- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #14.781
hemen basla diete. ve civanpercemi ve aslan pencesine....... bak ben hamile kalmayi beklemiyordum hic 10 kilo fazla ile yakalandim. simdi yapamayacagimi bildigimden her gün diet yapasim var:))))
benm 7 . haftadaydık ama gelişimi durmuştu heralde 5.haftada filan( düşükten sonra 15 ay oldu bdaha kalamdm malesf ama benm adetlerde düznesiz, bi arada prl yüksek çıkmıştı başka aksiliklerde oldu malesef, bu sürede yani 6-7 deneme anca olabildi ( şimdide kist oluşmuş onun yüzünden adetm gecikti baya .(( haftaya bi tast yaptırıp artk doktora gidicem ilaç isticem, soğan filan başlıcam ne varsa
canim geldim de acayip uykum var yaa hic bisey yapasim yok bulasiklari bile zar zor yikadim sen napiyosun
hancekimm daha iyi oldun mu yavruceylanimmm
İlaçda kullanıcam bitanemm o yüzden korunacağız 3-4 ay.Diyeti bitirdikten sonraki ilk reglimde başlayacağım o çaya aklımda bitanemmm
Memnun musun bagcilardan
sekerimmmm icinde bisiler kipirdarsa sakinnnnn korkma!!:)))))))) bende uykudan ölüyorum sorma. calisiyor olsaydim mahvolurdummm. öglen uyursamda aksam uyuyamiyorum... bugün yegenimi ben alicam saat 4 de kindergarten dan. mc donalds a gidicez. denemelere baslayalim:))) koltugunu benim arabaya bglamak bile uzun isti ben söyleyeyim. daha az komplike olani varsa onu alirim ben:)) yarin doktora gidicem ve cumartesi sabah da yola cikicaz. diger cumartesiye kadar yokummmm
Daha iyiyim bitanemmm şükür sizler bana iyi geliyorsunuzz
Benim sogan gunu gelmwden getirdi yap hemen bence
ayy hadi yaa kolay gelsin sana dene bakalim nasil biseymisnereye gidiyosun ki yoksun :26:
sormaaa yazin esimin arkadaslari Danimarka plani yapmislardi. o zamanlar kulaga hos geliyordu ama simdi hic heveslenmiyorum... skin buldun bunuyorsun deme Danimarkayi görme firsati falan.... bu almanlarin tatil anlayisi bizimiyle ayni degil. kocaman bir villa kiraladilar icinde kapali havuzu ve saunasi var. ve düsün bakalim almanlar saunaya nasil giererler:)))
mersahim kirmizilarmi geldi :26:
cok guzelmis ama dikkat et kendine havuza fln girme saunaya da girme sen olurmu iyi bak bebise..bol bol eglen
Mersahımm ben epeydir tartıya çıkmıyordum şoka girdim geçengün tartıda kilomu görünce boyum 174 kilom şuanda 80 olmuş,derhal zayıflamam lazım :)))))
21. Gun dw geldi
eger korunacaksaniz reglinde icmene gerek yok. regline yakin bir zaman bir hafta boyunca ic... hem ne hapi neden korunacaksin?
yokkk ikisine de girmeyecegimmm, 3 tane kita bir sürü dergi aldim... saunanin katina bile gitmeyecegimm, cünkü arkadaslarimi anadan dogma ciplak görüp beyin kanamasi gecirmek istemiyurummm:)) bin sene beynimden cikmaz görüntüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?