Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canım yaww ya netten düşüyom ya kk atıyo beni
zaten kaç gündür giremydum tam geldim böle oluo yaww

dövelim kk yı :))) akşam bende oyle oldm canım qıremedım bır turlu hıc bır yere saat 5 e kadar bekledım qelmedı zaten uyuyamadım da bır takım nedenlerden oluyor yanı arada sınırlerını bozma canım

iyiakşamlar kızlar
1-2 gündür giremedim malum hafta sonu youqnluqu..bugünde pikniqe gittik sahile yeni geldik...
dün çatlatma iqnemi oldum bugün ovülasyon testimi yaptım yumurta çatlamış görünüyor..hayırlısı bakalım ama nedense hiç ümidim yok
sizler nasılsınız varmı yeni hamişlerimiz
Allah kabul etsin......... inşallah herşey yolunda gider ve hayırlısıyla hamile kalırsın canımm

amin canım cümlemize inşallahh...

Son düzenleme:

sanada cnm hosqeldın .
ohhh ne quzellll eqlenmısındır
ıns qzel haber verırsın canım
yok yenı hamıs edamla bız hala kırmızı kart qormedık salı qnu test yapcez ıns ç.

dövücek ka kalamyrumki içerde
:26::26::26::26::26::26::26:

edaaamm ben cıkıyorum qüzel çaçlım öptüm hepınızı kızlara selam soyle zeynbnurunda hepınıze selam ı vardı

bestem demin kral popta albeni yarismasinin reklamini gördüm sahneye cikacakmis birinci müzik ödüllerinde yaw bide tüm sanatcilarla tanisacakmis ay neka güzellll hadi hayirlisi

Son düzenleme:
senacım herşey güzel gibi inşallah hayırlı sonuçlar alırsın

edaa sen nasılsın canım ??
inşallah canım..

evet canım çok güzel geçti sol kasıqımda biraz aqrı oluştu oda sanırım çatlatma iqnesinden dolayı...
hadi hayırlısı olsun canım müjdeli haberlerinizi bekliyoruz..

bestem demin kral popta albeni yarismasinin reklamini gördüm sahneye cikacakmis birinci müzik ödüllerinde yaw bide tüm sanatcialrla tanisacakmis ay neka güzellll hadi hayirlisi

evet evet kuzum , 20 gün kadar 11 nisan türkiye müzik ödüllerine kadar ses eğitimi alıyor işte 15 finalist , ödül töreninde de sahneye çıkıyorlar ondan sonra 3 kişiye kadar düşürecekler kişi sayısını

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…