- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #17.281
yok o sevınc qozyasları edammm ole tabıkı bu ay tum qun yapdı aralıksız bı bır qece çalısma yapamadım . olmazsa bu ay hem sabah hem akşam her qun denerım diyormusumağlama bitanemmm ağlamaaa olmumsuz olsa billee sonucc bız dinç olmalıyız kiii o bızee gelsnnn allahım bu ay vermese bıle bundan sonrakii aylarda vermıcek diye bişey yokk emınım kiii uygun zamanı vardır o zamanı beklıyordur ama elbette verıcektirr rabbimm arattırmasınnn hiçbirimizeee rabbim oncee baskalarına sonrada bızlere nasıp eylesın ınsalllahhhhhhhhhh
inşallah hamişsindir canım benim hamile kalmadan önce benimde idrarım acaip berraklaşmıştı.
evet canım saydıkkızlar ,şubat 28 çekti ya ,regl tarihlerinzi ona göre hesapladınız dimi.ben 1-2 gün atar diye bekliyom işte pzrtesi yapıcam testi
Anaammmmmm moremm gelmişşş hoşgeldin beyaaa özlem giderdin dimi anacığınla kuzzummmnapyonuzz moreee
napyonuzz moreee
benim idrarım baya koyulştı.ozaman sizin demenize göre ben gebe diilim kanımca...
napyonuzz moreee
Anaammmmmm moremm gelmişşş hoşgeldin beyaaa özlem giderdin dimi anacığınla kuzzummm
kimyasal qecelikkkkk :d edamla sabırsızlıkla beklıyorz yavrm sen napıyorsun
benim idrarım baya koyulştı.ozaman sizin demenize göre ben gebe diilim kanımca...
iyiyiz moreee
canım sen nerelisin böyle moreler filan :)
bende öledimmm cankuşummm yok beaa anaya hasret bitermiii
Allahımmm onlarsız bırakmasın ama babamı 20 gündür görmedim çok özledimm yarın gene gitcemmm
xwz kırmızıları qormeden aqlarsan kafana kafana vururum ahanda boyle
herkezde belırtılr farklı farklı olur
öyle düşünme canımmm benimm
kendini üzcek sebep çıkarma şimdik.pozitif düşün bak çift çizgi çıkcak:)
canım önce seniiistiorummm en doğrusunu nyapmışsın bitanemmm
ben macırımmm buşgaristannn
okudmm canımm inşallahhhh Allahımmm gönlünüze göre verir
ne zamn yapcanız testlerii hayırlsıı ileee
İlhnazımmmmmmm balım sen 20 gundur goremıyorsun bensee 9 yıldırrr ben ne yapayımmmmmmmm
canım önce seniiistiorummm en doğrusunu nyapmışsın bitanemmm
ben macırımmm buşgaristannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?