- 29 Ekim 2012
- 22.791
- 58.112
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #17.441
ana az kalmis böyle bekliycem habbitemm
esas gelini cok merak ediyomm 16 lik taze bi bakimm
Ben yatiyorum gozler gitti. Herkese iyi geceler. Optum fistiklarr
ama ben kişiye özel seranat yapıyom yayazık değilmi güzel sesciğime
evettt bende merak ediyorummm bakalimm nasill nikah cikiacakkk..kimseyle ugrasmiyorummm kendimi kimse iciin yoramam
iyi o zaman hadi ben atlıyım artıkın süpürgemeyaw öyle deeme onu yapmaya mecbursun bebem olmaz yosam yasenin sescigini duymam lazim mahrum biramakamassin beni tamam daha hizli olacam cok sey yazacam garpuzunu yiycenn
Yasakımmm face aç face aç yoksa açana kadar kafanın etını yırımEnişdemin gönlünü yap aç faceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
iyi o zaman hadi ben atlıyım artıkın süpürgemeuyucam....
ama istersen seranatımı yaparda giderim
habbitem sen yorma zaten uzaktan izle sen sadeceah esas oglan ahh basimiza ne isler actin 16 lik deemek simdik nasi cikaracan o nikahii
Yasakımmm face aç face aç yoksa açana kadar kafanın etını yırımEnişdemin gönlünü yap aç faceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bu gün yemekte bi dedim böyle yapti
kiz kavga ettirecen bizi bunun son ummahkemede biter
sen naptin ikna ettinmi yosammm
iii gec canolarr....
hepinisi öpüyorrrreeeeeeeeeeee......
iii gec canolarr....
hepinisi öpüyorrrreeeeeeeeeeee......
yaw bır face acınca bosanacak kadar enişdem seni az sevmıyodurkimyasal qecelik qiy azıcık cilve neyım var sen ıkna edersın sende o potansiyel var yasakım
yok ben su anda bekarım :d benım koca koyde yarın akşama qlecek ıns kımyasal qecelıqımı qıyıp karsında seranat yapıp qonlunu çalacam acacam sırf sızın ıcın face
yaw bır face acınca bosanacak kadar enişdem seni az sevmıyodurkimyasal qecelik qiy azıcık cilve neyım var sen ıkna edersın sende o potansiyel var yasakım
yok ben su anda bekarım :d benım koca koyde yarın akşama qlecek ıns kımyasal qecelıqımı qıyıp karsında seranat yapıp qonlunu çalacam acacam sırf sızın ıcın face
aynennnnnyasakımmm accc bıdeneee facee kafanı yırıkkk sonradannnn bakkkkkkkaç aç aç aç açççççççç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?