzakımmmm hoşş geldinnn kuzummm

bende içcem bitaki aya adet zamnı içyok demi doğru hatırımdaa
bide aç tok fark etyomudu :26::26::26:

kızlar ya benimde belim çok agrıyo bugünn az bişi pembemsi bişi de geldii bu ay umutlanıyodum şşimdi adetmi olucm die korkuyorum yüzüm sivilcelendi çirkinleştii off yaa ama dikkatimi çekti çamaşırımda uzayan akıntı var adet olacagım zaman akıntım olmazdı bu uzayan akıntı ne anlama geliyodu yardım edin

tamam canım ne zaman istersen, ağzına sağlık şimdiden, Rabbim kabul etsin inşallah ...

evet bende ondan ötürü hemen bir haftada bitrmeye çalışmıştık ya hani hızlıca herkeslerinki bitsin diye canım :)) evet çalışınca vakit bulmak zor oluyo bende çalışıyorum bakalım bi sonucu görelim de kuzum çok kalırsa birkaç daha alırsınız siz gerisini ben tamamlarım hayırısıyla inşallah canım ...

evet aynen böyle pureipekcim. döllenmiş yumurtanın rahime inmesi 10-15 gün sürüyor diye biliyorum. ayrıca her ay olduğu gibi bu ayda hamile olduğuma inanıyorum.... umut dünyası işte

ilhanazcım ama daha ayın 1inde yumurtladım hemen hamileliği görebilirmi 5 günde

oda doğrıu spermcin yumurtayı döllmesi 10 günmüşş :26::26::26:
sen naptınnn yaptırdın mı röntgeni ozamn de ben hamile olduğuam süpeleniorumm de yaptırmaa

zikzakımmmm hoşş geldinnn kuzummm

bende içcem bitaki aya adet zamnı içyok demi doğru hatırımdaa
bide aç tok fark etyomudu :26::26::26:

hosbulduk tatlım benim aktarım bana bu bitkileri verdiğinde 21 gün sabah aksam içceksin 7 gün ara verceksin demişti ama burdaki arkadaş adetinin başlamasıyla başlamış içmeye bitince bırakmış günde 3 bardak içmiş onun gibi deniycem bende soğan suyuyla birlikte içemem çünkü ikisi bir arada olmaz aç tok farketmez ben hep yarı açken içiyorum soğanıda bunuda tamamen açken insanı kötü yapıyo

canım son adetin deydi senin, bu belirtiler yumurtlama belirtisi gibi ama eğer adetin yakınsa yerleşme de olabilir .. ya da her zamanki yanıltıcı anlamsız ibarelerdir ???? kendini kaptırıp da üzülme ama ümidini de yitirme cnm ...

canımmm batın nezamannnn inş. gebelik akıntısıdırr pembemsi lekede yerleşme kanamasıdırr inşallahhh

evet aynen böyle pureipekcim. döllenmiş yumurtanın rahime inmesi 10-15 gün sürüyor diye biliyorum. ayrıca her ay olduğu gibi bu ayda hamile olduğuma inanıyorum.... umut dünyası işte

anladım ben emircim ama söle doktoruna eğer bu defaki ovulasyonum tuttysa bunların zararı olmazmı de bari gidince canım olamzmı ???

tamam canımmm olmass alırızzz ama diğer kısçelere ble bişy yapcaksan haber verek belkim okudu bencetuğçem okumuşturr zamn bulup gremiodurr gibme gelyooo :26::26::26:
loorimde oku bugun yarınn
hancekimmmm güzelll kardeşiminnn ben kurbann olmassa onun yerine ben okurunnnnn
ah bi gelsee yettim gari desee canımı yeseee

kızlar tilavet secdesini bi meryem suresi okuyup hemen arkasındanmı yapmak lazım yoksa sureleri bitirip arkadasından 2 kez ard arda yapabiliyormuyuz

canımmm yaww kafam çok dolu okuyorum okuyorumm anlamıorummm sen şimdi hamilemisn yoksaa... kayıp mı ettin allta 22 haftalık dioo :26::26::26::26:

20 haftalıkken kaybettim canım 15 gün önce...
o takvimi ordan kaldırmaya elim gitmiyo belki bigün bebeğim olursa hani oğlumu gerçek doğum tarihi gelmeden o zaman kaldırırım.aslında günlük olarak gelişmelerini görüp daha çok üzülüyorum ama kaldırammıyorum işte...
anlıcağın artık hamile değilim maalesef

bende kısmtse hafta sonu alcamm aktardan ama benim taa çokk vaa adete olsun kenarımda kalsınn
inşallah canımmm şifa olsunnn inş.. bir daha hayal kırıklığı yaşamayalımmm
hepimizin burda hamiş kalalımmm inşallahhh

tamam ipekim okuyabildiğim kadar okurum ben okumayan arkadaşlarınkine göre hesaplarsınız

ilhanazım inşallah bi umut ne bulursak içiyoruz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…