Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yok yasakım kesik falan ama cok az kan var yerlesme kanaması böylemi olurki :26::26::26:

biberim üzülmiceksen yap istersen kendini hazırlayarak yap testi

yok yasakım kesik falan ama cok az kan var yerlesme kanaması böylemi olurki :26::26::26:

normalde tabi az olmasi lazim dr sitelerini bi okusana zikzakimm:26::26::26:

yap kız testi alıştık test alıp yapmaya nasılsaben en sonunda dayanamadım 10 tane aldımstok yaptım canım sıkıldıkça yapıyorum 6 tane kaldı herhalde

hosgeldin yaawrukusum zeynebim nurummmyaw neler kaynatmiyozkii

kuzucuk listede senin meryem surenin kaldigi yaziyo hepicigini okudunmu

hoşbuldumm canımm evett okudumm akşamm giremedimm ondan yazamamıştımm ama sabahh ipek arkadaşımızaaa mesaj attım okudum diyee gitmedimii acabaa

yap kız testi alıştık test alıp yapmaya nasılsaben en sonunda dayanamadım 10 tane aldımstok yaptım canım sıkıldıkça yapıyorum 6 tane kaldı herhalde

yok akşam yapacam 9 qbı mahmuta kahve qetırırken olumlu sonuc ıse tepsıde sunacam hıhıhıhıhı

hoşbuldumm canımm evett okudumm akşamm giremedimm ondan yazamamıştımm ama sabahh ipek arkadaşımızaaa mesaj attım okudum diyee gitmedimii acabaa

tamam ozaman zeynebim nurum ipekimde aksam girer gelmedi bugün hic gitmistir mesajin hem bende söylerim allah razi olsun dualarimiz kabul olsun inslalahhh

kızlar mesai bitti malum haftasonu pek giremem ara ara yazarım......... benim bat yarın ama merakta bırakmadım sizleri malum kırmızıları görmek üzereyim ben artık düzenli çalışıp nisanda hamilelik haberi vereceğim sizlere inşallah Allah'ın izniyle vakit bulursam akşam uğrarım......... hepinizi öpüyorumm kocaman iyi akşamlar

şimdi yapsam çıkmayabilir canım 6 gün var bata beklemek zorundayım bende sabırsızlanıyorum ama yapcak bişey yok

allah razi olsun yaawrukusummmsimdiki dualarimiz bitsin benimde niyetim ayetel kürsiye gecmek aslinda o zaman bi konusuruzzz

canım güzel düşünmüşsün sırayla hepimize okuruz ayetel kürsi de ,
ama sanırım bizim bu okuduğumuz yasin ve meryem suresi uzun sürecek anladığım kadarıyla daha ipek için
okunanlar tamamlamamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…