Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

allah bagıslasın cocugunu ... peki suan neden ıstedıgın halde korunuyosun ? bı ılac falanmı kullanman gerekıyo ...
canım ben eşim görev sebebiyle hakkarideyim burda yapmak konusunda kararsız kaldık o yüzden neden kalamadım bilmiyorum ama şuanda korunmaya devam ediyorum doktora gitmedim yani

yakaladım seniii ben adet oldum bugun mujdee işallah baslıcaz artık calısmalara... 13 gun sonra

hosgeldin hilbarimm oldunmu reglini sükürler olsunn..yaw valla sen aklimdaydin iki gün önce topigi karistirdim bulamadim bi sorum diyecektim neyseki sen beni buldunn

canım bi kere pko var denıldıyse vardır o gecen bısey deıl ama demekkı sendede benımkı gıbı daha baslangıc sevıyesınde sen kılonu dengede tutarsan eger yok gıbı bıle gozukur ... allah nasip edıcek ısallah hepımıze benım prolaktınım yuksektı onu dusurdukk ve dustugu ay hamıle kaldım ama benım cocugumun dusmesının sebebı hamıleyken cok ena grıp gecırmısdım atesım cok yuksektı ondan dırencsız kaldı ... yanı oldukdan sonra oluyoo... sımdı ısallah tekrar hamıle kalırım... bu ay kendıme cok dıkkat edıcem ... anadolu yakasında nerdesın doktor onerebılırım sana ? benım kuzenlerım ayrı ayrı hastanelerde calısıyoo ...

selammm
nasılsınız kızlar hancek nasıl diye bakayım dedim ama yok galiba nasıl oldu bileniniz var mı :26:

hosgeldin hilbarimm oldunmu reglini sükürler olsunn..yaw valla sen aklimdaydin iki gün önce topigi karistirdim bulamadim bi sorum diyecektim neyseki sen beni buldunn
ayy evet sukurler olsun yaaaa adet olduguma bukadar sevınecegım hıc aklıma gelmesdı ama işde adetten sonra calısmalara baslıcamız ıcın sabırsızlanıyodum:18: bak kader yıne bızı bır araya getırdı ben senı buldum yakaladım kacamassın bı yere
canım ben eşim görev sebebiyle hakkarideyim burda yapmak konusunda kararsız kaldık o yüzden neden kalamadım bilmiyorum ama şuanda korunmaya devam ediyorum doktora gitmedim yani
hmmm allah hayırlısını nasıp etsın ısallah ama duzensızız ve olma ıhtımalııde düşük hemen şak dıye korunmadan hamıle kalamdıgımız ıcın bence durdurmasaydınız keske calısmaları... akısına bırakın allah kolaylık versın hakkarıde zor hastane sorununda vardır :18:

ipeğim bana 2 yasin daha yaz sana çok kalmasın zamanında bitsin
meryem suresini de okurdum ama o küçük kitabımda var harfler karınca gibi okuyana kadar gözlerim acıyor
yasin kitabımın içinde yok
sen yine okumayan olursa onu alırsın

valal sevindimm yine sahalara döndün demekkiikuzucuk ben hep burdayim zaten sende gel buraya hekescikler bebek icin ugrasiyo birbirimizi cok iyi anliyozzzzbelirli sayfalarda eglencemiz oluyo garpuz ne kesip yiyozzsensiz olmasin artikin kutlamalarimizzz

allah razi olsun karamelimm

ipekim iki meryem suresinide ben alim

Son düzenleme:
hmmm allah hayırlısını nasıp etsın ısallah ama duzensızız ve olma ıhtımalııde düşük hemen şak dıye korunmadan hamıle kalamdıgımız ıcın bence durdurmasaydınız keske calısmaları... akısına bırakın allah kolaylık versın hakkarıde zor hastane sorununda vardır :18:[/QUOTE]
adetlerim düzenli en son doktor kontrolümdede bi sıkıntım yoktu kist falan yani dediğim gibi doğumdan sonra kurtuldum 2 ay yumurtlama döneminde birinde 1 gün diğerinde 2 gün korunmadık yani olursa olsun diye öyle uzun çalışmadık demekki nasip değilmiş oldumu 1 keredede oluyor çünkü bu tamamen nasip demekki daha zamanı değildi.ben şuandada istiyorum ama burada oluğum için korunuyorum hemen olmadığıda doğru ama oluncada oluyor işte şansa bır
akmamak lazım :))) inşallah hayırlı zamanda Rabbim nasip etsin

inslaah dahada iyi olacak karamelimmamin inslalahh yawrukusummminslalh herkescikler böyle olsun

kocisleee kahve keyfiiiiiiii buyrun birlikte icelim kizlarrr....lorrrimmmm evet buyudukkkk...masallahhhh teyzosumda buuyumussss,...allah esirgesinnn

anadoluda neresi olursa olsun farketmez pendikten kadıköye olur canım....

canım sen nekadar zamandır adet olamıyodun ?????

:44::44::44::44::44:

karamelim kuzum sağol ağzına sağlık buka canla dua okuyosunya, nasıl beni de yazın demiştin içteen .. Allah senden razı olsun canım çoook sağol :))

allah razi olsun karamelimm

ipekim iki meryem suresinide ben alim

kızçelerim siz bana yardım ediyosunuz Allah da hepiniza yardım etsin şfa versin, okuyan okumayan herkesten razı olsun canlar ...

canm berray bişey yok da okuyamıcakmış ben o smiley değiştrym en iyisim dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…