Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

nabersiniz kızlar??nası geçti haftasonunuz annadın bakem

Sabah güzel bi kahvaltı yaptık eşimle çıktık annemleri aldık biraz alışveriz yaptık sonra annemleri bıraktık sonra geldik evimize yemeğimizi yedik ben bir duşa girdim şimdide burdayım

Sen neler yaptın bitanemmm

bu on dakikada bir mesaj olayina fena bozuluyorum yaaa:)))) düsün hancekcimmmm ne yapcaz:)) link falan ise yaramaz bence ama deneyeyim

leyynnnn erken yatmis yaaa, benim ki ben uyumadan asla uyumazz:))

Bugün yoruldu oda:)))Bide biz sabah 5:45 en geç ayaktayız o yüzden bitanemm erken yatar:)))Benimkide bu aralar demeye başladı sen çok internete takılır oldun ben uyuyamıyorum sensiz diyo,pehhh bahane hepsi onunla ilgilenmemi istiyor sadece

iyi akşamlar millet

sende hoşgeldn bacımm:122:

napım kuzum...bizde sabah kalktık süper bi kahvaltı yaptık...sonra ben accık patik ördüm...sonra goncamla ormana yürüyüşe gittik.dönünceede bahçemizden roka nane topladık...sonra yemek bulaşık filan...

iyi aksamlarrr, kalabalik bir pazar bakiyorumm:))

hoşgeldin cnm ....:114:

msjlar çok geç gidiyo kusura bakmayın.........

olsun arada git yat kocanla.... alismasin sensiz uyumaya.... cok erken kalkiyormus yaaa. gerci benimki de gündüzcü oldugunda 4 de kalkiyor. 05:45 de yola cikiyor..

evet bir agirlik var, ne oluyor acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…