- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #17.401
öle mi hissetin beywwww
ben duysunlaa rütbe vesinle diee dedim diiii :26::26::26::26::26:
ama haklı yasakımmm benim buna bi çare bulmam lazımmm :26::26::26::26:
hazine sahibinden saklanırmı moreeee
ahanda bak nazımda ıstyor anam yapacaqın yandakı lınkı tıkla en seksi olanının sıparısını ver pıjama qıydıqını hısset bunu qıy ama qıymeden banyo yap sarı şaçların ıslak ıslak olsun sonra qıy kıyafetını dudişine bır kırmızı ruj sur qozune surme altına platfor ayakkabı enısdemın karsna cık sonra olanları otur izleeeeee
ama haklı yasakımmm benim buna bi çare bulmam lazımmm :26::26::26::26:
hazine sahibinden saklanırmı moreeee
more saka yaptim beaaayaw doru durmayin söyleyelimde kk duyysun sesimizizii
habibtemmm bundan haberim yoktuuu canim benimmm...allah kimseye yasatmasinnnvet acisi hala yuregimde 1. senesi dolacakk...her gecen gun daha zor geciyorr annemsiz olmak..31 martta turkiyeye ucuyorummm habibtemmm haberin olsun bugun biletimi kestimmm..
goncana deki ilhanım beni böyleee sevvvv seveceksennnnnnnnn.....
açmam oramı buramı isteyeceksennnn...........
istersen razı ol ister olmaaaaaa...
napalım amaaaaaa ben böyleyimmmmmm
ayy çok hoş şarkı oldu be yawww
bencede yasakımmm çok yanee 14,000msjjj sana bi rütbe şart
Bu ne annem yaaaaa yime yokmu başka yiyecek bişey
ahanda bak nazımda ıstyor anam yapacaqın yandakı lınkı tıkla en seksi olanının sıparısını ver pıjama qıydıqını hısset bunu qıy ama qıymeden banyo yap sarı şaçların ıslak ıslak olsun sonra qıy kıyafetını dudişine bır kırmızı ruj sur qozune surme altına platfor ayakkabı enısdemın karsna cık sonra olanları otur izleeeeee
Otur izle derken???Bunları nazmı yapacak naz yaparsa kim oturup izliycek ??????
Yok annem yaaa. Buradaki karilar yemek pisiremiyor. Kocalari pisiriyor. Bize de bugun bu dustu:))
ilk bu topikte yazdim habbitemmm edami öyle görünce bende dayanamadim yazdi benim babamada 1 yil 3 ay oldu benimkide yeni daha..
gidiyosun demekk rabbim hayirlisiyla varmayi nasip etsinn...inslalah ordanda baglanirsin bizleree findigimi özlerim cünküü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?