- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #15.021
ayyy cok sevınırım vallavalal sevindimmyine sahalara döndün demekkii kuzucuk ben hep burdayim zaten sende gel buraya hekescikler bebek icin ugrasiyo birbirimizi cok iyi anliyozzzz belirli sayfalarda eglencemiz oluyo garpuz ne kesip yiyozz sensiz olmasin artikin kutlamalarimizzz
amin işallah cok sevındım bı sıkıntın olmadıgına allah tez zamnda kavusturur umarımadetlerim düzenli en son doktor kontrolümdede bi sıkıntım yoktu kist falan yani dediğim gibi doğumdan sonra kurtuldum 2 ay yumurtlama döneminde birinde 1 gün diğerinde 2 gün korunmadık yani olursa olsun diye öyle uzun çalışmadık demekki nasip değilmiş oldumu 1 keredede oluyor çünkü bu tamamen nasip demekki daha zamanı değildi.ben şuandada istiyorum ama burada oluğum için korunuyorum hemen olmadığıda doğru ama oluncada oluyor işte şansa bır
akmamak lazım :))) inşallah hayırlı zamanda Rabbim nasip etsin
anadoluda neresi olursa olsun farketmez pendikten kadıköye olur canım....
canım sen nekadar zamandır adet olamıyodun ?????
karamelim kuzum sağol ağzına sağlık buka canla dua okuyosunya, nasıl beni de yazın demiştin içteen .. Allah senden razı olsun canım çoook sağol :))
kızçelerim siz bana yardım ediyosunuz Allah da hepiniza yardım etsin şfa versin, okuyan okumayan herkesten razı olsun canlar ...
canm berray bişey yok da okuyamıcakmış ben o smiley değiştrym en iyisim dur
yarm saate napcan kız hemencik ???
kız yemeğim vardı zaten yanına hemencecik bi çorba koyuverdim şimdi kaynıyo ocakta.O yüzden hemencecik dedim.
canm ben anadolu yakasındaym, oraya her zmaan gidip gelmem çok zor uzakmışş, e bu işler takip işi olduğu içn bazen işten çıkyrum doktora koşuyorum yani ... bu yakada bakyorum birilerine canım .. önceden pko teşhisi kondu sonra öyle bi durum şuan yok dendi, yani kistik durumlar bazı muayenelerde vardı bazılarında yoktu..
bende hayalimde gebe kalıp normal doğum yapmak vardı, arkadaşın dediği gibi doğumu da bir şifa kaynağı olarak gördüm, ama nasip olmadı henüz işte olmadı gitti daha canım
hoscakal kuzucukkk sonra gel yinee
ayyy cok sevınırım valla
amin işallah cok sevındım bı sıkıntın olmadıgına allah tez zamnda kavusturur umarım
nabersinizz kızlarrr gecee kimseciklerr yoktuuuu beeeyaaaaaaaa
nabersinizz kızlarrr gecee kimseciklerr yoktuuuu beeeyaaaaaaaa
ekledim bişeler kızlar ama oldumu bilmyrum, sağolun ben şimdi çıkm de evden girerm yne
hosgeldin zeynebim nurummmyaw galiba bzi kizcelerin calismalari vardi benim yoktu vala kk yavasti sinirlendim ciktimm
ekledim bişeler kızlar ama oldumu bilmyrum, sağolun ben şimdi çıkm de evden girerm yne
yaa benimm ne zaman iki kalpçiğim olacakkk ordaaa tek kaldıı bi türlüüü çoğalmıyooo o
ipekimm bendee dün yasınlerii okudumm bugun dee meryem ssurelerinii okuycamm yarınaa biterrr inşallah herkesinkiii
güle güle tatlım ...yine geliver bekleriz gözlerimiz yollarda kalır haaaaaaaaa........
yaw baktim 429 mesajin var iki kalpcige az kalmis ha gayret 500 olunca 2 kalpcigin olcek .sende konus ama takil bana ben seni konusturum iki kalpcigin cabuk olsunn
yaw kise biseyler yazsanda olur olmadi smile yap oda yeterrrrrrrr
hoşgeldim bacım...gece herkesin işi vardı sanırım kaı çalışmaları filan millet yoğun be yaaaaaaaaa ........ hahhahhaha
hosgeldin zeynebim nurummmyaw galiba bzi kizcelerin calismalari vardi benim yoktu vala kk yavasti sinirlendim ciktimm
hoşbuldumm canımmm galibaaa bizim kızlarr yogunn bayaaa çunküü kiseciklerr kalmamıştıı ilk defaa
hoşbuldumm yasağımmmm tabii taabiii ben anlıyorumm seniiii vee inanıyorumm çalışmaa yokkkdediysenn yokturrr o kadarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?