- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #15.081
Valla ben azcık manyağım sanırsam ne bulursam sarıyorum ben,bide siz hiç kabak çiçeği dolması yedinizmi????
Ayyy varsa orda sar bebeğim harika oluyor eşim deli oluyo ona üstüne bol limon misssss
eşim karamanlı ben GONYALIYIM malum evlenınce koca köylü olduqumuz ıcın karamanlıyıkKaramanın koyunu sonradan çıkar oyunu hesabı
Aaaah keşke canım:)))Ama yorulmuyor insan yaaa kendi evine yapınca:))Hadi kaaalk kalk at makinaya onları miss gibi koksun evin eşin gelincede astırırsın oooooh[/QUOT
iyicee beyazlasınn diyeee çamaşır suluu bol sudaa bekletiyorumm benn bıraz dahaa dursundaa iyicee beyazlasınnn birazz kirlenmiştii geçenlerdee bii rüzgarr estiiii kumluu falann ondan sanırımmm boylee olmuyorduu hiççç
anamm benımm daha çok çalışmamm lazımm ozaman eccük oynımmmmm
angaranınn bağlarıdaa büklüm büklümm yollarııııııııı ne zaman zarhoşş oldundaa galdıramıyonn gollarıııı
ankaraa şivesi ilee
canim papomm insallh gececek yawrukusummm hep öyle devam etmezzz:26::26:yerim seni insalalh rahatca yiyip ictigin günlerde gelecekkkkohh negüzel tam yaz meyvelerini ne rahatca yersin üzülme senn
Bende ank lıyım.ank da yaşıyorum yanii.dikmen de olanınız var mı ?
Aaaah keşke canım:)))Ama yorulmuyor insan yaaa kendi evine yapınca:))Hadi kaaalk kalk at makinaya onları miss gibi koksun evin eşin gelincede astırırsın oooooh
kuzucuk tefriciyeler bitti ama sadece gma adli bi arkadastan haber bekliyozz..ona ulasmadik okuamdiysa tamaliycaz ama ondan haber gelmeyincede okuyamiyozda sayi fazla olur diye biraz daha bekliycez inslah haber verir..:26::26:
sen icine ferah tut minikusumm tabiki dualarimizdasin allaha emanet ol ses ver arasira
Ay inş benim ablam,teyZem 9 ay kusardı inş onlara çekmedim.evet canım bende hep düşünüyorum gecen çilek yiyerek başladım yine canım istedi
kabak cicegini annem tr yapiyodu yedimde digerini hic yemedikmasalah antalyada hersey var hersey yapiliyo
tamam canım namaza gidiyom bi ara gelirim
Vallahi burda havalar iyi gittiya 1 haftadır falan herşey coşmuş pazardan almıştım hemde koca koca demetlerin 3 tanesi 1 lira 1 demetinden küçük tencerede sarma oldu maşallah:))Şimdi ikincisini yaptım üçüncüye Allah kerim:)))Genelde yemeği yapılırmış herhalde bende onu bilmiyorum mesela ben sarma delisi sarıp duruyorum:)))
ana insalalh sen onlara benzemessinn..ohh yarasin kücük papoma yaw yeterki findigim saglikli olsunda baska bisey istememm annesiii
eşimdee gelmek üzereeee kalp lerimee manıı olcekk buu adamm yineeee
Valla bende öyle diyorum ama hiç iyi beslenmedim sütten tiksindim,peynir den de.neyse pztsi Dr gidiyoruz sölicem ona.evim çok fena kokuyo bana yaa camı açıp karşına yatıyorum battaniye de örtüyorumyarın annem gelicek.senın bulantın oluyor muydu canım???loori den ne haber var
aayy sen cok yasa emi beni cok güldürdünn zeynebim nurummmböyle yap herifi
benim hic olmadi papom anneminde hic olmazmisloorininde hic yok bulantisi masalhh bebisini görmüs kocaman olmus findikk ..miamoreninde yok bulantisi ne sen cok hassasmissinn demekki papommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?