- 14 Nisan 2012
- 773
- 69
- 68
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #17.241
inş canım ne olur banada dua edin
evet canım balıkesirde oturuyoz
kız bizdede erkek sorunu var nasıl oldu dayının normal yollanmı
dayımın sperm atışları düşükmüş yanı yenqem hamıle kalıyor ama dusuyordu tutanamıyordu bebiş. son senelerde hıc olmayı verdı bunlarda tüp bebek tedavısı yapdılar ve hamıle kaldı eylülde doqurdu oqlunu :)
ananem çok laf saymısdı yenqeme bırde yenqem hem yetım hem oksuzdu . qene mı hasta oldun dıye ck uzdulerdı . oqullarında sucun olduqunu bılıyorlardı ama bakma ısde olmaz sorun erkekler kadınlarda vardır her zaman sorun dıye dır dır ederler dı
ay bak ne güzel olmuş inş bizimde olur canım
erkek sorunu canım bizim sperm sayısıda çook kötüsizdekı problem neydı
erkek sorunu canım bizim sperm sayısıda çook kötü
amiin canımcanlar ben çıkıorum rabbin huzuruna durayım dualarımı okuyayım sonra gelirim yine...
meleğim bugünlerde güzel bir haber alcaksın inan bak acaip bir his var içimde sana karşı:)
öpüldünüzzzzzz
inş canım ben biliyorum beklemenin ne zor olduğunu o yüzden kimse beklesin istemiyorum inş herkesin kucağı tez zamanda dolsun inş.........anladım cnm hayrlısı
inş canım ben biliyorum beklemenin ne zor olduğunu o yüzden kimse beklesin istemiyorum inş herkesin kucağı tez zamanda dolsun inş.........
xwz qeçmısde bırsey yok qel anam azcık cene yapak
hah hosqeldın napalım valla tuzlu bıseyler ıstedı canım qıttım mısr patlattımyetttiimmmm----yetttimmmmm
açın hele ortayııııııııı.....
nabersiniz canolarrrr
hah hosqeldın napalım valla tuzlu bıseyler ıstedı canım qıttım mısr patlattım
hancekım hosqeldın . hancekım ne dıycem sana ya benım adet donemım yaklasdıqında ıdrarım koyulasırdı sımdı berrak ya hıc koyulaşmadı ya off olecem merakdan valla
hancekım hosqeldın . hancekım ne dıycem sana ya benım adet donemım yaklasdıqında ıdrarım koyulasırdı sımdı berrak ya hıc koyulaşmadı ya off olecem merakdan valla
hosqeldın bestecım . ark qonderdım sana faceden yanlız kısısel facem deqıl bızım sırketın facesı . pazar qunu esım ızın verırse oyle sahsıma ozel face acacam. bu faceyede sadece ben qırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?