- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #17.261
Cimcimem benim bak idrar testinin en az 3 yada 4 saatlik beklemiş idrarda yapılması düzgün sonuç verir.Oyüzden ben sana sabah yaparsın demiştim hanişuan sık sık idrara gidiyorsunya o yüzden bide o yüzdende berrak gelir idrarın çok sıvı tüketince bide sık idrara gidince açık renk olur idrar...
hoşbldum bebeeeem affiyet olsun bebiş olsun inşallah....
bende ay bi ağırlık çöktü yarım saaat kestirmişim kalktım geldim
ben uyumusummm nekadan yawwww ayyy 2 gunun hıncını uyumakla cıkardımmmm
siz neler yapıosunuzz
tamam canımtamam canım anladım kabul ediyorum o zaman sen alınca onuda kabul ederim
benımkı hala berrak ıns bebiş olur yahoşldum bebeeemm...afffiyyyett olsun bebiş olsun...benimde reglim gelmedi ama idrarım baya koyulaştı
ben uyumusummm nekadan yawwww ayyy 2 gunun hıncını uyumakla cıkardımmmm
siz neler yapıosunuzz
cok sıvı tuketmıyorum kı ben nadırdır yanı su ıcdıqım aama sureklı ıdrara cıkıyorum ve sankım hıc bıtmeyecekmıs qbı qelıyo . tamam pazartesıye kadar sabretmeye calıscam snra hast. qıtcem ya
hemsommm aynenn banada bi agırlık bi agırlıkk geldi 2 gun gezdmm ya ondan galıbaa
tamam canım
benımkı hala berrak ıns bebiş olur ya
napalım beklıyok ole edam daha kırmızıları qormedın ddimiiii
aynenn cımcımemm bende cok sık ıdrarra cıkıyorum ve acık renklı gelıyor aslında normalde birazdaha koyu olurdu cok sık cıkmAktan kaynaklanıyorr balummemir bebek yoldadır umarımmm
sorma dadlım yaaa....ayyy bi dadlı yorgunluk bi ağırlık çöktü...kestirmeden duramadım
yukkkk bıtanemmm beklıyorumm allahımmm gostermesın kırmızılarıı ınsallah bebek versınn bızeeee onun yerıneeee :13:
İnşallah bitanemmmm en az 5-7 güzel haber alıcaz bu ay hayırlısıyla canlarım Allahın izniyle gelecek o güzel haberleraynenn cımcımemm bende cok sık ıdrarra cıkıyorum ve acık renklı gelıyor aslında normalde birazdaha koyu olurdu cok sık cıkmAktan kaynaklanıyorr balummemir bebek yoldadır umarımmm
inş edamm ya umudumuz o hadı ıkımız bır anda patlatalım quzel haberıde cıfte kutlama yapalım bırde benım sol yanıma kalbımın assasından ıtıbaren ıqne qbı bırsey batıyor qeçiyor
İnşallah bitanemmmm en az 5-7 güzel haber alıcaz bu ay hayırlısıyla canlarım Allahın izniyle gelecek o güzel haberler
valla hala devam edıyor ılk defa basıma qelıyor yaaa edammmm ınsss hamişizdir ya bebısımız ben qelıyorum dıyordr yaaaaaaaaaaaaaaaa ciddimisinnn o banada oluyorr eşime soyluyorumm ne oluyor bana kalbımın asagısına sancı gırıyor geciyor hemen dıyorumm o daaa endişeleniyor neden acaba deyıp duruyor doktora gıt dıyor dıyorum sende bende höpeleklisiin
İnşallah bitanemmmm en az 5-7 güzel haber alıcaz bu ay hayırlısıyla canlarım Allahın izniyle gelecek o güzel haberler
hncekım eqerben bu ay hamıle kalırsam sende dıqer aya ıyı calısırsın hamıle olursun . cunku benım qecen ay adetımde fena qelıyordu saat bas deqstırıyordum hıc basıma oyle bır adet donemı qelmedıydımahmuttan utanmasam cocuk bezı alıp onu koyacakdım ha o kadar cok qelıyordu dusun artık
valla hala devam edıyor ılk defa basıma qelıyor yaaa edammmm ınsss hamişizdir ya bebısımız ben qelıyorum dıyordr yaaaaaaaaaaaa
hah hosqeldın napalım valla tuzlu bıseyler ıstedı canım qıttım mısr patlattım
hancekım hosqeldın . hancekım ne dıycem sana ya benım adet donemım yaklasdıqında ıdrarım koyulasırdı sımdı berrak ya hıc koyulaşmadı ya off olecem merakdan valla
bende yokdu ılk defa qeçen ay 7 qun qecıkdı uzun suredırhıc duzenszlık yasamıyorumınsallah cımcımemm ınsallahhhhh
ya bide bende adet düzensizliği söz konusuu:26::26:
oyuzden hemencıkkk test yapmak istemiyorum daaa
hüsran çok kötü bir durumm cimcimemm
sendede varmı düzensizlik ???
hehehHayırlısı ne zmansa o zaman olsun bitanemm,benim aslında hep böyle yoğun olurdu 8-10 gün arası sürerdi şu 2-3 aydır bi azaldıydı bu ay kendini buldu:)))Eşim sinir oluyordu amaaaaaan sende herzaman reglmi olur bi insan yaaauuww diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?