Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ama ben kişiye özel seranat yapıyom ya yazık değilmi güzel sesciğime

yaw öyle deeme onu yapmaya mecbursun bebem olmaz yosam yasenin sescigini duymam lazim mahrum biramakamassin benitamam daha hizli olacam cok sey yazacam garpuzunu yiycenn

evettt bende merak ediyorummm bakalimm nasill nikah cikiacakkk..kimseyle ugrasmiyorummm kendimi kimse iciin yoramam

habbitem sen yorma zaten uzaktan izle sen sadeceah esas oglan ahh basimiza ne isler actin 16 lik deemek simdik nasi cikaracan o nikahii

yaw öyle deeme onu yapmaya mecbursun bebem olmaz yosam yasenin sescigini duymam lazim mahrum biramakamassin benitamam daha hizli olacam cok sey yazacam garpuzunu yiycenn
iyi o zaman hadi ben atlıyım artıkın süpürgeme uyucam....
ama istersen seranatımı yaparda giderim

Yasakımmm face aç face aç yoksa açana kadar kafanın etını yırım Enişdemin gönlünü yap aç faceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Yasakımmm face aç face aç yoksa açana kadar kafanın etını yırım Enişdemin gönlünü yap aç faceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

bu gün yemekte bi dedim böyle yapti

kiz kavga ettirecen bizi bunun sonu mahkemede biter

sen naptin ikna ettinmi yosammm

Son düzenleme:
]
habbitem sen yorma zaten uzaktan izle sen sadeceah esas oglan ahh basimiza ne isler actin 16 lik deemek simdik nasi cikaracan o nikahii

hhahhaha kendi dusunsun artikk esimde diyor evlensin abim artik rahatliyimmmm....manyak ettti adami evlenmek icin can adam erkek...ben dugunden sonraki geceyi dusunuyorummm hahahahah alt katta oturuyorrrr rahat vermiyecemmmm yasasinn kotulukkkkkkkkkkkkk

bu gün yemekte bi dedim böyle yapti

kiz kavga ettirecen bizi bunun son ummahkemede biter

sen naptin ikna ettinmi yosammm

yaw bır face acınca bosanacak kadar enişdem seni az sevmıyodur kimyasal qecelik qiy azıcık cilve neyım var sen ıkna edersın sende o potansiyel var yasakım

yok ben su anda bekarım :d benım koca koyde yarın akşama qlecek ıns kımyasal qecelıqımı qıyıp karsında seranat yapıp qonlunu çalacam acacam sırf sızın ıcın face

kimyasal degil nükleerrrr santralli gecelik giysem herif yemek siteleri ve kk dan baska seye izin vermiyoo

benceede yasakımda okadan potonsıyel varrr hattta fazlasıdaaa varr benceee ıkna ederrrr

Evet habibtemmm kızlar devam hep destek tam destek nazımızada söyleyelim bastırıııııııınnnnnnn..
Bu adamlar kimyasal gecelikleri neden üretiyorlar yawww aaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…