- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #17.341
BENDE 1 YIL 3 AY önce kaybettim edammmm benimde babam yok
basın saolsun bıtanemm senındee cok zorr dimiii yanımda arkadaslarım babalarıyla konsuruken hep ordan kaçardımm baska odalara geceler hungur hungur aglardımmmm cok sevıyordum babamı ona cok duskundummmama benı bırakıp gitttiiiii gelmıcek artıkkkkk dugunumde bıle yoktuuuuuu
başın sağ olsunnnn canımmmm
Allahımm acını hafiletsinnn toprağı boll yeri cennet olsun inşallahhhh
basın saolsun bıtanemm senındee cok zorr dimiii yanımda arkadaslarım babalarıyla konsuruken hep ordan kaçardımm baska odalara geceler hungur hungur aglardımmmm cok sevıyordum babamı ona cok duskundummmama benı bırakıp gitttiiiii gelmıcek artıkkkkk dugunumde bıle yoktuuuuuu
Kizlar benim goguslerime bisiler oldu. Cok ama cok aciyor. Dokunmasam bile oldugu yerde sizliyor. Yan taraflari ozellikle
başın sağolsun canımmm
amin inşallah hepimize 3-5er versin inşallah hatta 7 bile olabilir
ALLAHIM GANİ GANİİ RAHMET EYLESİN EDAAAAM MEKANI CENNET OLSUN.Reglim bitsin fatiha okurum ruhuna kuzum
hep naz yuzunden oldu utanırım ben utanırım dıdı adamlar da utacak ne var al bak bu qarılar nasıl qıyıyor dıye qosterdı ders al bunlardan nazım
çok üzüldümmm beaaa ben açtım konuyuuu
bilemedim bennnn
bend çok bağlı babamaözür dilermmmmm canla ben bilemedii düşünemdiii
çok üzüldümmm beaaa ben açtım konuyuuu
bilemedim bennnn
bend çok bağlı babamaözür dilermmmmm canla ben bilemedii düşünemdiii
acıması normal bitanem kolaymı anniş oluyosun innşalllaaaahhh..ilerleyen zamanlarda dahada acıcakkk.süt üretmeye başladı bile onlar annesi yavrun neyle beslenio :)
ayıplaaaa bu kadada göze sokulmasss
canım benim allah rahmet eylesin nur içinde yatırsın
benimki hayatta da ne oluo yaşayan ölü
benimde annecim yok 13 senedir rabbim nur içinde yatırsın.
en azından siz babalarınızı güzel hatırlıonuz be kızlar.ben aklıma gelince küfürmü edeyim ıslahlıkmı dileyeyim bilmiyomm
Yaw bu yandakı gecelık reklamı ne sımcık
inşallhhh pinarimm inşallahhh Raabbimm dysun dualarımızıııversin evlatcıklarımzıı
bende artım kucağıma teyze kızlarının bebişlerini değil kendi evladımı almak isitorum ama kısmetten öte bişey yokk
mevlam bana yakışanı versin inşallahhh
zaten belirtileri adet belirtisi gibi oluoki anlamıosun bile.inşallah hamişsindir canım benim.hepimiz hamiş oalım koca göbek olalım hatta koltuklara sığmayalım:)olcak ama ben inanıyorummmmm
yeni sloganım birgün herkes hamile kalacak arkadaş
ama o birgün en yakın gün olsun allahımmmmm
babamı 9 yıl once kaybettımm sonsuzluga gıttı veee ne 9 yıllardır goremeyecegımmm
BENDE 1 YIL 3 AY önce kaybettim edammmm benimde babam yok
kaybettımmm çunkuuuuu o yok artıkkkkkk
KIZLAR Hİç bİRİNİZE AğLAMAK yAKIŞMIYOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1SUSUN LUTFEN YA CANINIZI YAKMAYIN HATIRLAYIPDA IYICE (( HEM BABALARINIZIN KEMIKLERI SIZLAR SIMDI YAPMAYIN LUTFEN . BENI NAPMALI YA BEN YAŞARKEN KAYBETTM BABAMI ANAMI TUM AILEMI LUTFENNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?