Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yasakhayalcim 5 hamilelik demişsin bebişin varmı:44:

malesef emircim hepsini kan pihtilasma illeti yüzünden kaybediyorumm son hamileligim ikizdi toplamda 6 bebek kaybettimm.en son düsügümü 2,5 ay önce yaptim onlar ikizdi iste

YAW YASKIM NORMALDE hasta olacaqım vakıt ıdrarım sap sarı olmusdu sımdı qordım wc ye ıdrarım qayet berrak offff

malesef emircim hepsini kan pihtilasma illeti yüzünden kaybediyorumm son hamileligim ikizdi toplamda 6 bebek kaybettimm.en son düsügümü 2,5 ay önce yaptim onlar ikizdi iste

6 dene meleqın sımdı senı cennette beklıyor he ne qüzel yanında olsalardı ıyıydı ama kısmet ısde

yasakım yerleşme kanaması olmuşmuydu sende

zikzakim yerlesme kanamasi hangi günlere denk geliyo ah bi bilsem.herkes farkli biseyler söylüyo..benim zaten tüm hamileliklerim kahverengiyle basladigi icin pihtilasmadan dolayi ayirt edemiyorum yerlesme kanmasi oldumu olmadimi diyee:26::26::26::26::26:

weeeeeeeeeeeeeeeeee 3 kalpciqim oldu :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118:

böyle toplu iğne başı kadar 2 damla pembe kan gelmiş çamaşırıma ama duş alıp temizlenmiştim kestimmi acaba :26::26::26::26:

bunun bir çözümü yokmu canım? ama ben inanıyorum sen bebişini en kısa zamanda kucağına alıcaksın

böyle toplu iğne başı kadar 2 damla pembe kan gelmiş çamaşırıma ama duş alıp temizlenmiştim kestimmi acaba :26::26::26::26:

ama zikzakim hangisinden dolayi geldi iste o önemli..:26::26::26:bi bak iyice saga soluna kesik ne varmi yaw yoksa bosuna gelmemistir bu leke

sağolasınnn canımmm, çok teşekkür ederim, kutladığın için pastada çok lezzetliymiş yawww bayıldım tadına ....
bende yanına kahve yapimm gel beraber içelim kuzummm :))

amin inşallah gelecek yıl ikimiz ve diğer isteyen herkes bebeşiyle girer yeni yaşına...
evet yavrumm bende balık burcuyum,

canimsin benimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…