- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #14.981
yaa bılmıyorumkı bende yapıcakdım ama doktorum sakın bı kur falan yapıyım deme dedıı aslında inciride bılmıyodum bak ıncırede baslamıyım ozamn ben ... sadece dedıgım hayıt tohumunu ıcıceksın dedıı bende onu dınlıcem bılmıyorum valla sen tabı vıldıgın gıbı yap ama ben doktorum oyle dıyınce korktum yapmakdan vazgecdım.. prolaktının bıkere yuksek cıktıysa o tekrar gerı cıkar strese baglı bı hormon sureklı cıkıyo ınıyoo takıp etmekde zor tabı .. o yuzden her gun hayıttan ıcıyorum ve bır ayy oyle hayıt ıcdım sonra gıttım test yaptırdım baktım prolaktınım 0 lardadoktorum bak ben sana ne dedım dedi hatta fazla bıle ınmıs dedı ama nasıl olsa cıkıyo yıne sen devam et dedı
örüyom kıs öğrendim burda karadennizli teyzelerdenewet ya büyük gün ...ama bi kaç gün bekleyip öyle yapcam testi ...kızzzzzz inşallah hep birlikte yırtarız paçayıda offffffff çoklu bayram yaparız ........
tey teyyyyyyyyyy teyyyyyyyyyyyyyyy ......lil li li li li li li li li li li
allah bagıslasın cocugunu ...kızlar ben lisede yani geç adet gördüm pko sendromu küçük küçük kistlerim vardı senelerce doğum kontrol hapı kullandım yoksa adet göremiyordum hastanede çalışıyordum ve doktorlar bana çocuğun olmayabilir tedavi gerekebilir diyorlardı erteleme diyorlardı hiç takmadım evlendim adet görebilmek için haplarıma devam ediyordum tabi korunmuşta oluyordum hoş zaten doktorlara göre çocuğumun olması zor bir ihtimaldi ne mi oldu? ben 1 gün içmeyi unuttum ertesi gün 2 tane attım devam ettim içmeye adet günüm olmam gerek gelmedi hiç aklımda yok mümkün değil bence ama Allah istedikten sonra olmayacak yok hamile kalmışım midem bulanıyor hiç yormuyorum ben tabi uyuyorum sürekli herkes tuhafsın diyor hamile olma saçmalamayın diyorum ben korunuyorum zaten olması zormuş arkadaşım elinde testle gelmiş 2. gün bak dedi ne çıkar bi baktımki inanamadım şuan oğlum 5 yaşında ve doğumdan sonra adetlerim düzenli doktora gittim doktor kistlerinden normal doğumda kurtulmuşsun dedi bu olabilen bir durummuş hem hastalığımdan kurtuldum hemde Rabbim bana evlat sahibi olmayı nasip etti.şükürler olsun uzun oldu ama burada bebek için sabırsızlanan ve üzülen arkadaşları okudum inanınki Rabbim istedikten sonra olmayacak birşey yok.şimdi 2 ay üst üste yumutlama dönemimde korunmadım ama olmadı mesela...şuan yine korunuyorum...inşallah Rabbim aramadan tekrar nasip etsin.bana ve tüm isteyenlere...
ben okumadim yaama aksama okumaya clisirim olurmu
kızlar ben lisede yani geç adet gördüm pko sendromu küçük küçük kistlerim vardı senelerce doğum kontrol hapı kullandım yoksa adet göremiyordum hastanede çalışıyordum ve doktorlar bana çocuğun olmayabilir tedavi gerekebilir diyorlardı erteleme diyorlardı hiç takmadım evlendim adet görebilmek için haplarıma devam ediyordum tabi korunmuşta oluyordum hoş zaten doktorlara göre çocuğumun olması zor bir ihtimaldi ne mi oldu? ben 1 gün içmeyi unuttum ertesi gün 2 tane attım devam ettim içmeye adet günüm olmam gerek gelmedi hiç aklımda yok mümkün değil bence ama Allah istedikten sonra olmayacak yok hamile kalmışım midem bulanıyor hiç yormuyorum ben tabi uyuyorum sürekli herkes tuhafsın diyor hamile olma saçmalamayın diyorum ben korunuyorum zaten olması zormuş arkadaşım elinde testle gelmiş 2. gün bak dedi ne çıkar bi baktımki inanamadım şuan oğlum 5 yaşında ve doğumdan sonra adetlerim düzenli doktora gittim doktor kistlerinden normal doğumda kurtulmuşsun dedi bu olabilen bir durummuş hem hastalığımdan kurtuldum hemde Rabbim bana evlat sahibi olmayı nasip etti.şükürler olsun uzun oldu ama burada bebek için sabırsızlanan ve üzülen arkadaşları okudum inanınki Rabbim istedikten sonra olmayacak birşey yok.şimdi 2 ay üst üste yumutlama dönemimde korunmadım ama olmadı mesela...şuan yine korunuyorum...inşallah Rabbim aramadan tekrar nasip etsin.bana ve tüm isteyenlere...
kızlar ben lisede yani geç adet gördüm pko sendromu küçük küçük kistlerim vardı senelerce doğum kontrol hapı kullandım yoksa adet göremiyordum hastanede çalışıyordum ve doktorlar bana çocuğun olmayabilir tedavi gerekebilir diyorlardı erteleme diyorlardı hiç takmadım evlendim adet görebilmek için haplarıma devam ediyordum tabi korunmuşta oluyordum hoş zaten doktorlara göre çocuğumun olması zor bir ihtimaldi ne mi oldu? ben 1 gün içmeyi unuttum ertesi gün 2 tane attım devam ettim içmeye adet günüm olmam gerek gelmedi hiç aklımda yok mümkün değil bence ama Allah istedikten sonra olmayacak yok hamile kalmışım midem bulanıyor hiç yormuyorum ben tabi uyuyorum sürekli herkes tuhafsın diyor hamile olma saçmalamayın diyorum ben korunuyorum zaten olması zormuş arkadaşım elinde testle gelmiş 2. gün bak dedi ne çıkar bi baktımki inanamadım şuan oğlum 5 yaşında ve doğumdan sonra adetlerim düzenli doktora gittim doktor kistlerinden normal doğumda kurtulmuşsun dedi bu olabilen bir durummuş hem hastalığımdan kurtuldum hemde Rabbim bana evlat sahibi olmayı nasip etti.şükürler olsun uzun oldu ama burada bebek için sabırsızlanan ve üzülen arkadaşları okudum inanınki Rabbim istedikten sonra olmayacak birşey yok.şimdi 2 ay üst üste yumutlama dönemimde korunmadım ama olmadı mesela...şuan yine korunuyorum...inşallah Rabbim aramadan tekrar nasip etsin.bana ve tüm isteyenlere...
evet doktorum benı ben evlendıgımden berıı her ay kontrol eder ve istanbulda baya bi ilgi goren doktor suana kadar hamıle bırakmadıgı kımse yokmuscanım bunu sana jinekologun mu dedi ?? ya hayıtı zaten çok defa okudum, benm evdeki karışımın içinde hayıt tohumu, cvanperçemi aslanpençesi bisürü bitki var, hepsi faydalıymış bu işe .. eğer senin doktorun dediyse bunu elbette faydasını görmüştür demekki, yoksa doktorlar kolay kolay bitkisel şeylere sıcak bakmazalar ????
evet doktorum benı ben evlendıgımden berıı her ay kontrol eder ve istanbulda baya bi ilgi goren doktor suana kadar hamıle bırakmadıgı kımse yokmusözel oldugu halde randevuyu 5 gun onceden anca alabılıyosun ama cok ılgılı allaha sukur... bi abla gıbı konusuyo benle oda sıcak bakmıyo heralde o yuzden kür mür yapma sakın dedıı .. hayıtıda dostınex zaten hayıttan yapılan bı ılac oldugu ıcın tavsıye ettı.. herzamn dostınex içersen bebegın düşer korunmak zorunda kalrsın dedı ama prolaktınıde dengede tutmamız gerek hep ilac ıcemıcegın ıcın hayıt ıcıceksın dedı ... ondan dolayı ıcıyorum yoksa doktorun tavsıye etmedıgı bısey ıcmem ben hormonlarım dengelı deıl neme lazım belkı ters tepkı yapar... bende pko baslangıcı var her ayy 18 20 tane yumurtlyorum o yuzden doktor kontrolunde yumurtlama takıbı yapcam bu ay ...
sanki beni anlatysun yaaa ama ben korunmadğm halde kalamyrum yaa sonuçta o içtiğin ilaçlar düzenli adet ve düzenli yumurtlama sağlamış, Allah evladını bağışlasın bizlere de nasip etsin inşallah, kudretinden sual olunmaz şu hikayeye bak işte, olmaz diye bişey yok
kızlar prolaktinden bahsetmişsiniz..
bu meret hormonu çok fazla kafanıza takmayın sakın....
pureipek cim bilir,ben daha önce de hamile kalmıştım prolaktinle savaşırken, daha sonra talihsiz bi şekilde kaybettim ama sebebi bu değildi....
şimdi yine hamileyim ve hamile kalmadan önce ölçtürdüğüm son değerim 29 çıkmıştı mutlaka sonrasında daha da yükselmiştir,çünkü hemen yükselebiliyo... ve ben yüksek değerlerle hamile kaldım. doktorum da %100 engel değil demişti zaten....
sen nerde oturuyosun canım benım doktorum bayrampaşada özel şafak hastanesı defne dağlar ... harika bi doktor vee özel olmasına rahmen okadarda pahalı deıl yanı muayınesı 100 mılyonlarda 80 mılyonlarda deıl 42 lıraya muayıne oluyosun ... ve senı okadar rahtlatıyokı anlatamam sende pko varmı?anladım canım peki doktorun kim ?? benm de sadece bu konuyla uzman olan, ilgili ve bilgi veren bir doktora ihtiyacım var yaa???
yerim seni bebesine örersin corapciklar kazakciklarrr:52a: yaw bi halayi hak ettik hadin patlatin hamilleik haberlerini
ümit kesmek yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk dualara devamm kiscelerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım hoşgeldinevet ona rağmen gebe kalınabilyo çok takmamak lazm ama dengede olmasında da yarar var, benm olayım sadece prolaktinle de bitmediği için şuan son durumu hiç bilemyrum gülücüğüm iyice karıştım anlıcağın ??
daha nice sayfalaraaaaaa
nazar değmez inşallahhhhhhh
hadin ben bi yemek neyin yapam gelirim yarım saate filam öptüm sizi şak şukkkk
sen nerde oturuyosun canım benım doktorum bayrampaşada özel şafak hastanesı defne dağlar ... harika bi doktor vee özel olmasına rahmen okadarda pahalı deıl yanı muayınesı 100 mılyonlarda 80 mılyonlarda deıl 42 lıraya muayıne oluyosun ... ve senı okadar rahtlatıyokı anlatamam sende pko varmı?
öle yapmaya çalışyrum yasakçım ama işte zor oluyo bazen.. diyorumm ya hani süreçte ilerlesem gam yemicem .. denerim olmaz adet olurum bdaha denerim olmaz adet olurum bu döngü başka, benm olayım daha başka işte .. kendimi sakinleştirmek öle zor oluoki.. hee bide zaman geçmesi zor oluo .. çünkü ne yumoş beklyrum ne adet beklyrum, sadece beklyrum işte öylece beklyrum ...
ben inanıyorum cnm... senin de hamile haberini alıcaz...
ben nelerini gördüm... benim amcamın kızına drların hepsi erken menopoza giriyosun demişti 27 yaşında hem de düşün kız yıkıldı resmen ne tedaviler neler nler.... ama yok resmen menopoz başlamıştı. yumurtalıklarının biri hiç çalışmıyo,diğeri de belki senede bir belki de hiç ...
ama noldu? Rabbim ol dedi oldu... ve şuan 3 yasında bi kzı var....
tabi herşey dengede olunca daha kolay amaönce Rabbim isticek.... bize de sadece dualar kalıyo tabi...
her zamn dualarımdasınız...
sizde bana dua edin,hiç birimizin garantisi yok.. sağ sağlim bebeklerimize kavuşalım hepimiz....
öpüyorum sizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?