Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yasakımm sana azcık cilveyapalım dıdık hemen alındın cıkdın ask olsun ya bız kardes yoldas deqılmıyız hemen bırbırımızı bırakabılırmıyız qel suraya lutfen cocuklar qbı kus kalmayalım bırbırımızeeeeeeeeeeeee

yasakım eğer burda olupda qelmıyorsan kalbımızı cok kırarsın ya sana cılveyapalım demısdık kızların sucu yok bn dıdım onlara hadı qel qzum ya şakayı cok uzattık qelllllllllllllllll

yasakım ben sevdıqım ınsana kus uyuyamam lutfennn qellll bak yoksa sen benle barışıncaya kadarrr uykular haram olur bana

yasakımmm qel suraya valla bırdaha bırsey demıycem lutfennn qel bak cok kotuym aqlıyorum ınan haaaaaaaaa

Heyyy bak buyuk geldi, kusluk de neymis. Duymayim bir daha:))))) saka bir yana biraz okudum yazdiklarinizi. Facebokk dogru kullanildiginda mukemmel bir seydir. Ben 24 yildir gormedigim ve gercekten aradigim arkadaslarimi buldum. Uzaktaki arkadaslarimla irtibat halindeyim. Bunlar iyi ozellikleri. Fakat kotu yonleride var, fesatlik esini aldatma vs. Ama hersey insanin kendi elindedir, once kendinize guvenin getisi gelir....

Bu gece hic uyuyamadim kuzular sabah da saat 5 de ayaktaydim. Dus aldim milletin uyanmasini bekliyom. Kuzum kocamida uyutmadim. Goguslerimin acisi beni mahvediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…