Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

öyle deme zuhalım kadero belkı o az ve duzensız yapdıqınız zaamanlar bebişin tutunmusdur sana

haklisin canocanimmmm erkekler niye böyle anlamiyorumm kadin ruhunun 10 da 1 i bilem yokk ya..böyle özel günleri pek bizim gibi umursamiyolarrr
yaw bize niye demedinnnnn gecte olsa simdik kutluycammmm

Eki Görüntüle 651805

rabbim insallah diger gününü kucaginda yawrunla kutlamayi nasip etsinnnnice mutlu yillara ailenle inslalahhhyaw sende benim gibi balikmissinnn

Son düzenleme:

zuhalzerinim belki hisselerin dorudur ama bisey diyimmi valla ben belirtilere takmiyorumm.benim tam 5 hamileligim oldu ilk 4 hamilelikte hemen anlardim gögüslerde sisilik agri akinti ne olurdu5 . hamileligimde hic beklemiyodum bu ay kesin olmadi diyodum valla ne gögüs agrisi ne akinti hic bisey yok sadece hafif regl agrilarim baslamisti bata 2 gün kala..ana bekledim bat günü gelen giden yok test yaptim cikti hemen ikinci cizgi..valla her hamilleik birbirinden cok farkli oluyo..önemli olan reglin gelmemesi bence

Son düzenleme:

öyle canım tabi çok hafif kasık ağrısı ve bel ağrım var... ama göğüslerde tık yok dediğim gibi tuvalete gittim gelmek üzere akıntıyla karışık hafif pembemsi geldi o yüzden artık eminim hamile değilimm

Son düzenleme:
stres yokkkk..üzme bebişini yawww.kıyamam ona ben.anneleri hissseder bebeler...

sağolasın xwz cim

hopeforum hic telas yapma yaw karindan simdiden kesemi gözükür kuzucuk benim doktorum zar zor alltan görürdü

inşaallah hayalim ya inşaallah

işte o stres yüzünden koşturuyoruz... sabır en güzeli canım haklısın... ama sanada dua edeceğim meraklanma inşallah bebeğin seninle

Allah razı olsun zuhalim amiiiiiiin inşaallah

yasakım yerleşme kanaması olmuşmuydu sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…