Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ALLAHIM MEKANLARINI CENNET ETSİN EDAAMMM ALLAHIM RAHMET EYLESİN SANA SABUR VERSİN GÜLÜMMM BEN ÇOK KÖTÜ OLUYORUM konuyu değiştirsek olurmu nefesim daralıyo bu konuları düşününce eşim uyanmasın şimdi

cok zor edam bide benimki yeni ya halen sesi kulaklarimda sanki...ama sanki her an cikip gelecekmis gibi geliyo ama ilk baslarda kabullenemiyodum simdi biraz daha iyiyimm iyi olmaya calisiyorumm mecbur her canli ölümü tadacak rabbim böyle uygun görmüsse diyecek tabi biseyimiz olamaz..ama en cok babalar gününü sevmiyom hic gelmesini istemiyom

çok üzüldümmm beaaa ben açtım konuyuuu
bilemedim bennnn
bend çok bağlı babama özür dilermmmmm canla ben bilemedii düşünemdiii

Kizlar benim goguslerime bisiler oldu. Cok ama cok aciyor. Dokunmasam bile oldugu yerde sizliyor. Yan taraflari ozellikle

acıması normal bitanem kolaymı anniş oluyosun innşalllaaaahhh..ilerleyen zamanlarda dahada acıcakkk.süt üretmeye başladı bile onlar annesi yavrun neyle beslenio :)

ALLAHIM GANİ GANİİ RAHMET EYLESİN EDAAAAM MEKANI CENNET OLSUN.Reglim bitsin fatiha okurum ruhuna kuzum

hancekimmmmmmmm

çok saol bıtanemmmm allah bınlerce kez razııı olsunnn dusunmen bıle yeterlııııı yerım senı yaaaa allahm boyle acılarııı hıckımseye yasatmasınnn cokkk zorr anlatılmayacak kadarrrr agzına dılıne yuregıne saglıkkk cankusummmm

bilemedim bennnn

özür dilenicek bisey yapamdin kelebemmm bunlar yasanmis seyler zaten hic aklimizdan cikmiyoki senle bi alakasi yok

KIZLAR Hİç bİRİNİZE AğLAMAK yAKIŞMIYOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 SUSUN LUTFEN YA CANINIZI YAKMAYIN HATIRLAYIPDA IYICE (( HEM BABALARINIZIN KEMIKLERI SIZLAR SIMDI YAPMAYIN LUTFEN . BENI NAPMALI YA BEN YAŞARKEN KAYBETTM BABAMI ANAMI TUM AILEMI LUTFENNN

canım benim allah rahmet eylesin nur içinde yatırsın
benimki hayatta da ne oluo yaşayan ölü
benimde annecim yok 13 senedir rabbim nur içinde yatırsın.
en azından siz babalarınızı güzel hatırlıonuz be kızlar.ben aklıma gelince küfürmü edeyim ıslahlıkmı dileyeyim bilmiyomm

bilemedim bennnn

önemliiii değill bitanemmmm ben senın ıcın demedımkiii hem sen ıyıkııı hatırlattınnn onuu banaaa ben onu asla unutamamkiii o benım hepp yuregımde kalbımdeee hep baktıgım yerdeeee senınn bı sucun yokkkk lutfen boyle seyler dusunnmeeeee senı sevıyorumm bennn kıyamam sanaaa

acıması normal bitanem kolaymı anniş oluyosun innşalllaaaahhh..ilerleyen zamanlarda dahada acıcakkk.süt üretmeye başladı bile onlar annesi yavrun neyle beslenio :)

Ay ne yapacagimi bilemedim. Elimle tutuyorum bildigin gibi aci degil. Elin almani anadan uryAn saunaya girer diye dalga geciyorduk heriflerin inunde goguslerimi tutacak hale geldim. Etme bulma dunyasi:))

başın sağ olsunnn canımmm rabbim toprağı bol etsinnn
mekanı cennet olsunnn

Yaw bu yandakı gecelık reklamı ne sımcık

hoşgeldin bacım...

kıs bende hep isyan etmeden rabbimden istiyom ....inşallah kuzum hepimiz için en hayırlısı neyse o olsun

evet öle diyolar.ayyy inşallahhh o günleride görürüz.nolursa olsun umut hep bizimle olsun tatlım...

babamı 9 yıl once kaybettımm sonsuzluga gıttı veee ne 9 yıllardır goremeyecegımmm

kuzum başın saolsun.Allahım sie bebişlerinizle uzun ömürler versin inşallah....
BENDE 1 YIL 3 AY önce kaybettim edammmm benimde babam yok

canım benim seninde başın saolsun....Rabbbim güzel kaderler yazsın inş. amin

kaybettımmm çunkuuuuu o yok artıkkkkkk

more kizmaaa beaaicimizi bosalttik surda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…