Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

benim ablamındaa hamıleliğindee öylee senin gibi olmuştuu ev kokuyoo diyoduu süreklii temizlikk yaptırıyoduu kendidee yapamıyoo hep bana kalıyoduu yaaaaa

benim ablamındaa hamıleliğindee öylee senin gibi olmuştuu ev kokuyoo diyoduu süreklii temizlikk yaptırıyoduu kendidee yapamıyoo hep bana kalıyoduu yaaaaa

Bende annemi bekliyorumsenın ablan da öyle zor geçiriyorduysa sendinde öyle olabilir canım.sanki sultanlık abladan kardeşe

benimkini 12 haftadan sonra karindan bakmisti papom ama belki tr doktorlar simdiden bakabilirr karindan

senin kuzucukta kocaman olmustur simdi yerim ben onu

Bende annemi bekliyorumsenın ablan da öyle zor geçiriyorduysa sendinde öyle olabilir canım.sanki sultanlık abladan kardeşe

canımm senn hangii hastaneyee gidiyosunn daha öncee yazmıştımm amaa görmedin sanırımmm

evett benımm anneminde çok midee bulantısı olurmuşş ablamındaa öylee olduu benım zatenn herşeydenn olurr çok kötüü birşerr bekarken adet günlerime yakın midee bulantılarımm olurduu o kadar yaniii

seni cok sevdim sende ol istiyom aramizda artikinnn
bende bende ayyy keyfımde yerınde valla adet oldumyaaa nasıl mutluyum suan anlatamam gunlerdır stresten sıkıntıdan bısey yapasım gelmıyoduuu sımdıı sosyellestım bugunden dırekk mısafırlıge falan gıdıcem hahahahh keyfım yerıne geldıyaa gezmeler basladı

Şu forumda, her türlü başlık var da, kadının iş yaşamındaki varlığına dair bir başlık göremedim.

Kadının konumunu güçlendirmek, yaşadığımız ülkeyi güçlendirmektir! Lütfen KAGİDER'den haberdar olun kızlar!

8 Mart 2013 tarihinde ve her gün KAGİDER olarak biz ülkemizdeki bütün kadınların ekonomiye katılım hakkını ve özgür iradesini kullanma hakkını savunuyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
kocacımaa kızmıştımm ama geldii boş gelmemişş bidee çicek almışşşş canımm benimm yaaaaa neysee ben kalkıyımm arkadaşlarr daha yemek yiycezz öpüyorumm sizii akşamm gelmeyee çalışırım yineee

öyle mutlu ol yaw bide ilk bahar geldi ya keyfimizde inslah yerine dahada iyi gelirrr

ayy herifine bak bosuna kizmisiz yaw

neyse hadi hoscakal zeynebimnurumm kendine iyi bak aksam gelirsin insallahh

kızlar... ben de okudummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…