- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #14.701
sen hakettin ammaaaaaa
kuzumm kahve içcem içemiorummmm senle bütünleşmiş kahvemm buğazımdan geçmiooo .....
nerdesinnn gell artıkkkk
bakk börek yapcammm teyzemee yapamıorumm çünkü bilmiorummm sensiz nasıl öğrencemmm
içimden gülmek bilem gelmiooooo
zaten geç anlıodum artıkk iyicee geç anlamaya başladımm çünkü aklımın hepsi sendee.....
seni çokk özledimmmmmm
evet gerçektende öyle.temmuz annesi olma ümidiyle başlamıştım yola ama umudum eskisinden daha çok birgün hergece rüyama giren oğlum bana kardeşini göndericek inanıyorum rabbimde izin verrse.
allah sabır versin canım insan gerçekten dertleşecek insan arıyor yanında ama halden anlayan.teseli etmeye çalışan insanlar orta yaş üstü kesim sadece üzüyor beni.sütüm geliyo hala vah tüh deyip derdime dert katıyolar.hani demişya nasrettin hoca damdan düştüğünde siz çekilin damdan düşen biri gelsin diye aynen o hesap bizimki
rabbim inşallah bizlere anne olmayı nasip eder o mucizeleri yaşatır bizlere..
bence soğanın etkili olabilir örtmenim .. yaa işte bu kürler de iyi güzel ama hormon değerlerini etkiliyo mutlaka .. yerleşme midir bilemyrumki her zamanki gibiyse değildr, yerleşme denen de çok az damla damla, kahve yada pembe oluyo galiba mesela bugn kesilirse belki ondandıri yarın devam ederse zaten reglindir canım ..
hemen yazıyorum zuhalim göremdm afedersin .. asil isimli güzel arkadaşım çok sağol ağzına yüreğine sağlık, Rabbim kabul etsin :)
amin balahcım çok zormuş( benm de bir düşüğüm oldu sonra kalamadım gebe ama sen daha bi hamişliğe alışmışken olmuş sanırım yanlış anlamadıysam (
Rabbim sana selamet versin.. bundan sonra sağlıkla hayırlısıyla tez zamanda bebeğine kavuşursun inşallah, dileyen isteyen herkesle beraber inşallah .. Amin ..
evet 20 haftalıktı yavrum
hepsi zordur eminim ama benim için de bu zor rabbim daha kötülerini göstermesin hiçkimseye banada kimseyede
kızlar ben hastaneden geldimsonucum çıktı.benim artık hiç yumurtlamam olmuyomuş.çok kötüyüm şuan
inşallahhhh...........
hayat ne garip birşey ya şimdi büyümeye başladım yada yaşlanmaya...
bir zaman ne kadarda boş isteklerimiz sorunlarımız varmış diyorum kendi kendime...
aptal aptal şeyleri sorun yapıyormuşum kendime...
birgün bana bunları yaşayacaksın deseler güler geçerdim herhalde...
ama şimdi anlıyorum ki hayat imtihanlardan ibaretmiş
hamile olduğumu öğrendikten sonra hiç ne olursa olsun rabbim bana bu çocuğu nasip et demedim
'' allahım sağlıklı hayırlı bir evlat olacaksa nasip et dedim.ona layık anne baba olmayı nasip et dedim.onun büyüdüğünü görebilmeyi nasip et.sana layık senin yolunda bir evlat yetiştirebilmeyi nasip et.en önemliside bize emanetine sahip çıkabilmeyi nasip et allahım dedim''
namazlarımda secdeye varıp dua ettiğimde yavrum karnımdaydı ama rabbim sen hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et derdim sonrada karnımdaki emanetinide hayırlı sağlıklı evlat nasip et drdim ona şimdi belkide benim kızgınlığım.unuturmuydum ben evladımı yoo asla ben onunla yatıp onunla kalkardım oysa.hani kapı önünden geçen biri duysa evde biriyle muhabbet eder sanardı öyle muhabbet ederdim ben yavrumla birlikte kek yapardık deli gibi portakal yerdik.hatta ben ona kızardım bile gecenin bir yarısı kalkıp annene neler neler yaptırıyorsun diye.oburun teki oldum diye...ahhhhh oğlum sen olsan şimdi inan hiç kızmıcak annen isterse 1000 kilo olsun gıkı çıkmıcak..hiç işte yapmıcak deli gibi banane ev batarsa batsın biri geldiğinde ne pis insan desin hatta.seni hiç üzmicekde o kocaman gördüğü ama aslında beş para etmez sorunlarla...ahhh yavrummm ama cennettesin ya hem ananen var dimi oğlum yorulduğunda yat onun dizine ama sen yine de çok koşup terleme olurmu oğlum...rabbime emanetsin biliyorum ama yinede sensiz çok üşüyorum ben oğlum....
oysa ben yavrumu o kadar çok istemiştimki...zaten kıpır kıpırdı.sıcacıktı...
ben hep onlu günleri hayal ederdim ama bir yanımda hep korkardı nedense...hep erken doğum yaptığımı görürdüm kabuslarımda ama bebeğimi bir türlü göremezdimya.....
şimdi niyeki benim bu kızgınlığım...rabbim sana şükürler olsun ne olur isyan edenlerden etme ama çok içim yanıyor ne olur sabır ver allahım
ne olur....
Balahim canim benimde 20 haftalikti kizim agustosta kaybettim yalnizlik aci hepsini gordum destek goremedim. gogsumden sut gelirken hakrete ugradim dayandim melegim
Buraya geldim kizlar destek oldu herkes ayni acilari yasiyo destek oldularsagolsunlar canlarim insallah simdi hep beraber sevinecegiz
aynen yaaaaaa aklım hep hancekımde dua okuyorum aklım onda qelsın artık ya
sen hakettin ammaaaaaa
Rabbim bir daha yaşatmasınnn inşallahhhh
Hancegim hamarat hatunum gelmisAaaaaaa hiç yakıştımı ama bak kız sen benim saçımımı çekiyorsun aaaaaaaaaaaa
Amin canim. Nazim benim regl bi hafta once geldi sogan sali son ictim ondan midir
Balahim canim benimde 20 haftalikti kizim agustosta kaybettim yalnizlik aci hepsini gordum destek goremedim. gogsumden sut gelirken hakrete ugradim dayandim melegim
Buraya geldim kizlar destek oldu herkes ayni acilari yasiyo destek oldularsagolsunlar canlarim insallah simdi hep beraber sevinecegiz
kuzumm kahve içcem içemiorummmm senle bütünleşmiş kahvemm buğazımdan geçmiooo .....
nerdesinnn gell artıkkkk
bakk börek yapcammm teyzemee yapamıorumm çünkü bilmiorummm sensiz nasıl öğrencemmm
içimden gülmek bilem gelmiooooo
zaten geç anlıodum artıkk iyicee geç anlamaya başladımm çünkü aklımın hepsi sendee.....
seni çokk özledimmmmmm
Cannımmmmm benimmm geldim artık geldim ben sizsiz durabilirmiyşm hiç
Nasıl bir börek yapmak istiyormuş benim bitanemm???
Bende sizi özledim vallahi dayanamadım geldim işte:))
evet hakettın ama bızı cok üzdünAaaaaaa hiç yakıştımı ama bak kız sen benim saçımımı çekiyorsun aaaaaaaaaaaa
tamam bırtanem hoşqeldınGeldimmm bitanemm geldimm telefondaydım kusura bakma yazamadımda az önce
inşallah canım benim
rabbim hepimize 3-5 er versin...ay ne güzel olur üst kat komşumu kıskanıyom valla çocukları evi tepeme yıkcakda olsa ben onların sesini dinlerken acaip mutlu oluyorum
seninde başın sağolsun canım senin bebişin neden gitti cennete?
Eeeee yeter dimi bu kadar,her yerim şişmiş:)))Geldim galiiiim nasısılsınızz??
5+1 de keseyi de görmüştüm, bebeği de görmüştüm nokta halinde............... kafanı rahat tut canım lütfen......... inşallah sen keseyi de göreceksin,, kalp atışını da duyacaksın....5. hafta başlayınca gitmen de fayda var..
evet gerçektende öyle.temmuz annesi olma ümidiyle başlamıştım yola ama umudum eskisinden daha çok birgün hergece rüyama giren oğlum bana kardeşini göndericek inanıyorum rabbimde izin verrse.
allah sabır versin canım insan gerçekten dertleşecek insan arıyor yanında ama halden anlayan.teseli etmeye çalışan insanlar orta yaş üstü kesim sadece üzüyor beni.sütüm geliyo hala vah tüh deyip derdime dert katıyolar.hani demişya nasrettin hoca damdan düştüğünde siz çekilin damdan düşen biri gelsin diye aynen o hesap bizimki
rabbim inşallah bizlere anne olmayı nasip eder o mucizeleri yaşatır bizlere..
aylardır kendimi yapayalnız hissedyrumyakınlarımın durumum hakkındaki ifadeleri ..
çok büyütüyosun fazla takılıyosun olur daha üzülme ...
acaba sorun mu var hani tedavi yapılacaksa geç kalınmasa bari ..
ohhhooo bilmem kim varmş 42 sinde doğurmuş yaşında filan bişey yok..
bak sen şurda filanca doktor varmış 9 seneden snra doğurtmuş hastasını kesin ona git ..
şu hanımın da senelerce olmamış zorla test yaptırmışlarda sonucuna inanmamış olur olur..
şu duaları okumak çok yararlıymış .. şuraya ziyarete gidelim en iyisi ..
şu bitki çaylarını içmiş olmuş .. şu kürleri yapmış şu macunu yemiş olmuş ...
kızlar ben hastaneden geldimsonucum çıktı.benim artık hiç yumurtlamam olmuyomuş.çok kötüyüm şuan
evet canım sabah kahvaltıda bi tane o da çook açık içiyorum ama dün misafirliğe gittim 2 tane de orda içtimcanımm çok açık iç çayları ve mümkünse bitki çayları içme olumuuyoksa 1-2 kahve çaydan bşeycik omasss
Hancegim hamarat hatunum gelmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?