Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

evet canım balıkesirde oturuyoz

kız bizdede erkek sorunu var nasıl oldu dayının normal yollanmı

dayımın sperm atışları düşükmüş yanı yenqem hamıle kalıyor ama dusuyordu tutanamıyordu bebiş. son senelerde hıc olmayı verdı bunlarda tüp bebek tedavısı yapdılar ve hamıle kaldı eylülde doqurdu oqlunu :)

ananem çok laf saymısdı yenqeme bırde yenqem hem yetım hem oksuzdu . qene mı hasta oldun dıye ck uzdulerdı . oqullarında sucun olduqunu bılıyorlardı ama bakma ısde olmaz sorun erkekler kadınlarda vardır her zaman sorun dıye dır dır ederler dı

ay bak ne güzel olmuş inş bizimde olur canım

canlar ben çıkıorum rabbin huzuruna durayım dualarımı okuyayım sonra gelirim yine...
meleğim bugünlerde güzel bir haber alcaksın inan bak acaip bir his var içimde sana karşı:)
öpüldünüzzzzzz

canlar ben çıkıorum rabbin huzuruna durayım dualarımı okuyayım sonra gelirim yine...
meleğim bugünlerde güzel bir haber alcaksın inan bak acaip bir his var içimde sana karşı:)
öpüldünüzzzzzz
amiin canım
benim yine gel....
ben dekılmadım daha yatsı namazımı kılcam azsonra ama kalkmak zor geliyo burdan

karabiberim bende gidiyim namaz kılıyım artık gelebilirsem gelirim yine öptüm

yetttiimmmm----yetttimmmmm

açın hele ortayııııııııı.....
nabersiniz canolarrrr
hah hosqeldın napalım valla tuzlu bıseyler ıstedı canım qıttım mısr patlattım

hancekım hosqeldın . hancekım ne dıycem sana ya benım adet donemım yaklasdıqında ıdrarım koyulasırdı sımdı berrak ya hıc koyulaşmadı ya off olecem merakdan valla

Cimcimem benim bak idrar testinin en az 3 yada 4 saatlik beklemiş idrarda yapılması düzgün sonuç verir.Oyüzden ben sana sabah yaparsın demiştim hanişuan sık sık idrara gidiyorsunya o yüzden bide o yüzdende berrak gelir idrarın çok sıvı tüketince bide sık idrara gidince açık renk olur idrar...

hoşbldum bebeeeem affiyet olsun bebiş olsun inşallah....

bende ay bi ağırlık çöktü yarım saaat kestirmişim kalktım geldim

hosqeldın bestecım . ark qonderdım sana faceden yanlız kısısel facem deqıl bızım sırketın facesı . pazar qunu esım ızın verırse oyle sahsıma ozel face acacam. bu faceyede sadece ben qırıyorum

tamam canım anladım kabul ediyorum o zaman sen alınca onuda kabul ederim

hoşldum bebeeemm...afffiyyyett olsun bebiş olsun...benimde reglim gelmedi ama idrarım baya koyulaştı

ben uyumusummm nekadan yawwww ayyy 2 gunun hıncını uyumakla cıkardımmmm

siz neler yapıosunuzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…