Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yok o sevınc qozyasları edammm ole tabıkı bu ay tum qun yapdı aralıksız bı bır qece çalısma yapamadım . olmazsa bu ay hem sabah hem akşam her qun denerım diyormusum
inşallah hamişsindir canım benim hamile kalmadan önce benimde idrarım acaip berraklaşmıştı.

inş canım yaaaa bakalım rabbım ıns qonderırı bu ay yavrucuqumu

benim idrarım baya koyulştı.ozaman sizin demenize göre ben gebe diilim kanımca...

öyle düşünme canımmm benimm
kendini üzcek sebep çıkarma şimdik.pozitif düşün bak çift çizgi çıkcak:)

Anaammmmmm moremm gelmişşş hoşgeldin beyaaa özlem giderdin dimi anacığınla kuzzummm

bende öledimmm cankuşummm yok beaa anaya hasret bitermiii
Allahımmm onlarsız bırakmasın ama babamı 20 gündür görmedim çok özledimm yarın gene gitcemmm

bende öledimmm cankuşummm yok beaa anaya hasret bitermiii
Allahımmm onlarsız bırakmasın ama babamı 20 gündür görmedim çok özledimm yarın gene gitcemmm

İlhnazımmmmmmm balım sen 20 gundur goremıyorsun bensee 9 yıldırrr ben ne yapayımmmmmmmm

öyle düşünme canımmm benimm
kendini üzcek sebep çıkarma şimdik.pozitif düşün bak çift çizgi çıkcak:)

inşallah canımsın...Rabbim hayırlısıysa versin ...

ya benim reglim 8 di.gelmedi.ama belirtilerim regl belrtisi gibi tatlım.göğüslerim ağrıyo mesela.

dediğim gibi ama verende alanda Allah.hayırlısını istiyorum hep namazlarımda....

canım önce senii istiorummm en doğrusunu nyapmışsın bitanemmm
ben macırımmm buşgaristannn

ooooo hemşeri sayılırız bizde macırız bea ama selanikten.ama taaa mübadeleden.bende aslen çorluluyum ama kendimi bursalı hissediyorum:)
bu arada alkışlaman şey için dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…