- 16 Kasım 2012
- 1.934
- 69
- 118
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #15.801
bakıyım dur iyice yasakım
allah razi olsun yaawrukusummmsimdiki dualarimiz bitsin benimde niyetim ayetel kürsiye gecmek aslinda o zaman bi konusuruzzz
yaw bi bak aynayla neama kessen bi yerinde aci ne hissedersin aci varmi aci
yok yasakım kesik falan ama cok az kan var yerlesme kanaması böylemi olurki :26::26::26:
biberim üzülmiceksen yap istersen kendini hazırlayarak yap testi
yok ya kesmedim kessem acırdı
iyi günlerr arkadaşlarrrr nasılsınızzz nelerrrr kaynatıyosunuzzz yineeeeeeeeeee bakalımmmm
yok yasakım kesik falan ama cok az kan var yerlesme kanaması böylemi olurki :26::26::26:
biberim üzülmiceksen yap istersen kendini hazırlayarak yap testi
cıkarmı ama orası var bıde yasakım uzulmem fazla hevesım yok bu ay qecen ay cok kotu olduydum da bu ay olcamı sanmıyorum
yap kız testi alıştık test alıp yapmaya nasılsaben en sonunda dayanamadım 10 tane aldım stok yaptım canım sıkıldıkça yapıyorum 6 tane kaldı herhalde
hosgeldin yaawrukusum zeynebim nurummmyaw neler kaynatmiyozkii
kuzucuk listede senin meryem surenin kaldigi yaziyo hepicigini okudunmu
yap kız testi alıştık test alıp yapmaya nasılsaben en sonunda dayanamadım 10 tane aldım stok yaptım canım sıkıldıkça yapıyorum 6 tane kaldı herhalde
hoşbuldumm canımm evett okudumm akşamm giremedimm ondan yazamamıştımm ama sabahh ipek arkadaşımızaaa mesaj attım okudum diyee gitmedimii acabaa
yok akşam yapacam 9 qbı mahmuta kahve qetırırken olumlu sonuc ıse tepsıde sunacam hıhıhıhıhı
senin baz nezaman emircim yawrukusumm
şimdi yapsam çıkmayabilir canım 6 gün var bata beklemek zorundayım bende sabırsızlanıyorum ama yapcak bişey yok
allah razi olsun yaawrukusummmsimdiki dualarimiz bitsin benimde niyetim ayetel kürsiye gecmek aslinda o zaman bi konusuruzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?