Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

oy ben giyemennnn moreeee olmasss utanırımmmm

ANUWW NAZIM SEnde sımdı bzımkıyle odadan odaya mesajlasıyoruz uyuycam qel uyut ole qıt dıdı bende bır sartla dedım neymıs askım dıdı bende bana sexsı qecelık alacan didim tamam sultanım dimiş durun kızlarda 5 dk a qelırım herifi uyutuvereyım

oyy maşşallah moreee

yaww bende istiorum alyomm ama utanıorummm
pfff ne bilim yawww ne kendimden bile utanorummm beyawww
çokk vahim durumum çokkkk ondan silkemelede yapamam bacakta kaldıramamm

nazımdene bi kız kocadan da utanılır mı?herifini de şaşırt giy.utangaçlığını kır.gerçekten eşler de bekler ama dile getirmezler.ben giymeye başladıktan sonra kocam hele şükür karımı gördüm demişti:)

oyy maşşallah moreee

erkeqını elınde tutmak ıstyorsan . hem bu dunyada hemde öbür tarafda senle olmsını ıstyorsan sevqını qosterceksın onun rızasını alacaksın . ben aldım öbur tarafda senden baska kımseyı ıstemıyorum yanımda karışan qorusen olmadan hesap sual etmeden sadece senle sonsuzluk yaşamak ıstyorum dedı

ppffff bende öle düşünüorumm ama yapamıorum yawww
bu gün evine gitiğim arkadaşımlada konuştukk oda dio ama nebilmmm :44::44::44::44: beyawww
olimiii

Allah bozmasınnn çiçeğimmmm

oyy kurbannn
olsun beaaa kımstt üzülmeee :26::26::26:

heya quvenıyorum ama olsun kadınlara quvenmıyorum

offffff uzulme tuqcem lutfen

ya ne bileyim üzülme değilde... bazen hiç olmayacakmış gibi geliyo... sebepsiz infertilite bizimkisi ve ben 2,5 yıldır hiç korunmadım...
neyle savaştığımı bile bilmiyorum yani.. sebebinin olmaması hem iyi hem kötü aslında..

kocamla yapayalnız ölücekmişim gibim geliyo bazen ona üzülüyorum....

bazen bende öyle diyorumm vala gecenlerde müslüm gürses öldüya esi yalniz kaldi ya bizdemi böyle olacaz diye aklima geldi

ppffff bende öle düşünüorumm ama yapamıorum yawww
bu gün evine gitiğim arkadaşımlada konuştukk oda dio ama nebilmmm :44::44::44::44: beyawww
olimiii

bak bırdenesonradan kocandakı deqişmeleri nasıl qoreceksın . iş sadece orayla bıtmıyor ama onlar bızım nasıl ruhumuzu okşuyorlarsa bzde onlarınkını okşamaıyız

öle demee canımmmm :26::26::26::26::26: Rabbim bilirrr vardır bi hikmetiii zamanı değil demekii
gün doğmadann neler doğarrr :26::26::26::26:

bazen bende öyle diyorumm vala gecenlerde müslüm gürses öldüya esi yalniz kaldi ya bizdemi böyle olacaz diye aklima geldi

yani....
allahtan bugün birsürü arkadaşım geldi misafirliğe...

garibim eşemde yarım saatte bir arıyo napıyosun iyi misin moralin nasıl diye...

canım kocam ya...

yasakım yok ölee kolay düşünmekkkk
Allah bilirrr kısmettten öte ne va ama ii düşünmek gerekk :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…