- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #17.221
derdi veren rabbim dermanınıda verecek canım ben inanıyorum inş bende bazen çook umutsuz olsamda yinede içimde minicik bi umut kalıyo......
sen en azından hiç doktor görmeden kalmışsın hamile......
ben varya tüp bebeğe gidicem ama bizim için tüp bebekte tek çare değil inş sağlıklı embriyomuz olursa eğer transfer olacak ya bide olmazsa işte yine bütün dünyam yıkılıacak diye çoook korkuyorum ve bu güne kadar öyle çook masraf ettik ki bu yolda ama giden paralrda derman olmadı derdimize ....
o yüzden sen yinede şükret haline
doğru söylüyorsun canım ama bazı gerizakalılar moralimi bozuyo işte 20 haftalık çocukta düşermiymiş artık böyle olurmuş çocuğum olmazmış.dövmiyim diye çenelerimi sıktım.gelmesinler böyle üzceklerse beni
halime şükürler olsun
şimdi kendimden çok sizlere dua ediyorum.allahım isteyen herkese nasip etsin.
sende iyi düşün canım görceksin bal olucak hem rabbim ne mucizeler gösteriyo...
geldim gene ben
melekim hiç pas verdıqın yok ayran içdik ayrı mı düştük:44::44::44::44::44::44::44::44:inş canımbenim....
kız sen nerelidin benim kanım kaynadı sana
cimcimem hiç seni unuturmuyum ben yawwwwww biz senle zaten gardaşız unuttunmu yosa kız adem ile havvadanmelekim hiç pas verdıqın yok ayran içdik ayrı mı düştük:44::44::44::44::44::44::44::44:
cimcimem hiç seni unuturmuyum ben yawwwwww biz senle zaten gardaşız unuttunmu yosa kız adem ile havvadan
yaw unutrmuyum hıc unutmamda ne bılem qırdın selam yazmadın ondanbende bır problemımız oldu sandım
yav cimcimem birden balah öyle şeyler yazınca efkar bastı beni
benimde sana canım allah razı olsuninş canımbenim....
kız sen nerelidin benim kanım kaynadı sana
yav cimcimem birden balah öyle şeyler yazınca efkar bastı beni
benimde sana canım allah razı olsun
ben çorluluyum tekirdağ çorlu.annem ahıska türkü ardahanlı
ama ben yarı bursalıyım diyorum ve artık kütüğüm bile bursada kocişde bursalı:)
yani bir bursa aşığı olarak kendimi bursalı hissediyorum
ama maalesef istanbulda oturuyoruz
sen nerelisin canım?
sacımı yolsadın küserdim belkim
HADİ O ZAMAN tamam :)))
efkar basmasın melekım ya meleklerımız bızımle olacakkk azcıkda sabır . senın ba kaçdı yaw varya sabah hancekımın dedıqı qbı bır not defterı tutacam aklımda kalmıyorbırde unutkanlık var bende :26::26:
kız bende bursanın kapı komşusu sayılrım balıkesirdeyim bende
kız benim batıma 2 -3 gün var ama ben 7 yıldır tüm denemlerim boşa çıktı hiç saymıyom bile
kız benim batıma 2 -3 gün var ama ben 7 yıldır tüm denemlerim boşa çıktı hiç saymıyom bile
evet canım balıkesirde oturuyozbak ondanmış işte MUSTAFA KEMAL PAŞALIYIZ bizde bacım iyice yakınız:)
havası çekio yaaa
balıkesirdemi oturuosun
kız bizdede erkek sorunu var nasıl oldu dayının normal yollanmıyaw hay anasına yaaaaa canım kardeşim boşa cıktıda ne demek allah rızası ıcın yapma qozunu seveyım ya benım dayımın 12 yıldan snra oldu . hemde problem dayımdaydı dusun artık sen sabret bebişin qelmek ıcın uyqun zamanı beklıyordur emın ol
inş canım ne olur banada dua edinmeleğim görceksin bak rabbim öyle bir anda evlat vericekki sana şaka gibi gelicek sana hissediyorum ben :)
inşaaaaaaaalllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?