Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hemen basla diete. ve civanpercemi ve aslan pencesine....... bak ben hamile kalmayi beklemiyordum hic 10 kilo fazla ile yakalandim. simdi yapamayacagimi bildigimden her gün diet yapasim var:))))

İlaçda kullanıcam bitanemm o yüzden korunacağız 3-4 ay.Diyeti bitirdikten sonraki ilk reglimde başlayacağım o çaya aklımda bitanemmm

Benim sogan gunu gelmwden getirdi yap hemen bence

canim geldim de acayip uykum var yaa hic bisey yapasim yok bulasiklari bile zar zor yikadim sen napiyosun

sekerimmmm icinde bisiler kipirdarsa sakinnnnn korkma!!:)))))))) bende uykudan ölüyorum sorma. calisiyor olsaydim mahvolurdummm. öglen uyursamda aksam uyuyamiyorum... bugün yegenimi ben alicam saat 4 de kindergarten dan. mc donalds a gidicez. denemelere baslayalim:))) koltugunu benim arabaya bglamak bile uzun isti ben söyleyeyim. daha az komplike olani varsa onu alirim ben:)) yarin doktora gidicem ve cumartesi sabah da yola cikicaz. diger cumartesiye kadar yokummmm

İlaçda kullanıcam bitanemm o yüzden korunacağız 3-4 ay.Diyeti bitirdikten sonraki ilk reglimde başlayacağım o çaya aklımda bitanemmm

eger korunacaksaniz reglinde icmene gerek yok. regline yakin bir zaman bir hafta boyunca ic... hem ne hapi neden korunacaksin?

Memnun musun bagcilardan

ya hergün infertilite bölümüne hastanenin bikadın doğumcusu bakıyo.bi erkek doktor vardı.hiç memnun değildim.bugün kü kadın doktor dosyamdaki tüm sonuçları inceledi.güleryüzlüydü.ilgiliydi.artık o doktorun bakacağı günler gitmeye çalışcam.maliyeti çok yüksek testleri ücretsiz yapıyolar.ilk oyüzdn gittm.sonra özele giderim diodm.şimdi bu sorun çıktı ya bi süre daha bu kadın doktora gitmeyi düşünüyorum.

ayy hadi yaa kolay gelsin sana dene bakalim nasil biseymis nereye gidiyosun ki yoksun :26:

ayy hadi yaa kolay gelsin sana dene bakalim nasil biseymis nereye gidiyosun ki yoksun :26:

sormaaa yazin esimin arkadaslari Danimarka plani yapmislardi. o zamanlar kulaga hos geliyordu ama simdi hic heveslenmiyorum... skin buldun bunuyorsun deme Danimarkayi görme firsati falan.... bu almanlarin tatil anlayisi bizimiyle ayni degil. kocaman bir villa kiraladilar icinde kapali havuzu ve saunasi var. ve düsün bakalim almanlar saunaya nasil giererler:)))

cok guzelmis ama dikkat et kendine havuza fln girme saunaya da girme sen olurmu iyi bak bebise.. bol bol eglen

cok guzelmis ama dikkat et kendine havuza fln girme saunaya da girme sen olurmu iyi bak bebise.. bol bol eglen

yokkk ikisine de girmeyecegimmm, 3 tane kita bir sürü dergi aldim... saunanin katina bile gitmeyecegimm, cünkü arkadaslarimi anadan dogma ciplak görüp beyin kanamasi gecirmek istemiyurummm:)) bin sene beynimden cikmaz görüntüü

Mersahımm ben epeydir tartıya çıkmıyordum şoka girdim geçengün tartıda kilomu görünce boyum 174 kilom şuanda 80 olmuş,derhal zayıflamam lazım :)))))

benim boyum 1.70 cm kilo 57 kg... senin boy uzun ama kilo versen daha iyi olur. çok değil ama hamilelik düşündüğün için daha iyi olur tatlımmm.... hem spor filan başka şeylerle uğraşmak kafa dağıtmak için birebir ohhhh

ay inanmiyorum yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…