Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Kuzzuuummmm benimmm geliyorummm hemenn

evet 20 haftalıktı yavrum
hepsi zordur eminim ama benim için de bu zor rabbim daha kötülerini göstermesin hiçkimseye banada kimseyede

kızlar ben hastaneden geldimsonucum çıktı.benim artık hiç yumurtlamam olmuyomuş.çok kötüyüm şuan

Balahim canim benimde 20 haftalikti kizim agustosta kaybettim yalnizlik aci hepsini gordum destek goremedim. gogsumden sut gelirken hakrete ugradim dayandim melegim
Buraya geldim kizlar destek oldu herkes ayni acilari yasiyo destek oldularsagolsunlar canlarim insallah simdi hep beraber sevinecegiz

Rabbim bir daha yaşatmasınnn inşallahhhh

Amin canim. Nazim benim regl bi hafta once geldi sogan sali son ictim ondan midir

olabilir canımm soğan suyu çözdürüo bencede
bende kürtajdan sonra içmeye başladımm benimde geldi hemenn ama böle parçalı geldi inş. temizledi içimii

inşallah canım benim
rabbim hepimize 3-5 er versin...ay ne güzel olur üst kat komşumu kıskanıyom valla çocukları evi tepeme yıkcakda olsa ben onların sesini dinlerken acaip mutlu oluyorum
seninde başın sağolsun canım senin bebişin neden gitti cennete?

Cannımmmmm benimmm geldim artık geldim ben sizsiz durabilirmiyşm hiç

Nasıl bir börek yapmak istiyormuş benim bitanemm???

Bende sizi özledim vallahi dayanamadım geldim işte:))

Cannımmmmm benimmm geldim artık geldim ben sizsiz durabilirmiyşm hiç

Nasıl bir börek yapmak istiyormuş benim bitanemm???

Bende sizi özledim vallahi dayanamadım geldim işte:))

ohh çokk şükürrr hancekimm gel tabiii
börek bahane senle olmak şahaneee
baklavalık yuvkayla yapcamm ama ne yapcam bilmorummm

Kalbi durmus kontrole gittigimde orendim. bi hafta icinde olmus demisti. ama inceleme yapmadilar. bilmiyorum dahasi nedendir ama hep merak ediyorum

merhaba bnde gelebılırmıyım aranıza :) reglımın ılk gunundeyım 5. gun klomene baslıcam işallah hayırlısı olur allah tum ısteyenlere nasip etsin

İnşallah canım Allah sakınsın korusun, şuan elimden gelen birşey olmuyor ki Allah a emanet... inşallah bir sorun yoktur. bu gün kandan baktırdım 4+3 şuan 1460 çıktı beta hcg. doktoru arayıp haftaya çarşamba için gün aldım dedim daha erken geleyim mi vajinalden bakmak gerek mi? gelme dedi haftaya karından bakalım dedi vallahi...

Ağlamamak için zor tutuyorum senin yazdıklarını okudukça, Rabbim seni ne güçlü görmüşte böyle bir acıyla sınamış.... İnşallah bir daha böyle bir şey yaşamayacaksın yavruna kavuşacaksın canım arkadaşım

çok üzülüyorum bunları okudukça var yaa.. bundan sadece 5 gün önce şu yazdıklarının hepsini taa içimde yaşıyordum. Ama Rabbimin hepimiz için bir planı ve mucizesi var buna inan inşallah burada senin için halay da çekeceğiz...

kızlar ben hastaneden geldimsonucum çıktı.benim artık hiç yumurtlamam olmuyomuş.çok kötüyüm şuan

yaa bu ne demek? bi tedavisi vardır elbet değil mi?

canımm çok açık iç çayları ve mümkünse bitki çayları içme olumuu yoksa 1-2 kahve çaydan bşeycik omasss
evet canım sabah kahvaltıda bi tane o da çook açık içiyorum ama dün misafirliğe gittim 2 tane de orda içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…