Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

inşallhhh pinarimm inşallahhh Raabbimm dysun dualarımızııı versin evlatcıklarımzıı
bende artım kucağıma teyze kızlarının bebişlerini değil kendi evladımı almak isitorum ama kısmetten öte bişey yokk
mevlam bana yakışanı versin inşallahhh

bende öledimmm cankuşummm yok beaa anaya hasret bitermiii
Allahımmm onlarsız bırakmasın ama babamı 20 gündür görmedim çok özledimm yarın gene gitcemmm

ooowww bende kayınvalidemle (ANNEMLE)konuşuyordum bitanemm telefonda cevap veremedim açık kaldı cevap yeri..Doyulurmu kuzzum annelere bende yarın gidicem sabahtan akşam üstüne kadar kalırım onlarda eşimle beraber bi gezmeye gideriz hepberaber onların keyiiflerini yapar geliriz evimize

zaten belirtileri adet belirtisi gibi oluoki anlamıosun bile.inşallah hamişsindir canım benim.hepimiz hamiş oalım koca göbek olalım hatta koltuklara sığmayalım:)olcak ama ben inanıyorummmmm
yeni sloganım birgün herkes hamile kalacak arkadaş
ama o birgün en yakın gün olsun allahımmmmm

ooooo hemşeri sayılırız bizde macırız bea ama selanikten.ama taaa mübadeleden.bende aslen çorluluyum ama kendimi bursalı hissediyorum:)
bu arada alkışlaman şey için dimi

balah ımmm canım bende selanıkkk bız tam hemserı sayılırız ılhannnazım bulgarrıtstann mısss

ooooo hemşeri sayılırız bizde macırız bea ama selanikten.ama taaa mübadeleden.bende aslen çorluluyum ama kendimi bursalı hissediyorum:)
bu arada alkışlaman şey için dimi

olsunnn beawww canım ne fark ederr hepim izz hemşoyuzzz
evet bitanemmm
Rabbimmm en güzellerini versin inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…