Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hoşgeldim bacım...gece herkesin işi vardı sanırım kaı çalışmaları filan millet yoğun be yaaaaaaaaa ........ hahhahhaha

hosgeldin zeynebim nurummmyaw galiba bzi kizcelerin calismalari vardibenim yoktu vala kk yavasti sinirlendim ciktimm

yaw baktim 429 mesajin var iki kalpcige az kalmis ha gayret 500 olunca 2 kalpcigin olcek.sende konus ama takil bana ben seni konusturum iki kalpcigin cabuk olsunn

yaw kisa biseyler yazsanda olur olmadi smile yap oda yeterrrrrrrr

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::86::86::86::86::86::86:

tamamm konuşuyumm çokk taa sen nerden bakıyonnn ben göremiyommm onu bulamadımm
nee çorbasıı istıyonn hayatımmm yapalımm hemen

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::86::86::86::86::86::86:

gel bacım gellllll.limonuda sıkalımmmmmmmm sıcak sıcak içelim yanına salatalık turşusu da yiyelimmm off offf offffffff

Evet canımsın yoğunuz yoğunuz ...hamile haberleri alıncaa millet bende bende dedi veeeeeeeee koştu kocasının yanına :

allah razi olsun karamelimm

ipekim iki meryem suresinide ben alim

sendende rabbim razı olsun cnm
hemen bitiriyorum sonra yemek hazırlıcam çok öpüyorum hepinizi işlerim bitsin uğrarım yine

kız ben senin çok da doğru durduğunu sanmıom yatakta : garip garip yatıyoz ne demek yaaaaaaaaa ahhahahhahha.
kıs senin gibi enerjik hatun çalışmadan durmazzzzzzzzz

canım tefriciyeler tamamlandı mı takip edemedim bu aralar çok halsizim yazasım gelmiyo ancak mesajları okuyom hasta olmama az kaldı içim de daralıyor neyse hepinizi öpüyorum dualarını eksik etmeyin

kuzucuk tefriciyeler bitti ama sadece gma adli bi arkadastan haber bekliyozz..ona ulasmadik okuamdiysa tamaliycaz ama ondan haber gelmeyincede okuyamiyozda sayi fazla olur diye biraz daha bekliycez inslah haber verir..:26::26:

sen icine ferah tut minikusumm tabiki dualarimizdasin allaha emanet ol ses ver arasira

kız ben senin çok da doğru durduğunu sanmıom yatakta : garip garip yatıyoz ne demek yaaaaaaaaa ahhahahhahha.
kıs senin gibi enerjik hatun çalışmadan durmazzzzzzzzz

ne bilim bu kisceler benden hep süpheleniyoda kk ya gelmeyince

Son düzenleme:
tamamm konuşuyumm çokk taa sen nerden bakıyonnn ben göremiyommm onu bulamadımm
nee çorbasıı istıyonn hayatımmm yapalımm hemen

he iste konus öyle sürekli yosam hep bi kalpcikte kalirsinn.yaw profilde hani hakkmizda diye bi yer varya en altta mesaj sayisi yaziyo oraya bakk mesaj sayin yaziyoorda

ben kaçtım akşam okunuyo namazımı kılayım ..gelirim yine öpüldnüzzzzzz muckssss......

xwz ben salatalık trsusu ıstıyommmmmmmmmmm

hahahahahahah cok quldum kolşturrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hemide tursumu varrrr:84::84::84::84::84::84::78::78::78::78::78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…