- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #15.761
okudunmu cimcimemmmmm basimiza neler geldi gördünmüü
hamilelik belirtilerimi biliyorum canım daha yeni geçirdiğim için,,bu ay olmadı........... daha önce ilk ayımda hamile kalmıştım ama nasip tabi artık..sağlıkla geleceği zaman olsun... ama bu ay olmamasının en büyük nedeni çoğu günü kaçırdık ev aldık tadilat vardı evimizde değildik çok az ve düzensiz olunca sonuç bellio yüzden kırmızıları görecek gibiyim... üzülmek yok tabi...............
haklisin canocanimmmm erkekler niye böyle anlamiyorummsorma yasakımmmmm yaaaaaa, çarşamba doğumgünümdü, gündüz tel etti telde kutladı, eve gidince ne sarıldı ne öptü bende kızdım, hediyeyi geçtim insan bi sarılıp öperdi dedim, konuşmuyoruz şimdi de...
evet sadece 2 çalışmayla olursa olucak bakalım, kısmet tabi belli olmuyor bu işler çünkü...
görmem mi qülcem diye öldüm
öyle deme zuhalım kadero belkı o az ve duzensız yapdıqınız zaamanlar bebişin tutunmusdur sana
yok canım şimdi tuvalete gittim gelmek üzere kırmızılarYapacak birşey yok biliyordum çünkü ümitlenmediğim iyi oldu canımmm...
hamilelik belirtilerimi biliyorum canım daha yeni geçirdiğim için,,bu ay olmadı........... daha önce ilk ayımda hamile kalmıştım ama nasip tabi artık..sağlıkla geleceği zaman olsun... ama bu ay olmamasının en büyük nedeni çoğu günü kaçırdık ev aldık tadilat vardı evimizde değildik çok az ve düzensiz olunca sonuç bellio yüzden kırmızıları görecek gibiyim... üzülmek yok tabi...............
:
77 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7
ilhanaz nerde bugün?
zuhalzerinim belki hisselerin dorudur ama bisey diyimmi valla ben belirtilere takmiyorumm.benim tam 5 hamileligim oldu ilk 4 hamilelikte hemen anlardim gögüslerde sisilik agri akinti ne olurdu 5 . hamileigimde hic beklemiyodum bu ay kasin olmadi diyodum vala ne gögüs agrisi ne akinti hic bisey yok sadece hafif reg agrilarim baslamisti bata 2 gün kala..ana bekledim bat günü gelen giden yok test yaptim cikti hemen ikinci cizgi. .vala her hamileik birbirinden cok farkli oluyo..önemli olan reglin gelmemesi bence
stres yokkkk..üzme bebişini yawww.kıyamam ona ben.anneleri hissseder bebeler...
hopeforum hic telas yapma yaw karindan simdiden kesemi gözükür kuzucuk benim doktorum zar zor alltan görürdü
işte o stres yüzünden koşturuyoruz... sabır en güzeli canım haklısın... ama sanada dua edeceğim meraklanma inşallah bebeğin seninle
zuhalzerinim belki hisselerin dorudur ama bisey diyimmi valla ben belirtilere takmiyorumm.benim tam 5 hamileligim oldu ilk 4 hamilelikte hemen anlardim gögüslerde sisilik agri akinti ne olurdu 5 . hamileligimde hic beklemiyodum bu ay kesin olmadi diyodum valla ne gögüs agrisi ne akinti hic bisey yok sadece hafif regl agrilarim baslamisti bata 2 gün kala..ana bekledim bat günü gelen giden yok test yaptim cikti hemen ikinci cizgi. .valla her hamilleik birbirinden cok farkli oluyo..önemli olan reglin gelmemesi bence
sabah burdaymis ama galiba annesi gile mi gitti ne:44::44:aksam gelirim demistiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?