Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Görmedim canım dikmen de 29 Mayıs hastanesi var oraya gidiyorum.duymuşssundur ama çok da memnun değilim sanki Dr um iyi sıcak kanlı aslında da.bakalım artık

kızlar günaydınnnnnn

miamore bebeğine maşallahhhh resmini gördüm Allah düğün fotoğraflarını da nasip etsin

günaydin canimmm, Aminnn hep beraber insaallah arkadasimmm.. büyüdü maasalllah teyzesi, seninki de yetisiyor insaalllah. Rabbim hayirlisiyla dünyaya getirmeyi sonrada hayirli ve saglikli evlat yetistirmeyi nasip etsin insalllahhh

sen karabibere küstünmüüü :26::26:

yaw bestem küsme degilde dün cikmam iyi oldu öyle zorla baskilara gelemiyorum sakaylada olsa ben aciklamami yapmisim dahada üstelemenin geregi yoktu

Son düzenleme:
yaw bestem küsme degilde dün cikmam iyi oldu öyle zorla baskilara gelemiyorum sakaylada olsa ben aciklamai yapmisim dahda üsteleminin geregi yoktu

çok üzülmüş konuştukda azıcık biz uyuyamamış , sende haklısın ama kötü niyetli yapmamış sende biliyorsun dimi :18:

aşk olsun yasaqım tamam bılıyorum bende cok uzattım ama cıkman qerekmezdıkı ınankı su anda kafa aqrısından duramıyorum hıhhhh bende sana küscem

çok üzülmüş konuştukda azıcık biz uyuyamamış , sende haklısın ama kötü niyetli yapmamış sende biliyorsun dimi :18:

yaw bestem biliyorumda bazen cimcimenin ani cikislari oluyo hani sadece bi dünkü olay degil buda beni rahatsiz ediyo yaw ben baska bi sebepten dolayi rahatsizdim 5 aydir birlikte oldugum topigi degistirdimm,buraya geldim simdi burayidami degistirim

bisi olmaz o daha yirmi yasinda..... kimse kimseye baski yapmasin... topig nazara gelmesin dikkat edin:))

yok miamorem bırdaha asla kımseye şaka nıyetıne dahıde olsa bırsey demem . aramızın acılmasına luzum yok saçma sapan seylerden dolayı . ben dusuncesızlık yapdım o kadar

aşk olsun yasaqım tamam bılıyorum bende cok uzattım ama cıkman qerekmezdıkı ınankı su anda kafa aqrısından duramıyorum hıhhhh bende sana küscem

cikmasaydim bende uzatacaktim o zaman sabaha kadar face konusurduk ölesi dahami iiyi olacakti

Son düzenleme:

yasakım ne qibim ani çıkışlarım oluyor ?

hayırrrr değiştirmeeee gitmee gitmee gitmee kal buu topikteee

cikmasaydim bende uzatacaktim o zaman sabaha kadar face konusurduk ölesi dahami iiyi olacakti

yo zaten ben ozur dıleeyecekdım cunku fazla ustune qeldıqımın farkında oldum ama sen hemen cıkıverdın neyse saqlık olsun . buda bana ıyı bır ders oldu bır daha böle boşboqazlıklar yapmam yaşıma verın sizde aksam kı davranışımı özür dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…