Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

cok sıvı tuketmıyorum kı ben nadırdır yanı su ıcdıqım aama sureklı ıdrara cıkıyorum ve sankım hıc bıtmeyecekmıs qbı qelıyo . tamam pazartesıye kadar sabretmeye calıscam snra hast. qıtcem ya

ben uyumusummm nekadan yawwww ayyy 2 gunun hıncını uyumakla cıkardımmmm

siz neler yapıosunuzz

Bunda bizim günahımız neydi edaaamm??2 gün zaten yoktun göremedik bide uyudun yine göremedik bilemiyorum yaniiii,Biz faceden ekleşiyoruz kızlarla bebişim sende özelden mesaj atarsan ekleşelim bebişimmm

tamam canım anladım kabul ediyorum o zaman sen alınca onuda kabul ederim
tamam canım

hoşldum bebeeemm...afffiyyyett olsun bebiş olsun...benimde reglim gelmedi ama idrarım baya koyulaştı
benımkı hala berrak ıns bebiş olur ya

ben uyumusummm nekadan yawwww ayyy 2 gunun hıncını uyumakla cıkardımmmm

siz neler yapıosunuzz

napalım beklıyok ole edam daha kırmızıları qormedın ddimiiii

aynenn cımcımemm bende cok sık ıdrarra cıkıyorum ve acık renklı gelıyor aslında normalde birazdaha koyu olurdu cok sık cıkmAktan kaynaklanıyorr balumm emir bebek yoldadır umarımmm

aynenn cımcımemm bende cok sık ıdrarra cıkıyorum ve acık renklı gelıyor aslında normalde birazdaha koyu olurdu cok sık cıkmAktan kaynaklanıyorr balumm emir bebek yoldadır umarımmm

inş edamm ya umudumuz o hadı ıkımız bır anda patlatalım quzel haberıde cıfte kutlama yapalım bırde benım sol yanıma kalbımın assasından ıtıbaren ıqne qbı bırsey batıyor qeçiyor

İnşallah bitanemmmm en az 5-7 güzel haber alıcaz bu ay hayırlısıyla canlarım Allahın izniyle gelecek o güzel haberler

inş edamm ya umudumuz o hadı ıkımız bır anda patlatalım quzel haberıde cıfte kutlama yapalım bırde benım sol yanıma kalbımın assasından ıtıbaren ıqne qbı bırsey batıyor qeçiyor

aaaa ciddimisinnn o banada oluyorr eşime soyluyorumm ne oluyor bana kalbımın asagısına sancı gırıyor geciyor hemen dıyorumm o daaa endişeleniyor neden acaba deyıp duruyor doktora gıt dıyor dıyorum sende bende höpeleklisiin

İnşallah bitanemmmm en az 5-7 güzel haber alıcaz bu ay hayırlısıyla canlarım Allahın izniyle gelecek o güzel haberler

hncekım eqerben bu ay hamıle kalırsam sende dıqer aya ıyı calısırsın hamıle olursun . cunku benım qecen ay adetımde fena qelıyordu saat bas deqstırıyordum hıc basıma oyle bır adet donemı qelmedıydı mahmuttan utanmasam cocuk bezı alıp onu koyacakdım ha o kadar cok qelıyordu dusun artık

valla hala devam edıyor ılk defa basıma qelıyor yaaa edammmm ınsss hamişizdir ya bebısımız ben qelıyorum dıyordr yaaaaaaaaaaaa

ınsallah cımcımemm ınsallahhhhh

ya bide bende adet düzensizliği söz konusuu :26::26:

oyuzden hemencıkkk test yapmak istemiyorum daaa

hüsran çok kötü bir durumm cimcimemm

sendede varmı düzensizlik ???

Hayırlısı ne zmansa o zaman olsun bitanemm,benim aslında hep böyle yoğun olurdu 8-10 gün arası sürerdi şu 2-3 aydır bi azaldıydı bu ay kendini buldu:)))Eşim sinir oluyordu amaaaaaan sende herzaman reglmi olur bi insan yaaauuww diyo

valla hala devam edıyor ılk defa basıma qelıyor yaaa edammmm ınsss hamişizdir ya bebısımız ben qelıyorum dıyordr yaaaaaaaaaaaa

ağlama bitanemmm ağlamaaa olmumsuz olsa billee sonucc bız dinç olmalıyız kiii o bızee gelsnnn allahım bu ay vermese bıle bundan sonrakii aylarda vermıcek diye bişey yokk emınım kiii uygun zamanı vardır o zamanı beklıyordur ama elbette verıcektirr rabbimm arattırmasınnn hiçbirimizeee rabbim oncee baskalarına sonrada bızlere nasıp eylesın ınsalllahhhhhhhhhh

inşallah hamişsindir canım benim hamile kalmadan önce benimde idrarım acaip berraklaşmıştı.

bende yokdu ılk defa qeçen ay 7 qun qecıkdı uzun suredırhıc duzenszlık yasamıyorum
bekle bekle pazartesı falan yapalım yada salı
heheh mahmutta ole sız kadınlar ne pis bır mahluksunuz ya dıyıp durur eşoleşşekk valla acıyorum sıze oranın tuyunu al burana maske yap adet donemı stresı valla durum vahım dıyor

kızlar ,şubat 28 çekti ya ,regl tarihlerinzi ona göre hesapladınız dimi.ben 1-2 gün atar diye bekliyom işte pzrtesi yapıcam testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…