Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

abov inatcimiisin miamorem bende inatciymisim öyle diyolar keci derlerdi kücükken annemgil

cok nadir inadim tutar, ama tam tutar..... normalde hümanistimdir ben, benim de herseyim olsun herkesin de herseyi olsun isterim. cebimseki son kurusu cikarip dilenciye verecek kadar salagimdir:))

miamoremm yaw nasi kar yagdi buraya hemide nasi sogukkk martin sonuna kadar hava durumuna baktim hep - olacakmisss

cok nadir inadim tutar, ama tam tutar..... normalde hümanistimdir ben, benim de herseyim olsun herkesin de herseyi olsun isterim. cebimseki son kurusu cikarip dilenciye verecek kadar salagimdir:))

ama neka güzel huyun varmis miamoremmmm

miamoremm yaw nasi kar yagdi buraya hemide nasi sogukkk martin sonuna kadar hava durumuna baktim hep - olacakmisss

ayyy cok kötü yaaaa. gecen senede yazi göremedik anasini satayim bu ne yaa...yaa insanda istek kalmiyor valla:)) Looris le anlastik, ben Loorise gidicem kocasiyla konuscam, sonra alip sana kurabiye yemege gelicez:))))

ayyy cok kötü yaaaa. gecen senede yazi göremedik anasini satayim bu ne yaa...yaa insanda istek kalmiyor valla:)) Looris le anlastik, ben Loorise gidicem kocasiyla konuscam, sonra alip sana kurabiye yemege gelicez:))))

yaw yaza denk getirinnn ama simdik cok sogukmiamorem bwnim belli degil yaw bu yil buralarda yaz olmazsa yapcaz sen gidecenmi tr ye

canım ben iyileşim , yeni kayıtlarda yapıp koyacağım karar verdim hergün olmasada hafatda birkaç tane yaparım sanırım olur mu

ayy valami bestemm valla cok isterimmmay istek sarkisida isteyebiriz demii

bestem niye o ses tr ne katilmiyosunn yada simdik pop star basliycakkk ona katilsaydin yaww

yaw yaza denk getirinnn ama simdik cok sogukmiamorem bwnim belli degil yaw bu yil buralarda yaz olmazsa yapcaz sen gidecenmi tr ye

kuzum benim bu yaz bayagi bi karisik. Rabbim izin verirde hamileligim devam ederse kayinvalide ile evi degistircez. benim evde bebek odasi yok. eger evi degistirisek tadilat olacak. ablam ile annemi getiriyim diyorum hem yardimci olurlar hemde vakit gecer. ama mayis da ucabilirsem eger bir haftaligina istanbul istiyoruz. Ramazan bayramina da Antalya annemleri ziyaret. ama hersey benim gebeligimin gidis hattina göre degisir...siz ne yapcaksiniz?

miamoremmm yine türkleri yakmislar yaw duydunmu 8 ölü var .:26::26:BZ gazetesi yaziyo

stutgartta olmus olay yine sabotaj galiba dazlaklarin isidir kör olasicalarrr

Son düzenleme:
ayy valami bestemm valla cok isterimmmay istek sarkisida isteyebiriz demii

bestem niye o ses tr ne katilmiyosunn yada simdik pop star basliycakkk ona katilsaydin yaww

başvurmayı düşünüyorum bir sonraki döneme kaldı benim artık , video kayıdı istiyorlar , iyi bir kayıt yapmak lazım ona :26: başvuracağım ama aklımda o da var şu bir açıklansında . Tabiki istekde olur

o kadar iyi degill.. genelde zarar gören ben oluyorum kuzumm:)) ama olsunnnnn, hersey insanlik icin degil mi? " bu dünya hayal den ibarettir" demis mevlana, yani gercekte olmuyor.... o zaman yaratilis amacimiz icin yasayalimm:))

yok valal cok güzel bi huyun var miamorem cimrileri peygamberimizde, Allahimizda sevmez

dıımm dım tıssssssssssss
dım dım tıssssssssss
clik clik clikkkkkkkk

açılın kıslar salıyom kobrayııııııııııııııııııııı

heyyyyyyyyyyyyyyytttttttttttttttttttttt
:119::118::119::118::119::118::119::118::119::118::119::118::119::118::119::118::119::118::119::118::119::118::119::118::119::118::119::118::119::118::119::118::119::118::119::118::119::118::119::118:

yaw valla katil bidadakine arkanda olur tüm kk valla cok güzel sesin var hemide bu hasta halindeki sesinmiss piyasadakis özde popculardan daha güzel sesinn

Son düzenleme:

pinarim hosgeldinnnn senin smilelerini sevsinlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yaw valla katil bidadakine arkanda olur tüm kk valla cok güzel sesin var hemide bu hasta halindeki sesinmiss piysadaki özde popculardan daaha güzel sesinn

eğer şu popstarı duysaydım kesin elemelere giderdim ben ya tühhh kaçırmışım çok üzüldüm şimdi artık bir sonrakini kaçırmamam lazım

eğer şu popstarı duysaydım kesin elemelere giderdim ben ya tühhh kaçırmışım çok üzüldüm şimdi artık bir sonrakini kaçırmamam lazım

aslinda reklami bi ay öncesinde göstermisti tvde:26:keske bestem bi katilsaydin neyse insalalhh bidakine yada o ses türkiyeye katil

aslinda reklami bi ay öncesinde göstermisti tvde:26:keske bestem bi katilsaydin neyse insalalhh bidakine yada o ses türkiyeye katil

evet evet bu hafta iyileşim güzel bir video çekim başvuru formunu gönderim bakalım ne olacak belki seçerler aman heyecanlandım şimdi kız sen heyecanlandırdın heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…