Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canım bunu sana jinekologun mu dedi ?? ya hayıtı zaten çok defa okudum, benm evdeki karışımın içinde hayıt tohumu, cvanperçemi aslanpençesi bisürü bitki var, hepsi faydalıymış bu işe .. eğer senin doktorun dediyse bunu elbette faydasını görmüştür demekki, yoksa doktorlar kolay kolay bitkisel şeylere sıcak bakmazalar ????

yerim seni bebesine örersin corapciklar kazakciklarrryaw bi halayi hak ettik hadin patlatin hamilleik haberlerini

Son düzenleme:
allah bagıslasın cocugunu ... peki suan neden ıstedıgın halde korunuyosun ? bı ılac falanmı kullanman gerekıyo ...

sanki beni anlatysun yaaa ama ben korunmadğm halde kalamyrum yaa sonuçta o içtiğin ilaçlar düzenli adet ve düzenli yumurtlama sağlamış, Allah evladını bağışlasın bizlere de nasip etsin inşallah, kudretinden sual olunmaz şu hikayeye bak işte, olmaz diye bişey yok

ayy darisi insalalh isteyen herkese olsunnrabbimden ümit kesilmezki istedigine veriyo

evet doktorum benı ben evlendıgımden berıı her ay kontrol eder ve istanbulda baya bi ilgi goren doktor suana kadar hamıle bırakmadıgı kımse yokmus özel oldugu halde randevuyu 5 gun onceden anca alabılıyosun ama cok ılgılı allaha sukur... bi abla gıbı konusuyo benle oda sıcak bakmıyo heralde o yuzden kür mür yapma sakın dedıı .. hayıtıda dostınex zaten hayıttan yapılan bı ılac oldugu ıcın tavsıye ettı.. herzamn dostınex içersen bebegın düşer korunmak zorunda kalrsın dedı ama prolaktınıde dengede tutmamız gerek hep ilac ıcemıcegın ıcın hayıt ıcıceksın dedı ... ondan dolayı ıcıyorum yoksa doktorun tavsıye etmedıgı bısey ıcmem ben hormonlarım dengelı deıl neme lazım belkı ters tepkı yapar... bende pko baslangıcı var her ayy 18 20 tane yumurtlyorum o yuzden doktor kontrolunde yumurtlama takıbı yapcam bu ay ...

kızlar prolaktinden bahsetmişsiniz..
bu meret hormonu çok fazla kafanıza takmayın sakın....
pureipek cim bilir,ben daha önce de hamile kalmıştım prolaktinle savaşırken, daha sonra talihsiz bi şekilde kaybettim ama sebebi bu değildi....
şimdi yine hamileyim ve hamile kalmadan önce ölçtürdüğüm son değerim 29 çıkmıştı mutlaka sonrasında daha da yükselmiştir,çünkü hemen yükselebiliyo... ve ben yüksek değerlerle hamile kaldım. doktorum da %100 engel değil demişti zaten....

anladım canım peki doktorun kim ?? benm de sadece bu konuyla uzman olan, ilgili ve bilgi veren bir doktora ihtiyacım var yaa???

ayyyy resmennn Yüce Rabbim ben burdayım demiş ya ...Allahım sen nelere kadirsin.Herşeyin vakti zamanı var diye boşuna söylemiyolar.Doktorların olmaz demesi önemli diil rabbimin yazıp yazmaması önemli.İsyan etmeden Rabbimden dilersek inşallah hepimizin bebişi olur.Belki bu ay belki seneler sonra ...Bu da bir sınav .Sabır en büyük ilacı ...isyansız bi şekilde atlatırdsak ne mutlu bize..

canım hoşgeldin bu arada umut oldun hepimize....Seni gören Rabbim bizide görcek elbette.kuzucuğunu hayırlısıya büyütmen dileğiyle...

ümit kesmek yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk dualara devamm kiscelerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım hoşgeldin evet ona rağmen gebe kalınabilyo çok takmamak lazm ama dengede olmasında da yarar var, benm olayım sadece prolaktinle de bitmediği için şuan son durumu hiç bilemyrum gülücüğüm iyice karıştım anlıcağın ??

anladım canım peki doktorun kim ?? benm de sadece bu konuyla uzman olan, ilgili ve bilgi veren bir doktora ihtiyacım var yaa???
sen nerde oturuyosun canım benım doktorum bayrampaşada özel şafak hastanesı defne dağlar ... harika bi doktor vee özel olmasına rahmen okadarda pahalı deıl yanı muayınesı 100 mılyonlarda 80 mılyonlarda deıl 42 lıraya muayıne oluyosun ... ve senı okadar rahtlatıyokı anlatamam sende pko varmı?

yerim seni bebesine örersin corapciklar kazakciklarrr:52a:yaw bi halayi hak ettik hadin patlatin hamilleik haberlerini

ayyy hele bi olsun neler yaparım neler ben o kuzucuğaaaaaa...kız valla hak etttikkkk inşallahhhh müjdeler alıp göbecikler atarızz......

daha nice sayfalaraaaaaa
nazar değmez inşallahhhhhhh

hadin ben bi yemek neyin yapam gelirim yarım saate filam öptüm sizi şak şukkkk

ümit kesmek yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk dualara devamm kiscelerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

öle yapmaya çalışyrum yasakçım ama işte zor oluyo bazen.. diyorumm ya hani süreçte ilerlesem gam yemicem .. denerim olmaz adet olurum bdaha denerim olmaz adet olurum bu döngü başka, benm olayım daha başka işte .. kendimi sakinleştirmek öle zor oluoki.. hee bide zaman geçmesi zor oluo .. çünkü ne yumoş beklyrum ne adet beklyrum, sadece beklyrum işte öylece beklyrum ...

ben inanıyorum cnm... senin de hamile haberini alıcaz...
ben nelerini gördüm... benim amcamın kızına drların hepsi erken menopoza giriyosun demişti 27 yaşında hem de düşün kız yıkıldı resmen ne tedaviler neler nler.... ama yok resmen menopoz başlamıştı. yumurtalıklarının biri hiç çalışmıyo,diğeri de belki senede bir belki de hiç ...
ama noldu? Rabbim ol dedi oldu... ve şuan 3 yasında bi kzı var....
tabi herşey dengede olunca daha kolay amaönce Rabbim isticek.... bize de sadece dualar kalıyo tabi...
her zamn dualarımdasınız...
sizde bana dua edin,hiç birimizin garantisi yok.. sağ sağlim bebeklerimize kavuşalım hepimiz....
öpüyorum sizi...

daha nice sayfalaraaaaaa
nazar değmez inşallahhhhhhh

hadin ben bi yemek neyin yapam gelirim yarım saate filam öptüm sizi şak şukkkk

yarm saate napcan kız hemencik ???

canm ben anadolu yakasındaym, oraya her zmaan gidip gelmem çok zor uzakmışş, e bu işler takip işi olduğu içn bazen işten çıkyrum doktora koşuyorum yani ... bu yakada bakyorum birilerine canım .. önceden pko teşhisi kondu sonra öyle bi durum şuan yok dendi, yani kistik durumlar bazı muayenelerde vardı bazılarında yoktu..
bende hayalimde gebe kalıp normal doğum yapmak vardı, arkadaşın dediği gibi doğumu da bir şifa kaynağı olarak gördüm, ama nasip olmadı henüz işte olmadı gitti daha canım

anliyorum ipekim zor ama yilmak yok karamsar olmak yok sükürki yine bu zamana kadar reglini oluyodunn buda sökülecek zorda olsa bilmiyorum ama testin bi yap bakalim dr nediyecek nasi bi yol izleyecek

gülücük rabbim kucagina almayi nasip etsin canim hamileigin hayirli olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…