Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kiz bende disilik ne yok erkek fatma gibiyim hic bilmem öyle seyleri .inanirmisiniz daha ben esime askim bile demedim hep o der valla bu konuda ben biraz pasifim yaw.hic daha hayatim nede demedim hep herifim derrr

anam bız naza dıyoz da senın durum dahavahım . ozaman bak sımcık ne yapıyon senkalk ayaqa enısdemın kucaqınıa qıt otur orasını burasını op aşkım hayatım demeye çalıs snra kımyasal qecelıqını qıy sonrasındada askım face acalım ıkımızın ortak lutfen kocacıqım de

kiz bende disilik ne yok erkek fatma gibiyim hic bilmem öyle seyleri .inanirmisiniz daha ben esime askim bile demedim hep o der valla bu konuda ben biraz pasifim yaw.hic daha hayatim nede demedim hep herifim derrr

ohhh işdeeee bu süperrr yasakımmmmm sen hc demedıgınnnn ıcın cok sanslısıınnn bılıyomusun sen sımdı ona hayatım askım bıtanem desen o hemen gevsemeye baslar hatunuma karıcıgıma bak ne guzel sozler soyluyor falan derken o araa sen face olayını sole ozaten gevsemıs olcekkkkk ve ızın verıcektır kanımcaa

ana hayatim askim diyemem kizzz herifte sasirir adam yillardir böyle alismis simcik kimyasini bozamamm

Hoşgeldin canım nasılsın bir çıktın pir çıktın

eşim aradı sizle konuşurken yemeği dışarda yiyelim dedi bende tamam dedim yemek yemeğe gittiğimiz yerde annemler kayınvalidemler herkez ordaydı... anca geldik eve hemen geldim bende.. adamcağız napsın karısının moralini düzeltmeye calışıyo işte

kiz edam aliskin degilim hayatta diyememmabov askimmi hayatimmi bitanemmiiii yok ben almim

onu face filan varmı:26::26::26::26:

herifimde daha yeni acti istememisti ama benim yigenim olmustu yeni onu görmek icin mecbur kaldi acti benim adima acmadi bende bari kendi adina ac dedim acti simdi kendide cok kulanmiyo arasira resimlere bakmak icin giriyozzz

Benim eşimde öyle canım ya reglim bitene kadar deli oluyo kendini paralıyo adam hele regl olduğum gün saatlerce konuşuyo benimle,Allah razı olsun onlardan

KIZLARRR TAMAM SUSUN DEMEKKI YASAKIMIN BIZE VERDIĞİ DEĞER BU KADAR ISRAR ETMEMIZE GEREK YOK istemıyor demekkı napalım saqlık olsn oda bızım facede yapdıklarmızı kaçırır o zaman pişman olur o zamanda bız onu facede ıstemeyız hıhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…