- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #16.181
oy ben giyemennnnmoreeee olmasss utanırımmmm
gelmez olasıca kırmızılarım geldi yaaaaaa
ANUWW NAZIM SEnde sımdı bzımkıyle odadan odaya mesajlasıyoruz uyuycam qel uyut ole qıt dıdı bende bır sartla dedım neymıs askım dıdı bende bana sexsı qecelık alacan didim tamam sultanım dimiş durun kızlarda 5 dk a qelırım herifiuyutuvereyım
heyaevett benden başkasınaa bakarsan yada niyetlirsen cehhemlerde yanasınnnn
gelmez olasıca kırmızılarım geldi yaaaaaa
yaww bende istiorum alyomm ama utanıorummm
pfff ne bilim yawww ne kendimden bile utanorummm beyawww
çokk vahim durumum çokkkk ondan silkemelede yapamam bacakta kaldıramamm
evett benden başkasınaa bakarsan yada niyetlirsen cehhemlerde yanasınnnn
oyy maşşallah moreee
nazımdene bi kız kocadan da utanılır mı?herifini de şaşırt giy.utangaçlığını kır.gerçekten eşler de bekler ama dile getirmezler.ben giymeye başladıktan sonra kocam hele şükür karımı gördüm demişti:)
elimde değil yasakımmm
çokkk utanıorummm görsenn kendime bilem bakaman o kadar beterimmm :26::26::26::26:
erkeqını elınde tutmak ıstyorsan . hem bu dunyada hemde öbür tarafda senle olmsını ıstyorsan sevqını qosterceksın onun rızasını alacaksın . ben aldım öbur tarafda senden baska kımseyı ıstemıyorum yanımda karışan qorusen olmadan hesap sual etmeden sadece senle sonsuzluk yaşamak ıstyorum dedı
oyy kurbannn
olsun beaaa kımstt üzülmeee :26::26::26:
heyaquvenıyorum ama olsun kadınlara quvenmıyorum
offffff uzulme tuqcem lutfen
ama normal kelebem sen daaha yeni evli sayilirsin cünkümm
ya ne bileyim üzülme değilde... bazen hiç olmayacakmış gibi geliyo... sebepsiz infertilite bizimkisi ve ben 2,5 yıldır hiç korunmadım...
neyle savaştığımı bile bilmiyorum yani.. sebebinin olmaması hem iyi hem kötü aslında..
kocamla yapayalnız ölücekmişim gibim geliyo bazen ona üzülüyorum....
ppffff bende öle düşünüorumm ama yapamıorum yawww
bu gün evine gitiğim arkadaşımlada konuştukk oda dio ama nebilmmm :44::44::44::44: beyawww
olimiii
ya ne bileyim üzülme değilde... bazen hiç olmayacakmış gibi geliyo... sebepsiz infertilite bizimkisi ve ben 2,5 yıldır hiç korunmadım...
neyle savaştığımı bile bilmiyorum yani.. sebebinin olmaması hem iyi hem kötü aslında..
kocamla yapayalnız ölücekmişim gibim geliyo bazen ona üzülüyorum....
bende öle düşünmüorummm yasakım zamanla alışırım herhalll
bazen bende öyle diyorumm vala gecenlerde müslüm gürses öldüya esi yalniz kaldi ya bizdemi böyle olacaz diye aklima geldi
bazen bende öyle diyorumm vala gecenlerde müslüm gürses öldüya esi yalniz kaldi ya bizdemi böyle olacaz diye aklima geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?