Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

habbitem alpinimm yaw sende cok hareketlisinnn tam annesiiii kendine dikkat et yorma

yerim ben kücük habbitecigi böyle dogacagi günü ve resmini bekliyommhabbitem isim ne belirledinizmiii hicc

sagol habibtemmmmm....isim olarakkkk kiz olursaa rahmetli annemin ismini verecemmm nazire...ben naz irem koyacammm..erkek olursa kayinbabamin ismini koyacam ve babasinin ismine ykin alp babasinin ismi alper...uyumlu olsun istioyrum ama belli degilll,...saglikli olsunnnn baska birsey istemiyorumm...tabiki resimleri gosterecemm sizlere unuturmuyum seni habubtemmm benimmm...darisi sernin basinaa bitanemmm

Son düzenleme:

Bebis olmayinca bole erken gelsin zaten yilda 12 sansimiz var arttiralim bole

1500. Sayfaya az kalmis ben kaciyim

erken gel sonra örtmenm özletme

iyi diyelim iyi olsun quzum hadi bakalım kırmızılar sana diil bana gelsin

Son düzenleme:
inşallah canım ya.inşallah yumurtlarım:)civciklerim etrafımda dolaşsın gari hayırlısı adetime 12 gün var ama düzensiz erken oluyorum 10 gün sonra herşey belliolur herhal.
doktoramı gıdıceksın adet oldugunda ?
ooo sende prolaktın yuksek ıse eger sakın sogan kuru yapma benım de prolaktınım yuksektı ve dostınexle dusurdukk... doktorum asla bı kur yapma dedı eger bısey yapmak ıstıyosan hormonların duzene gırmesını desteklemek ıcın hayıt tohumundan cay yap her sabah bı bardak ıc dedıı ... ben bıde incir denıcem bu ay extra olarak...

amin habbitemmm

yerim ben onun isimlerini hepside cok güzelllrabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin güzel habbitemmmm

erken gel sonra örtmenm özletme

iyi diyelim iyi olsun quzum hadi bakalım kırmızılar sana diil bana gelsin

aman iyi ol bacım benim.ayyy gelmez inşallah bana sende çalışmalara başlamak için gelsin diyon herhal ...o zaman Allah gönlüne göre versin tatlımm..

[table="width: 500, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td][/td]
[td]
41 Yasın
[/td]
[td]
41 Meryem
[/td]
[td] Sonuc [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Pureıpek [/td]
[td]
4​
[/td]
[td]
5​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ilhanazz[/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] okudu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Yasakhayal[/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] okudu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Melek81 [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zikzak [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Karabiberim [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zeynepnur [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Kikirikli [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] okudu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] TugceMavi [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Loori [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Nuarin [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ruyabuse [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Mersah 22 [/td]
[td]
1​
[/td]
[td]
-​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Miamorem [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] okudu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Buryuk [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ababy [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] okudu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Berray [/td]
[td]
[/td]
[td]
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Canomm [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Hançek [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zuhalzerrin [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Karamel [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
2​
[/td]
[td] okudu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Toplam [/td]
[td]
[/td]
[td]
[/td]
[td]
[/td]
[/tr]
[/table]

Güzel kızçelerim, Cumaya kadar bunları okuyup da herkesin haber vermesi çok önemli çünkü sayıya göre hesap yapıyoruz sizlerden sonra dua sahibi de surelerini okuyup bitiricek sıradaki arkadaşa geçilecek hemen, okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun

ilhanazzımın acıklaması (canım ağzına sağlık)

şimdi ben sabah kalktım abdestimi aldımmm niyetlendimmm 21 kere "estağfirullah el azim ellezi lâ ilahe illâ hüvel hayyul kayyum ve etubü ileyh" dedim
ardından 2 kere yasinimi okudumm,
ardından 2 kere meryem suresini okuduktan sonraa
abdesliyken "Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya" dedim .
sonra Allahu ekber diyerek secdeme gittim..
başka bişey yapmadan secdede ,
3 kere "Subhane rabbıyel'A'la" dedimm....
sonra..
Allahu ekber diiyerek ayağa kalktım....
dua okurmuş gibi elleriimi açtımm
ve
Bakara suresinin 285.âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" dedim ...
ve ilk MERYEM SÜREmin tivavet secdesini yapmış oldum..
bundan sonra aynında 1 tane daha yapcamm ....
bitcekkk.....

Tilavet açıklama:

Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.

valla corapmi örüyonnana demek yarin büyük günnnnyaw insalalhh yirtariz pacayiii

sahimi diyosunn prl bi ara yüksek çıktı snra ilaç içtim düştü, şuanda nasl bilmyrumki canm ??? hayıttohumlu bi çay karışımı var evde, bende incir prolaktini yükseltiyo dye duydum, ama soğanı duymamıştım, herkes sökülüo ama soğanla kistler filan gidiyo diyolar çok fayda gören olmuş ??

valla corapmi örüyonnana demek yarin büyük günnnnyaw insalalhh yirtariz pacayiii

örüyom kıs öğrendim burda karadennizli teyzelerden ewet ya büyük gün ...ama bi kaç gün bekleyip öyle yapcam testi ...kızzzzzz inşallah hep birlikte yırtarız paçayıda offffffff çoklu bayram yaparız ........

tey teyyyyyyyyyy teyyyyyyyyyyyyyyy ......lil li li li li li li li li li li

yaa bılmıyorumkı bende yapıcakdım ama doktorum sakın bı kur falan yapıyım deme dedıı aslında inciride bılmıyodum bak ıncırede baslamıyım ozamn ben ... sadece dedıgım hayıt tohumunu ıcıceksın dedıı bende onu dınlıcem bılmıyorum valla sen tabı vıldıgın gıbı yap ama ben doktorum oyle dıyınce korktum yapmakdan vazgecdım.. prolaktının bıkere yuksek cıktıysa o tekrar gerı cıkar strese baglı bı hormon sureklı cıkıyo ınıyoo takıp etmekde zor tabı .. o yuzden her gun hayıttan ıcıyorum ve bır ayy oyle hayıt ıcdım sonra gıttım test yaptırdım baktım prolaktınım 0 larda doktorum bak ben sana ne dedım dedi hatta fazla bıle ınmıs dedı ama nasıl olsa cıkıyo yıne sen devam et dedı

kızlar ben lisede yani geç adet gördüm pko sendromu küçük küçük kistlerim vardı senelerce doğum kontrol hapı kullandım yoksa adet göremiyordum hastanede çalışıyordum ve doktorlar bana çocuğun olmayabilir tedavi gerekebilir diyorlardı erteleme diyorlardı hiç takmadım evlendim adet görebilmek için haplarıma devam ediyordum tabi korunmuşta oluyordum hoş zaten doktorlara göre çocuğumun olması zor bir ihtimaldi ne mi oldu? ben 1 gün içmeyi unuttum ertesi gün 2 tane attım devam ettim içmeye adet günüm olmam gerek gelmedi hiç aklımda yok mümkün değil bence ama Allah istedikten sonra olmayacak yok hamile kalmışım midem bulanıyor hiç yormuyorum ben tabi uyuyorum sürekli herkes tuhafsın diyor hamile olma saçmalamayın diyorum ben korunuyorum zaten olması zormuş arkadaşım elinde testle gelmiş 2. gün bak dedi ne çıkar bi baktımki inanamadım şuan oğlum 5 yaşında ve doğumdan sonra adetlerim düzenli doktora gittim doktor kistlerinden normal doğumda kurtulmuşsun dedi bu olabilen bir durummuş hem hastalığımdan kurtuldum hemde Rabbim bana evlat sahibi olmayı nasip etti.şükürler olsun uzun oldu ama burada bebek için sabırsızlanan ve üzülen arkadaşları okudum inanınki Rabbim istedikten sonra olmayacak birşey yok.şimdi 2 ay üst üste yumutlama dönemimde korunmadım ama olmadı mesela...şuan yine korunuyorum...inşallah Rabbim aramadan tekrar nasip etsin.bana ve tüm isteyenlere...

yakaladım seniii ben adet oldum bugun mujdee işallah baslıcaz artık calısmalara... 13 gun sonra

hosgeldin hilbarimm oldunmu reglini sükürler olsunn..yaw valla sen aklimdaydin iki gün önce topigi karistirdim bulamadim bi sorum diyecektim neyseki sen beni buldunnburayada gel hilbarim vala burdaki herkesciklerde bebbek icin ugrasiyozzz hemde cok neseli bi topikkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…