Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Valla ben azcık manyağım sanırsam ne bulursam sarıyorum ben,bide siz hiç kabak çiçeği dolması yedinizmi????
Ayyy varsa orda sar bebeğim harika oluyor eşim deli oluyo ona üstüne bol limon misssss

kabak cicegini annem tr yapiyodu yedimde digerini hic yemedik masalah antalyada hersey var hersey yapiliyo

ha gayret zeynebim nurummm

canim papomm insallh gececek yawrukusummm hep öyle devam etmezzz:26::26:yerim seni insalalh rahatca yiyip ictigin günlerde gelecekkkkohh negüzel tam yaz meyvelerini ne rahatca yersin üzülme senn

Ay inş benim ablam,teyZem 9 ay kusardı inş onlara çekmedim.evet canım bende hep düşünüyorum gecen çilek yiyerek başladım yine canım istedi

tamam canım namaza gidiyom bi ara gelirim

Ay inş benim ablam,teyZem 9 ay kusardı inş onlara çekmedim.evet canım bende hep düşünüyorum gecen çilek yiyerek başladım yine canım istedi

ana insalalh sen onlara benzemessinn..ohh yarasin kücük papoma yaw yeterki findigim saglikli olsunda baska bisey istememm annesiii

kabak cicegini annem tr yapiyodu yedimde digerini hic yemedik masalah antalyada hersey var hersey yapiliyo

Vallahi burda havalar iyi gittiya 1 haftadır falan herşey coşmuş pazardan almıştım hemde koca koca demetlerin 3 tanesi 1 lira 1 demetinden küçük tencerede sarma oldu maşallah:))Şimdi ikincisini yaptım üçüncüye Allah kerim:)))Genelde yemeği yapılırmış herhalde bende onu bilmiyorum mesela ben sarma delisi sarıp duruyorum:)))

sen hangii hastaneye gidiyosun canımmm memnun musunn bendee araştırmalardayımm daa soruyorumm herkesee

nekada ucuzmus habbitemm vala sifa onlarda bol bol yiyinn

ana insalalh sen onlara benzemessinn..ohh yarasin kücük papoma yaw yeterki findigim saglikli olsunda baska bisey istememm annesiii

Valla bende öyle diyorum ama hiç iyi beslenmedim sütten tiksindim,peynir den de.neyse pztsi Dr gidiyoruz sölicem ona.evim çok fena kokuyo bana yaa camı açıp karşına yatıyorum battaniye de örtüyorumyarın annem gelicek.senın bulantın oluyor muydu canım???loori den ne haber var

benim hic olmadi papom anneminde hic olmazmis loorininde hic yok bulantisi masalhh bebisini görmüs kocaman olmus findikk..miamoreninde yok bulantisi ne sen cok hassasmissinn demekki papommm

Son düzenleme:
benim hic olmadi papom anneminde hic olmazmis loorininde hic yok bulantisi masalhh bebisini görmüs kocaman olmus findikk..miamoreninde yok bulantisi ne sen cok hassasmissinn demekki papommm

Yaa ne güzelbizde genetik galiba benim ablamın çok kötü geçerdi.bi de ben normalde de herşeyden tiksinirdim,hemen öğürürdüm.şimdi felaket oldu.demek bebiş büyümüş bende heyecanlıyım pztsi gidicem.artık karnımdan bakar dimi alttan etmez muayene tarama yapacak ilk taramyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…