- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #17.501
iyi gecelerrrrrr
iyi gecelerrrrrr
herifimde daha yeni acti istememisti ama benim yigenim olmustu yeni onu görmek icin mecbur kaldi acti benim adima acmadi bende bari kendi adina ac dedim acti simdi kendide cok kulanmiyo arasira resimlere bakmak icin giriyozzz
mecburiyetten açmasaydı dicektim senin var bende açayım hatta birbirimizle evli olduğumuzuda işaretlerdik sanada şifremi veririm sende girer bakarsın benim face derdin yırtabilirdikama gal böyle olunca senin durum vahim....
böyle kalacam neslimm
bilmiyodum facenin bu kadar önemli oldugunuuben kk yeterli sanmistimm
böyle kalacam neslimm
yasakım hemen ne kızıyorsun yahu azcık sana duyqu somurusu yapalım dıdık neden bu kadar cabuk sınırlendınde bıze tabıkı kk yeter bıze alalala ayaaaaaaaaaa
böyle kalacam neslimm
ya tabikiside yeterli sıkma canını napalım kısmette yokmuş
böyle kalacam neslimm
Habibtemmm bitanem dur,fazla ısrar ettik haklısın tamam bitanemm kkdayız seninleyiz kuzzumm
yasakım hemen ne kızıyorsun yahu azcık sana duyqu somurusu yapalım dıdık neden bu kadar cabuk sınırlendınde bıze tabıkı kk yeter bıze alalala ayaaaaaaaaaa
karabiberim oda şaka yapıyo
Habibtemmm bitanem dur,fazla ısrar ettik haklısın tamam bitanemm kkdayız seninleyiz kuzzumm
aynen canımm sıkma canını yaaa kk yeterlii tabikideee bız sana saka ettıkkk :26::26:
Evet habibtemmm kızlar devam hep destek tam destek nazımızada söyleyelim bastırıııııııınnnnnnn..
Bu adamlar kimyasal gecelikleri neden üretiyorlar yawww aaaaaaaaaaaaaa
günaydın kızlarrr
Gunaydin kizlar
nasılsınız hanımlar bu sabah???
ii diyek ii olsun cnm . sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?