- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #15.041
hoşgeldim bacım...gece herkesin işi vardı sanırım kaı çalışmaları filan millet yoğun be yaaaaaaaaa ........ hahhahhaha
hosgeldin zeynebim nurummmyaw galiba bzi kizcelerin calismalari vardi benim yoktu vala kk yavasti sinirlendim ciktimm
yaw baktim 429 mesajin var iki kalpcige az kalmis ha gayret 500 olunca 2 kalpcigin olcek .sende konus ama takil bana ben seni konusturum iki kalpcigin cabuk olsunn
yaw kisa biseyler yazsanda olur olmadi smile yap oda yeterrrrrrrr
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::86::86::86::86::86::86:
hoşbuldumm canımmm galibaaa bizim kızlarr yogunn bayaaa çunküü kiseciklerr kalmamıştıı ilk defaa
hoşbuldumm yasağımmmm tabii taabiii ben anlıyorumm seniiii vee inanıyorumm çalışmaa yokkkdediysenn yokturrr o kadarrrr
yaw yaslandik bizden gecti o islerrgarip garip yatiyoz yataktaa
sen beni bilirsin zeynebinnurum yaparmiyim öyle seylerrrr
allah razi olsun karamelimm
ipekim iki meryem suresinide ben alim
anadoluda neresi olursa olsun farketmez pendikten kadıköye olur canım....
canım sen nekadar zamandır adet olamıyodun ?????
karamelim kuzum sağol ağzına sağlık buka canla dua okuyosunya, nasıl beni de yazın demiştin içteen .. Allah senden razı olsun canım çoook sağol :))
kızçelerim siz bana yardım ediyosunuz Allah da hepiniza yardım etsin şfa versin, okuyan okumayan herkesten razı olsun canlar ...
canm berray bişey yok da okuyamıcakmış ben o smiley değiştrym en iyisim dur
canım tefriciyeler tamamlandı mı takip edemedim bu aralar çok halsizim yazasım gelmiyo ancak mesajları okuyom hasta olmama az kaldı içim de daralıyor neyse hepinizi öpüyorum dualarını eksik etmeyin
kız ben senin çok da doğru durduğunu sanmıom yatakta: garip garip yatıyoz ne demek yaaaaaaaaa ahhahahhahha.
kıs senin gibi enerjik hatun çalışmadan durmazzzzzzzzz
:111::111::111::111::111::111::111::111::131::131::131::131::131:
tamamm konuşuyumm çokk taa sen nerden bakıyonnn ben göremiyommm onu bulamadımm
nee çorbasıı istıyonn hayatımmm yapalımm hemen
gel bacım gellllll.limonuda sıkalımmmmmmmm sıcak sıcak içelim yanına salatalık turşusu da yiyelimmm off offf offffffff
Evet canımsın yoğunuz yoğunuz ...hamile haberleri alıncaa millet bende bende dedi veeeeeeeee koştu kocasının yanına:
ben kaçtım akşam okunuyo namazımı kılayım ..gelirim yine öpüldnüzzzzzz muckssss......
ne bilim bu kisceler benden hep süpheleniyoda kk ya gelmeyince
gel bacım gellllll.limonuda sıkalımmmmmmmm sıcak sıcak içelim yanına salatalık turşusu da yiyelimmm off offf offffffff
Evet canımsın yoğunuz yoğunuz ...hamile haberleri alıncaa millet bende bende dedi veeeeeeeee koştu kocasının yanına:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?