- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #17.741
evet evet kuzum , 20 gün kadar 11 nisan türkiye müzik ödüllerine kadar ses eğitimi alıyor işte 15 finalist , ödül töreninde de sahneye çıkıyorlar ondan sonra 3 kişiye kadar düşürecekler kişi sayısını
aynennnnnn habıbtemmmmm batlar yokk ortada halaaa kendımı cokkyorgun bıtkın hssedıyorumm bugunnn halsızımmm cokk ayakta kalıncaa kasıklarma agrılar gırıyorr napsamm bılemedmmm :44::44::44:
inşallah canım..
evet canım çok güzel geçti sol kasıqımda biraz aqrı oluştu oda sanırım çatlatma iqnesinden dolayı...
hadi hayırlısı olsun canım müjdeli haberlerinizi bekliyoruz..
yaw yapacak bisey yok dinlen sen testi nazaman yapacan batta gecti
habıbtemm geçtiii ama biliyorsun kiibende duzensızlıkk varrr sımdı yaparmm negatıf cıkarsaaa :26::26:
doru ya edammm bak ben unutmustumsimcik hatirladimm bekle o zaman biraz daha
beklıcemm bakalımm hayatımm nereye kadar olmıcamm
evet öyleymis ben bilmiyodum böle büyük bi organizasyon oldugunu simcik ögrendimm
yaw inslalah sen o sahneye cikarsin canli dinleemk isterimm
dorusun habbitem edammya o bebek bu göbüse gelcek yada regl gelecek
yasakçım nasıl anlatim hani şarkı söylemek beni o kadar mutlu ediyorki , ben küçüklüğümden beri böyleyim hani saç fırçasını alır söyler ya kızlar filmlerde ben hep böyleydim , okul hayatım boyunca hep korolarda söyledim şarkı , hocalarım çok ısrarcı oldu konservatuara gitmem konusunda ama babam pek oralı olmadı ne yapıcaksın para kazanılmıyo pek sürünüceksin dedi ondan cesaret edemedim şimdi çok pişmanım bakma yakınımda olsa yeniden başvurmayı bile düşünüyorum. Ne zaman canım sıkılsa moralim bozulsa şarkı söyler rahatlarım ben çok iyi geliyor bana , inşallah bu hayalimde gerçekleşir , elimden geleni yapacağım ben bu olmazsa O Ses' e başvuracağım o da olmazsa Pop Star'a koşturacağım hepsinin peşinden . Birinden biri olur inşallah bende çok istiyorummmmm
aynennn bıtanemmmmmm aynennn amaa allahtan dılegımızzz rengl deıl bebısın gelmessiiiiiiiiiiiiii yaaa ınsallah gelıırrr cok ıstııyorummmmmmmmmm
belli zaten bestem bu ses kolay kolay cikmazzzzvalla katil sen pop star yada o ses tr ye ah bende böyle ses olacaktiki bestem pek ibi enstrüman ne caliyomusun
arzum nörünnhastaydin iyi oldunmu
evet canım iyileştim kasıqım biraz aqrıyor oda sanırım çatlatma iqnesinden...sen nasılsın..
yok canım çalamıyorum ama kulak olduğu için herhangi bir şakıyı piyanoda orgda falan hemen çıkarabiliyorum , bu sene bir enstruman öğrenmeyi planlıyorum
masalalhh sarkiyi demek heemen cikariyon iste buda ayri bi yetenekk ve istekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?