Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Cannımmmmm benimmm geldim artık geldim ben sizsiz durabilirmiyşm hiç

Nasıl bir börek yapmak istiyormuş benim bitanemm???

Bende sizi özledim vallahi dayanamadım geldim işte:))

hancek im hoş geldin iyiki geldin, önümüzde ki maçlara iyi hazırlanıcaksın biliyorum Allah sağlık sıhhat şifa versin yeterki

evet hakettın ama bızı cok üzdün

tamam bırtanem hoşqeldın

Acıdı ama bak yine ağlamaya başlarsam susmam bu sefer:))))))

Hoşbuldum canımmmm,ya ben alelacele çıkınca evden senin sarmalar yine kaldı bugünde ağrım çok yarın yollayacağım lütfen aklına bişey getirme bitanemm nooolur

hoşgeldin canım aramıza

hoşbuldum kızlar benım gecen ay ılk denememızde bebişimiz tutmusdu ama malesef melek annesı oldumm cennete bebişim düşük yaptım rahatsızlandıgım için yuksek ates gecırmısdım... sımdıı dusukden sonra bır ayy gecdıı ve reglım yenı basladıı takıbe baslıcam ısallah bu ayda hemen tutar ama bu sefer bebeısım tutunur bana ...

merhaba bnde gelebılırmıyım aranıza :) reglımın ılk gunundeyım 5. gun klomene baslıcam işallah hayırlısı olur allah tum ısteyenlere nasip etsin

hoş geldinn gülümmm gelll gell başımızn üstünde yerin vaaa

muc muc qeçdi

sorun deqıl haceqım no problemmm

Pazartesi severim naber. bu ay cok stresliyim demistin bende de ole olmustu demistim seninde bu ay olur demistim. bak oldu bebisin.

Pazartesi severim naber. bu ay cok stresliyim demistin bende de ole olmustu demistim seninde bu ay olur demistim. bak oldu bebisin.

tatlim inşallah darısı senin ve buradaki tüm arkadaşların başına olsun, hep sizler için dua ediyorum bir de benim için de bir aksilik çımasın diye... vallahi Allahın takdiri, yumurtlama günlerini değerlendirmek, eşime biraz macun yedirmek bide silkeleme yöntemini de kullandık 1-2 sefer bilmiyorum bişeyler vesile oldu ve oldu. dua edin de bir aksilik çıkmasın canlarım benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…