- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #17.301
edamla beraber salı qunu yapalım dıye BeN KARar aldım şimcik
İlhnazımmmmmmm balım sen 20 gundur goremıyorsun bensee 9 yıldırrr ben ne yapayımmmmmmmm
inşallah canımsın...Rabbim hayırlısıysa versin ...
ya benim reglim 8 di.gelmedi.ama belirtilerim regl belrtisi gibi tatlım.göğüslerim ağrıyo mesela.
dediğim gibi ama verende alanda Allah.hayırlısını istiyorum hep namazlarımda....
bende öledimmm cankuşummm yok beaa anaya hasret bitermiii
Allahımmm onlarsız bırakmasın ama babamı 20 gündür görmedim çok özledimm yarın gene gitcemmm
anamm ılhannazımmmmmmm sennn macır mısınnnn bende macırımmmmmm
inşallah canımsın...Rabbim hayırlısıysa versin ...
ya benim reglim 8 di.gelmedi.ama belirtilerim regl belrtisi gibi tatlım.göğüslerim ağrıyo mesela.
dediğim gibi ama verende alanda Allah.hayırlısını istiyorum hep namazlarımda....
ooooo hemşeri sayılırız bizde macırız bea ama selanikten.ama taaa mübadeleden.bende aslen çorluluyum ama kendimi bursalı hissediyorum:)
bu arada alkışlaman şey için dimi
xwz kırmızıları qormeden aqlarsan kafana kafana vururum ahanda boyle
herkezde belırtılr farklı farklı olur
İlhnazımmmmmmm balım sen 20 gundur goremıyorsun bensee 9 yıldırrr ben ne yapayımmmmmmmm
Yaw bu yandakı gecelık reklamı ne sımcık
edamla beraber salı qunu yapalım dıye BeN KARar aldım şimcik
hemşommmm beawwwwsen nerdennsinnn bulgaristan mı yoğsammm
bız o kadar kimyasal qecelık qecelık dıdık admınımızde oraya koymus alalım diyeYaw bu yandakı gecelık reklamı ne sımcık
tamam edammmm salı qunune kadar bekleyek bakalım ıns kalbımızdekı olurolur balımmm olurrr bakalımm ya nasippp
oyy dersini deştimm edamın nieee cankuuşumm beaawww :26::26::26::26::26:
gündüzleri senin yerine başkalarımı giriyo habibtemm??
ooooo hemşeri sayılırız bizde macırız bea ama selanikten.ama taaa mübadeleden.bende aslen çorluluyum ama kendimi bursalı hissediyorum:)
bu arada alkışlaman şey için dimi
bız o kadar kimyasal qecelık qecelık dıdık admınımızde oraya koymus alalım diye:118::118::118::118::118::118::118:
tamam edammmm salı qunune kadar bekleyek bakalım ıns kalbımızdekı olur
nıyekısıfremı baskasımı almıs
babamı 9 yıl once kaybettımm sonsuzluga gıttı veee ne 9 yıllardır goremeyecegımmm
Yaw bu yandakı gecelık reklamı ne sımcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?