- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #17.581
ayyy hadi inşallahhhhh
abov inatcimiisin miamorembende inatciymisim öyle diyolar keci derlerdi kücükken annemgil
cok nadir inadim tutar, ama tam tutar..... normalde hümanistimdir ben, benim de herseyim olsun herkesin de herseyi olsun isterim. cebimseki son kurusu cikarip dilenciye verecek kadar salagimdir:))
miamoremm yaw nasi kar yagdi burayahemide nasi sogukkk martin sonuna kadar hava durumuna baktim hep - olacakmisss
ama neka güzel huyun varmis miamoremmmm
yaw bestem keskem kk da canli dinleme yeri olsadida canli hergün senin sesciklerini dinleseydikk
ayyy cok kötü yaaaa. gecen senede yazi göremedik anasini satayim bu ne yaa...yaa insanda istek kalmiyor valla:)) Looris le anlastik, ben Loorise gidicem kocasiyla konuscam, sonra alip sana kurabiye yemege gelicez:))))
canım ben iyileşim , yeni kayıtlarda yapıp koyacağım karar verdim hergün olmasada hafatda birkaç tane yaparım sanırım olur mu
yaw yaza denk getirinnn ama simdik cok soguk miamorem bwnim belli degil yaw bu yil buralarda yaz olmazsa yapcaz sen gidecenmi tr ye
ayy valami bestemm valla cok isterimmmay istek sarkisida isteyebiriz demii
bestem niye o ses tr ne katilmiyosunn yada simdik pop star basliycakkk ona katilsaydin yaww
o kadar iyi degill.. genelde zarar gören ben oluyorum kuzumm:)) ama olsunnnnn, hersey insanlik icin degil mi? " bu dünya hayal den ibarettir" demis mevlana, yani gercekte olmuyor.... o zaman yaratilis amacimiz icin yasayalimm:))
miamoremmm yine türkleri yakmislar yaw duydunmu 8 ölü var .:26::26:BZ gazetesi yazmis yaziyo
stutgartta olmus olay yine sabotaj galiba dazlaklarin isidir kör olasicalarrr
başvurmayı düşünüyorum bir sonraki döneme kaldı benim artık , video kayıdı istiyorlar , iyi bir kayıt yapmak lazım ona :26: başvuracağım ama aklımda o da var şu bir açıklansında . Tabiki istekde olur
dıımm dım tıssssssssssss
dım dım tıssssssssss
clik clik clikkkkkkkk
açılın kıslar salıyom kobrayııııııııııııııııııııı
heyyyyyyyyyyyyyyytttttttttttttttttttttt
:119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118:
yaw valla katil bidadakine arkanda olur tüm kkvalla cok güzel sesin var hemide bu hasta halindeki sesinmiss piysadaki özde popculardan daaha güzel sesinn
eğer şu popstarı duysaydım kesin elemelere giderdim ben ya tühhh kaçırmışım çok üzüldüm şimdi artık bir sonrakini kaçırmamam lazım
aslinda reklami bi ay öncesinde göstermisti tvde:26:keske bestem bi katilsaydin neyse insalalhh bidakine yada o ses türkiyeye katil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?