Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

röntgeni gittim kuzu kuzu çektirdim

olsunn canımm kısmet artıkk rabbim büyüktür zaten olacağı varsa olurr bak benim annem bana hamilyken anlamamış 3 ay köyde tarlada çalışmışşş bayılmışta
öle anlamış ama ne oldu ben düşmedim bak burdayımm
demem kii zaten bebeğim senin leyse bişekilde tutunur anacını bırakmazz

kızlar tilavet secdesini bi meryem suresi okuyup hemen arkasındanmı yapmak lazım yoksa sureleri bitirip arkadasından 2 kez ard arda yapabiliyormuyuz

ben okudum ardından kıldım canım hemen sonra 2. yi okudumm gene kıldımm öle yaptım ama önemli olan niyet yapmış olmak die düşünüorummm

benim eltimin anneside evde yangın çıkmış 2.kattan aşağı atlamış 6 aylık falan hamileymiş hiç bişey olmamış

öle tahmin etmiştim canım ama işte konduramadımda ondan sordmm :26::26::26:
veren Allah alan Allah bitanemm rabbim tekrarını yaşatmasınnn inşallahhh
ama sen kendine bu denli işgence yapmaa kaldır bitanemm gün doğmadan neler doğar acını unutacakısn kii gelecek için umudun artsınn
napalımm Allahın sınavı bu inş.. bu son olur da hepimiz kavuşurzz evlarımızaa

tamam ipekim okuyabildiğim kadar okurum ben okumayan arkadaşlarınkine göre hesaplarsınız

ilhanazım inşallah bi umut ne bulursak içiyoruz işte

öle be zikzakımm napalım işte hayat böle hayyaller umutlar bitmez insan herşeyden meded umuoo
Allahımm daha büyük dert vermesşn napak yicez işces bölee yeterki umut dolsun içimizee

ilhanazım haklı balahım bence kendine buka acı çektirmen doğru değil

benim eltimin anneside evde yangın çıkmış 2.kattan aşağı atlamış 6 aylık falan hamileymiş hiç bişey olmamış

bak işte Rabbim ol dioo oluoo kader bazı şeyler olmuosaa demek zamanı var napalımmm
ben ilkinde kaybettm çok üsüldümm ama sonra düşündüm bundanda vardır bı hayır dedimm avuttum kendimi şükür toparlandım bak 1 ay oldu şimdi gene umutlarım artıı inş.. hayat böle gelio gidio Rabbim bi<e eşimize sağlık sıhat versinnn inşallahh

öyle canlarım doğru söylüyorsunuz ama elim gitmiyo işte...
belki bigün kaldırabilirim yani bilmiyorum garip bişey....

2 sini okuyunca art arda yapılabiliniyormuş.Sabah araştırmıştım nette biraz...

saol canımm bende öle düşünüorum zaten önemli olan niyet edip yapmakk bencee

Son düzenleme:
kızlar ben çıkıyorum evimi toparlayım yemeğimi yapayım hoscakalın

öyle canlarım doğru söylüyorsunuz ama elim gitmiyo işte...
belki bigün kaldırabilirim yani bilmiyorum garip bişey....

sen tabi en doğruyu bilirsinm canım ama bi düşün sen genede ben bu şekilde mutluyum dersen kaldırma ama dersen ki hayır bu beni acıtıo içimi yakıoo kaldırr
çünküü ben yeni bir başlangıç yaptım ve bu sefer sağlıklı olacak inanıyorumm diyebilmelisnnn
ama doğrun sende gizliii sen bilirinn bitanemm yeterkii ii ol başka bişey istemeyiz bizzz

kuzumm kahve içcem içemiorummmm senle bütünleşmiş kahvemm buğazımdan geçmiooo .....
nerdesinnn gell artıkkkk
bakk börek yapcammm teyzemee yapamıorumm çünkü bilmiorummm sensiz nasıl öğrencemmm
içimden gülmek bilem gelmiooooo
zaten geç anlıodum artıkk iyicee geç anlamaya başladımm çünkü aklımın hepsi sendee.....
seni çokk özledimmmmmm

Son düzenleme:
Eeeee yeter dimi bu kadar,her yerim şişmiş:)))Geldim galiiiim nasısılsınızz??

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118: yyyuuuuuupppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

aynen yaaaaaa aklım hep hancekımde dua okuyorum aklım onda qelsın artık ya

hancekimm bende seni bekliodummm çokk sevindmm iyiki geldinnnnn
nasılsınnn ağladında ondan mı şiştiii :26::26::26:
ben saa kıyamannnn üzülme kısmet işteee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…