- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #16.161
valla kız:) bi de geceliklere takıntılıyımdır ki.ipek gecelikle yattımmı hele uykudan uyanamıyom.
valla kız:) bi de geceliklere takıntılıyımdır ki.ipek gecelikle yattımmı hele uykudan uyanamıyom.
bende utanıorumm giyemiorummm
sadece pijama giyyomm
inşallahhh gül çiçeğimmmm
kısmet artıkkk bakcas bakalımmm
bende buna ara sıra mahmutu severken böle böle vuruyorum
buyrkum o kimyasal qecelık deıdqımız kımyasal qebelıkyasakım dun qebelık yazcana qecelık yazmıs puripek arkadaşımızda espiriyi basmıs kımyasal qecelık dıye bırsey yok yanı anlayacaqın
inşallah okuduqumuz duaların nıyetıne hemncecık melqin seninle olur
sadece pijama giyyomm
cokmu rahat
yaw heriften utanilirmi sen silkeletmeyi bilem yapamazdin zaten moreee
kısmett canımm dedğin gibi koca biizm sıkıtıı yookkkk
ben qıyıyorum valla hatta yanındayken serbet yatmak daha bır hosuma qıdıyor sızde bencedeneyın anamqıl bır qun konusurken duyduydum herıfının yanına örtulu mortlu qırmıycen serbest qıyıncen kı elını attımı heryerıne dokunabılcek dıye aklımda kalmıs bende ole yapıyorum :d valla nazım ben buqun bır kaç tane seksı sey qordum su harem lı lınk cıkıyor ya ordan bakdım harıkaydı mahmutada didimde manyak karı dıyor
sadece pijama giyyomm
elimde değil yasakımmm
çokkk utanıorummm görsenn kendime bilem bakaman o kadar beterimmm :26::26::26::26:
yaniiiiiben saahleyın kocaya fena beddua ettım okudunmu nazım
ya ben de evlliğmin ilk bir yılıgiyemedim utanıydm ama alışınca insan artıkpijamaylayatamıyo.ben de saşırıyom kendime.kız giyy kocana.gözü güzellik görsün....
alalalalal ilqinç la nazım kocadan hiç insan utanırmı:44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?