Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

tamam kizlar bu konu kapansin. kimse kimsenin özel tercihlerine karismasin, zorlamasin. herkes iyi niyetli ve herkes cok özel burada. Yasakcitiricim bu kadar hayranini birakip gitme bir yerlere:))) diger topik le ayni degil burasi...

tamam kizlar bu konu kapansin. kimse kimsenin özel tercihlerine karismasin, zorlamasin. herkes iyi niyetli ve herkes cok özel burada. Yasakcitiricim bu kadar hayranini birakip gitme bir yerlere:))) diger topik le ayni degil burasi...

topıkden cıkmasını qerektıren bırsey yok zaten miamorem eqer kı rahatsız oldqu konuları acıklar cıkacak bırı varsa ben cıkarım cunku aksam kı sayqısızlıqı yasaka ben yapdım bunun faturasıda tum topıqe kesılecek dıye bırsey yok ben cıkarım yanı .

Son düzenleme:
yasakım ne qibim ani çıkışlarım oluyor ?

mesala örnek veriyorum cimcimem hani tugcemavimle bi bebek konusmamiz vardi yalnizmi ölecegiz ne demistik bende müslüm gürses ölünce ayni karisi bende bizde öylemi olacagiz diye demistim tugcede doru bende hep öyle düsümüstüm ne dedi..sen orda yine hemen bana sidi küfrettireceksiniz,sirk yapiyosunuz gibi agir bi kelime ne kullan yine bisey demedimm.dün ayrica edamla bi baba konumuz gecti yine sert cikisin oldu biz sadece biraz duygulanmistikk halbuki adamlarin kemiklerin sizlatacaniz dedin ve sinirli bi sekilde seytan smilesi yaptinn..seninde duygusal anlarin oluyo biz hicbirimiz öyle yapmadik yapmayizda ..

sizi üzqün qormeye dYANamadıqım ıcın öle didim tamam bır daha tekrarlanmayacak özur dılerım .

tamam ama uzatilacak bisi yok. Yasak cok tatli bir citiridir, herkese yardim eder. Genelede sinirli cikislari yoktur..Demek ki dün bam teline basilmis. Sende tatli bir cocuksun ben senden 17 yas büyügüm. Sorma artik ne hatalarim var diye, kimse kimsenin hatalarini yüzüne vuramaz. en iyisi, biraz daha dikkat et yazarken. cok kisisel olmasin..herkes iyi niyetli hepimiz biliyoruz

ya burda sen cik ben cikim olayi yokki o noktaya gelmesin zatennn... kimsenin tapulu mali degilki...sen hic cikma ben yine seviyorum seviyorum seni..

müsadeizle ben biraz çıkayım akşama mahmut qelecek hazırlık neyım yapıyım . görüşürüz allah a emanetsinşz

miamorem daha kimsenin bi kere bile kalbini kirmamisimdir tüm yazilarimi bile düsünerek yazarim aman biri yanlis anlamasin diye..gecen gün birinden erkek diye süphelendigim halde yine cümlelerimi dikkatli secerek yazdim yinede cevap verdim sonra ama yönetime sikayet ettim

kuzum yok bisi gecti. Haklisin birazcik heyecanli kararbiber maasalllah. olur olur böyle böyle ögrenecek. sen ben yapicaz ablalik. amac burada birbirimize destek olmak degil mi zaten. Senin dün balik liginin tutasi geldi herhalde:)) biliyorum ben seni sen kimseyi kirmazsin, kirmada zaten. Ne demis mevlana" iyilik yap denize at" bir cok insan geri gelmeyecegini sanirda bos yere iyilik yapmak istemez. sen biraz bana benziyorsun onsan seviyorum seni....

sizi üzqün qormeye dYANamadıqım ıcın öle didim tamam bır daha tekrarlanmayacak özur dılerım .

dorusundur cimcimem ama hani deyis seklin biraz farkli hani diyebilirdin kizlar alah rahmaet eylesin üzülmeyin hepimizin gidecegi yer orasi yada benzer daha ılımli seyler söyleyedebilirdinn

Son düzenleme:

yaw hani balik degildimsimdik benzedimmi miamoremm

yasakcitircim burada pazar günleri magazalar acikk...:))) köye gittik geldik az önce.. Allah im gercekten wiking lerin ülkesiiii cokk sogukkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…