- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #17.541
canımm senn hangii hastaneyee gidiyosunn daha öncee yazmıştımm amaa görmedin sanırımmm
evett benımm anneminde çok midee bulantısı olurmuşş ablamındaa öylee olduu benım zatenn herşeydenn olurr çok kötüü birşerr bekarken adet günlerime yakın midee bulantılarımm olurduu o kadar yaniii
Görmedim canım dikmen de 29 Mayıs hastanesi var oraya gidiyorum.duymuşssundur ama çok da memnun değilim sankiDr um iyi sıcak kanlı aslında da.bakalım artık
kızlar günaydınnnnnn
miamore bebeğine maşallahhhh resmini gördüm Allah düğün fotoğraflarını da nasip etsin
kızlar günaydınnnnnn
miamore bebeğine maşallahhhh resmini gördüm Allah düğün fotoğraflarını da nasip etsin
kızlarrr bugun adet günüm adet olmam lazım ama hala ne bi karın ağrısı nede bi belirti var 2 gün önce test yaptım negatifti delirecem ya
çıkıyorum caNLAr ,,, öğleden sonra gelmeye çalışıcam inşllh.....
sen karabibere küstünmüüü :26::26:
yaw bestem küsme degilde dün cikmam iyi oldu öyle zorla baskilara gelemiyorum sakaylada olsaben aciklamai yapmisim dahda üsteleminin geregi yoktu
yaw bestem küsme degilde dün cikmam iyi oldu öyle zorla baskilara gelemiyorum sakaylada olsaben aciklamami yapmisim dahada üstelemenin geregi yoktu
çok üzülmüş konuştukda azıcık biz uyuyamamış , sende haklısın ama kötü niyetli yapmamış sende biliyorsun dimi :18:
bisi olmaz o daha yirmi yasinda..... kimse kimseye baski yapmasin... topig nazara gelmesin dikkat edin:))
aşk olsun yasaqım tamam bılıyorum bende cok uzattım ama cıkman qerekmezdıkı ınankı su anda kafa aqrısından duramıyorum hıhhhh bende sana küscem
yaw bestem biliyorumda bazen cimcimenin ani cikislari oluyo hani sadece bi dünkü olay degil buda beni rahatsiz ediyoyaw ben baska bi sebepten dolayi rahatsizdim 5 aydir birlikte oldugum topigi degistirdimm,buraya geldim simdi burayidami degistirim
yaw bestem biliyorumda bazen cimcimenin ani cikislari oluyo hani sadece bi dünkü olay degil buda beni rahatsiz ediyoyaw ben baska bi sebepten dolayi rahatsizdim 5 aydir birlikte oldugum topigi degistirdimm,buraya geldim simdi burayidami degistirim
cikmasaydim bende uzatacaktim o zaman sabaha kadar face konusurduk ölesi dahami iiyi olacakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?