Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

bazen bende öyle diyorumm vala gecenlerde müslüm gürses öldüya esi yalniz kaldi ya bizdemi böyle olacaz diye aklima geldi

ayyyy aynen hayalim benim de izlerken aklıma ogeldi.rabbim hepimize ardımızdan bize dua edebilecek evlatlar bırakmayı nasip etsin.evdde yalnızım ya bu yalnızlık nereye kadar diyommm

yani....
allahtan bugün birsürü arkadaşım geldi misafirliğe...

garibim eşemde yarım saatte bir arıyo napıyosun iyi misin moralin nasıl diye...

canım kocam ya...

tek yapacagimiz dua tugcem rabbimden ümit kesilmezki bak esinde üzülüyo rabbim inslalh hepimize nasip edecek arkamizdan dua edecek hayirli saglikli evlatlar nasip etsinn

Allah bozmasınnn çiçeğimmmm
saqolasın quzum ılıskımde qozu olanların qözü cıksın inş.

bazen bende öyle diyorumm vala gecenlerde müslüm gürses öldüya esi yalniz kaldi ya bizdemi böyle olacaz diye aklima geldi

yav yasakım tuqcem sız kafalarımı yedınız yemınle sımdı bana kufrettırceksınız abı sizin daha yaşlarınız kaç allah askına ya yapmayın böle böyle yapmak şirke koşuyor yalvarıyorum ya yapmayın abı dininiz sarsıntıya qırıyor alalala sınırlendırdınız benı ha

bak bırdenesonradan kocandakı deqişmeleri nasıl qoreceksın . iş sadece orayla bıtmıyor ama onlar bızım nasıl ruhumuzu okşuyorlarsa bzde onlarınkını okşamaıyız

saoll kuuzmmmmm
inş aşcam bu uatnacıımııı

ayyyy aynen hayalim benim de izlerken aklıma ogeldi.rabbim hepimize ardımızdan bize dua edebilecek evlatlar bırakmayı nasip etsin.evdde yalnızım ya bu yalnızlık nereye kadar diyommm

aynen yawrukusum insalh bizlerin evindede cocuk sesi olsun yukardaki komsumun iki tane bebesi var sesleri geliyo agliyolar ne allahim ne güzel diyorum sabahin köründe bilem evde bebek sesi olmasi diye

ppffff bende öle düşünüorumm ama yapamıorum yawww
bu gün evine gitiğim arkadaşımlada konuştukk oda dio ama nebilmmm :44::44::44::44: beyawww
olimiii

tatlım yeni evliymişsin galiba.ozaman normal bu halin.alışırsın alışırsın.

aynen yawrukusum insalh bizlerin evindede cocuk sesi olsun yukardaki komsumun iki tane bebesi var sesleri geliyo agliyolar ne allahim ne güzel diyorum sabahin köründe bilem evde bebek sesi olmasi diye

inşalalh bzimde olcakkk canlarımm inşalalhhhh

saoll kuuzmmmmm
inş aşcam bu uatnacıımııı

utancak bırsey yok qıdecen odada acacan dolabını alcan o kıyafetını qıyecen cıkcan odadan kocanın karsına bu kadar qerisi çorap söküğü qbi qeliyor ılk bende oyleydım odanın ıcını kap karanlık yaapardım oyle qırerdım ama 2 3 ay sonra qeçdi utancım

kiz cimcimeme sen yanlis anladin galiba bizim söylediklerimizin dinle alakasi yokki sadece acaba bizdemi yalniz kalcaz dedikk..belki nasip olmayada bilirrr

yok tatlım şirk değil yani diyorum vakti zamanı değilmiş diye ama ya hiç nasip olmazsa bana o duygu diye korkuyorum:18::18::18::18::18::18:

yaş 26... bana 50 gibi geliyo

yok yok iyiyim sadece bi içimi boşaltayım dedimm

ee siz anlatın bakem duaların hepsi bitti mi

inşaşllah olcakk yasakımmm Alllahım duyar dualarımı doldurur kucaklarımzıı inşalalhh

kiz cimcimeme sen yanlis anladin galiba bizim söylediklerimizin dinle alakasi yokki sadece acaba bizdemi yalniz kalcaz dedikk..belki nasip olmayada bilirrr

yaw yanlız deqılsınız sıze bırsey olursa ben hepınızın ruhuna yasin suresıde vakıa süreside okurum bu topiqin en kucuqu cımcımesı benım hepinizde benden buyuksunuz bende sızın evladınız sayılırım aalalalala ben ederım dua merak etmeyın

denemek lazım ama bilemdim beaaa konuşurken bile utanırommm

tugcem ipekin dualari bitti ama bu sefer 41 yasin ve 41 meryem kizlara cok geldi galiba sadece 41 meryem suresi ile devam edecezzyarin yeni liste olusturup nasipse ilhanaza basliycaz 41 meryemi hemen bitirip hepimize okuycaz hizlica insalalhh

alacak çıtır çipsim olacak..hepimiz burdan bebişimizin olacağını paylaşacağız inşallah. bazı kullar okadar kalben yürekten istermiş ki hz.allah ın çok hoşuna gidermiş bu samimiyetle yalvarıp istememiz.bu yüzden samimiyetin ve duanın devamı için geç verir miş.geç de olsa hepimizin olacak allah ın izniyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…