- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #15.001
daha nice sayfalaraaaaaa
nazar değmez inşallahhhhhhh
hadin ben bi yemek neyin yapam gelirim yarım saate filam öptüm sizi şak şukkkk
canım ben eşim görev sebebiyle hakkarideyim burda yapmak konusunda kararsız kaldık o yüzden neden kalamadım bilmiyorum ama şuanda korunmaya devam ediyorum doktora gitmedim yaniallah bagıslasın cocugunu ...peki suan neden ıstedıgın halde korunuyosun ? bı ılac falanmı kullanman gerekıyo ...
yakaladım seniiiben adet oldum bugun mujdee işallah baslıcaz artık calısmalara... 13 gun sonra
canım bi kere pko var denıldıyse vardır o gecen bısey deıl ama demekkı sendede benımkı gıbı daha baslangıc sevıyesınde sen kılonu dengede tutarsan eger yok gıbı bıle gozukur ... allah nasip edıcek ısallah hepımıze benım prolaktınım yuksektı onu dusurdukk ve dustugu ay hamıle kaldım ama benım cocugumun dusmesının sebebı hamıleyken cok ena grıp gecırmısdım atesım cok yuksektı ondan dırencsız kaldı ... yanı oldukdan sonra oluyoo... sımdı ısallah tekrar hamıle kalırım... bu ay kendıme cok dıkkat edıcem ... anadolu yakasında nerdesın doktor onerebılırım sana ? benım kuzenlerım ayrı ayrı hastanelerde calısıyoo ...canm ben anadolu yakasındaym, oraya her zmaan gidip gelmem çok zor uzakmışş, e bu işler takip işi olduğu içn bazen işten çıkyrum doktora koşuyorum yani ... bu yakada bakyorum birilerine canım .. önceden pko teşhisi kondu sonra öyle bi durum şuan yok dendi, yani kistik durumlar bazı muayenelerde vardı bazılarında yoktu..
bende hayalimde gebe kalıp normal doğum yapmak vardı, arkadaşın dediği gibi doğumu da bir şifa kaynağı olarak gördüm, ama nasip olmadı henüz işte olmadı gitti daha canım
[table="width: 500, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td][/td]
[td]41 Yasın[/td]
[td]41 Meryem[/td]
[td] Sonuc [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Pureıpek [/td]
[td]4[/td]
[td]5[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ilhanazz[/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] okudu[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Yasakhayal[/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] okudu[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Melek81 [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zikzak [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Karabiberim [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zeynepnur [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Kikirikli [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] okudu[/td]
[/tr]
[tr]
[td] TugceMavi [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Loori [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Nuarin [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ruyabuse [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Mersah 22 [/td]
[td]1[/td]
[td]-[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Miamorem [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] okudu[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Buryuk [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ababy [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] okudu[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Berray [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Canomm [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Hançek [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zuhalzerrin [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Karamel [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] okudu[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Toplam [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
Güzel kızçelerim, Cumaya kadar bunları okuyup da herkesin haber vermesi çok önemliçünkü sayıya göre hesap yapıyoruz sizlerden sonra dua sahibi de surelerini okuyup bitiricek sıradaki arkadaşa geçilecek hemen, okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun
ilhanazzımın acıklaması (canım ağzına sağlık)
şimdi ben sabah kalktım abdestimi aldımmm niyetlendimmm 21 kere "estağfirullah el azim ellezi lâ ilahe illâ hüvel hayyul kayyum ve etubü ileyh" dedim
ardından 2 kere yasinimi okudumm,
ardından 2 kere meryem suresini okuduktan sonraa
abdesliyken "Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya" dedim .
sonra Allahu ekber diyerek secdeme gittim..
başka bişey yapmadan secdede ,
3 kere "Subhane rabbıyel'A'la" dedimm....
sonra..
Allahu ekber diiyerek ayağa kalktım....
dua okurmuş gibi elleriimi açtımm
ve
Bakara suresinin 285.âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" dedim ...
ve ilk MERYEM SÜREmin tivavet secdesini yapmış oldum..
bundan sonra aynında 1 tane daha yapcamm ....
bitcekkk.....
Tilavet açıklama:
Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.
selammm
nasılsınız kızlar hancek nasıl diye bakayım dedim ama yok galiba nasıl oldu bileniniz var mı :26:
ayy evet sukurler olsun yaaaahosgeldin hilbarimmoldunmu reglini sükürler olsunn ..yaw valla sen aklimdaydin iki gün önce topigi karistirdim bulamadim bi sorum diyecektim neyseki sen beni buldunn
hmmm allah hayırlısını nasıp etsın ısallah ama duzensızız ve olma ıhtımalııde düşük hemen şak dıye korunmadan hamıle kalamdıgımız ıcın bence durdurmasaydınız keske calısmaları... akısına bırakın allah kolaylık versın hakkarıde zor hastane sorununda vardır :18:canım ben eşim görev sebebiyle hakkarideyim burda yapmak konusunda kararsız kaldık o yüzden neden kalamadım bilmiyorum ama şuanda korunmaya devam ediyorum doktora gitmedim yani
ayy evet sukurler olsun yaaaaadet olduguma bukadar sevınecegım hıc aklıma gelmesdı ama işde adetten sonra calısmalara baslıcamız ıcın sabırsızlanıyodum:18: bak kader yıne bızı bır araya getırdı ben senı buldum yakaladım kacamassın bı yere
hmmm allah hayırlısını nasıp etsın ısallah ama duzensızız ve olma ıhtımalııde düşük hemen şak dıye korunmadan hamıle kalamdıgımız ıcın bence durdurmasaydınız keske calısmaları... akısına bırakın allah kolaylık versın hakkarıde zor hastane sorununda vardır :18:
hosgeldin karamelimmgeldi bu gün iyiydi
ipeğim bana 2 yasin daha yaz sana çok kalmasın zamanında bitsin
meryem suresini de okurdum ama o küçük kitabımda var harfler karınca gibi okuyana kadar gözlerim acıyor
yasin kitabımın içinde yok
sen yine okumayan olursa onu alırsın
:44::44::44::44::44:
hb hayalim
ayyy çok şükür gece beşte kalktım aklıma geldi nasıl acaba diye
iyi olmasına sevindim inşallah önümüzdeki ay güzel haberi verdiğinde bu üzüldüğü üzdüğü günleri sokarız gözüne gözüne
annesıqıl qelmısler qıremıycekmıs o yuzden ckdı yasaqım beray
anladim cimcimemmm:26::26:
canım bi kere pko var denıldıyse vardır o gecen bısey deıl ama demekkı sendede benımkı gıbı daha baslangıc sevıyesınde sen kılonu dengede tutarsan eger yok gıbı bıle gozukur ... allah nasip edıcek ısallah hepımıze benım prolaktınım yuksektı onu dusurdukk ve dustugu ay hamıle kaldım ama benım cocugumun dusmesının sebebı hamıleyken cok ena grıp gecırmısdım atesım cok yuksektı ondan dırencsız kaldı ... yanı oldukdan sonra oluyoo... sımdı ısallah tekrar hamıle kalırım... bu ay kendıme cok dıkkat edıcem ... anadolu yakasında nerdesın doktor onerebılırım sana ? benım kuzenlerım ayrı ayrı hastanelerde calısıyoo ...
ayy evet sukurler olsun yaaaaadet olduguma bukadar sevınecegım hıc aklıma gelmesdı ama işde adetten sonra calısmalara baslıcamız ıcın sabırsızlanıyodum:18: bak kader yıne bızı bır araya getırdı ben senı buldum yakaladım kacamassın bı yere
hmmm allah hayırlısını nasıp etsın ısallah ama duzensızız ve olma ıhtımalııde düşük hemen şak dıye korunmadan hamıle kalamdıgımız ıcın bence durdurmasaydınız keske calısmaları... akısına bırakın allah kolaylık versın hakkarıde zor hastane sorununda vardır :18:
:44::44::44::44::44:
ipeğim bana 2 yasin daha yaz sana çok kalmasın zamanında bitsin
meryem suresini de okurdum ama o küçük kitabımda var harfler karınca gibi okuyana kadar gözlerim acıyor
yasin kitabımın içinde yok
sen yine okumayan olursa onu alırsın
allah razi olsun karamelimm
ipekim iki meryem suresinide ben alim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?