Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

evet öyleymis ben bilmiyodum böle büyük bi organizasyon oldugunu simcik ögrendimm

yaw inslalah sen o sahneye cikarsin canli dinleemk isterimm

aynennnnnn habıbtemmmmm batlar yokk ortada halaaa kendımı cokkyorgun bıtkın hssedıyorumm bugunnn halsızımmm cokk ayakta kalıncaa kasıklarma agrılar gırıyorr napsamm bılemedmmm :44::44::44:

yaw yapacak bisey yok dinlen sen testi nazaman yapacan batta gecti

kikiriklimm kuzucuk yanimiza gel yaw gecmisi okuma sen ne ögrenmek istersen bana sor

evet öyleymis ben bilmiyodum böle büyük bi organizasyon oldugunu simcik ögrendimm

yaw inslalah sen o sahneye cikarsin canli dinleemk isterimm

yasakçım nasıl anlatim hani şarkı söylemek beni o kadar mutlu ediyorki , ben küçüklüğümden beri böyleyim hani saç fırçasını alır söyler ya kızlar filmlerde ben hep böyleydim , okul hayatım boyunca hep korolarda söyledim şarkı , hocalarım çok ısrarcı oldu konservatuara gitmem konusunda ama babam pek oralı olmadı ne yapıcaksın para kazanılmıyo pek sürünüceksin dedi ondan cesaret edemedim şimdi çok pişmanım bakma yakınımda olsa yeniden başvurmayı bile düşünüyorum. Ne zaman canım sıkılsa moralim bozulsa şarkı söyler rahatlarım ben çok iyi geliyor bana , inşallah bu hayalimde gerçekleşir , elimden geleni yapacağım ben bu olmazsa O Ses' e başvuracağım o da olmazsa Pop Star'a koşturacağım hepsinin peşinden . Birinden biri olur inşallah bende çok istiyorummmmm

belli zaten bestem bu ses kolay kolay cikmazzzzvalla katil sen pop star yada o ses tr ye ah bende böyle ses olacaktikibestem pek ibi enstrüman ne caliyomusun

belli zaten bestem bu ses kolay kolay cikmazzzzvalla katil sen pop star yada o ses tr ye ah bende böyle ses olacaktikibestem pek ibi enstrüman ne caliyomusun

yok canım çalamıyorum ama kulak olduğu için herhangi bir şakıyı piyanoda orgda falan hemen çıkarabiliyorum , bu sene bir enstruman öğrenmeyi planlıyorum

yok canım çalamıyorum ama kulak olduğu için herhangi bir şakıyı piyanoda orgda falan hemen çıkarabiliyorum , bu sene bir enstruman öğrenmeyi planlıyorum

masalalhh sarkiyi demek heemen cikariyon iste buda ayri bi yetenekk ve istekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…