- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #14.721
merhaba bnde gelebılırmıyım aranıza :) reglımın ılk gunundeyım 5. gun klomene baslıcam işallah hayırlısı olurallah tum ısteyenlere nasip etsin
Cannımmmmm benimmm geldim artık geldim ben sizsiz durabilirmiyşm hiç
Nasıl bir börek yapmak istiyormuş benim bitanemm???
Bende sizi özledim vallahi dayanamadım geldim işte:))
merhaba bnde gelebılırmıyım aranıza :) reglımın ılk gunundeyım 5. gun klomene baslıcam işallah hayırlısı olurallah tum ısteyenlere nasip etsin
Kuzzuuummmm benimmm geliyorummm hemenn
Geldşm mersahım geldimmmm tutmayın beniiiiiiiiiiiii
hancek im hoş geldin iyiki geldin, önümüzde ki maçlara iyi hazırlanıcaksın biliyorum Allah sağlık sıhhat şifa versin yeterki
evet hakettın ama bızı cok üzdün
tamam bırtanem hoşqeldın
hoşqeldınız
hoşgeldin canım aramıza
Sensiz olmuyo hancegim bana kim yemek yapacak bu gun ac kaldim diyodum ki geldinyemee geliyom
Acıdı ama bak yine ağlamaya başlarsam susmam bu sefer:))))))
Hoşbuldum canımmmm,ya ben alelacele çıkınca evden senin sarmalar yine kaldı bugünde ağrım çok yarın yollayacağım lütfen aklına bişey getirme bitanemm nooolur
İnşallah canım Allah sakınsın korusun, şuan elimden gelen birşey olmuyor ki Allah a emanet... inşallah bir sorun yoktur. bu gün kandan baktırdım 4+3 şuan 1460 çıktı beta hcg. doktoru arayıp haftaya çarşamba için gün aldım dedim daha erken geleyim mi vajinalden bakmak gerek mi? gelme dedi haftaya karından bakalım dedi vallahi...
Ağlamamak için zor tutuyorum senin yazdıklarını okudukça, Rabbim seni ne güçlü görmüşte böyle bir acıyla sınamış.... İnşallah bir daha böyle bir şey yaşamayacaksın yavruna kavuşacaksın canım arkadaşım
çok üzülüyorum bunları okudukça var yaa.. bundan sadece 5 gün önce şu yazdıklarının hepsini taa içimde yaşıyordum. Ama Rabbimin hepimiz için bir planı ve mucizesi var buna inan inşallah burada senin için halay da çekeceğiz...
yaa bu ne demek? bi tedavisi vardır elbet değil mi?
evet canım sabah kahvaltıda bi tane o da çook açık içiyorum ama dün misafirliğe gittim 2 tane de orda içtim
hancekkmmmmmmmmmm hoşgeldin canım.meraklandırdın üzdün bizi.bideeeee çok özlettin:)
durmak yok yola devammmmmmmmmmmmmmmmm
Aboowww nasil gelmem bak ucuyomKoş mersahım koooş dün akşam sinirimi üzüntümü hamurdan aldım birsürü şey yapmışım gel mutfak dolu:))))
ben geldiimm
Pazartesi severim naber. bu ay cok stresliyim demistin bende de ole olmustu demistim seninde bu ay olur demistim. bak oldu bebisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?