Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

iste bennnn bende böleyim yasakımmm bi canımm derik birbizmi oo evlilik teklifi etmedikkk
biz evlenelim artık dedik evlendikkkk çok pasifizz kocişte bendeee

yaw sizinki daha iyiymis evlenelim hadi dediniz evlendiniz demekk

Son düzenleme:
walla ayni ama ben onu dinlememeye calisiyorum. simdi yeni bisi cikti gögüslerim cokkk aciyorrr. acimayi birak sizliyor yan taraflari. gece uyutmuyor beniii

süt bezleimi gelioşio acepp aşkımmm :26::26::26:
ya da yedğin bişey dokunmasınnn kiii

ahamnda yasakcitir geldi. ee haydi o zaman canlansin topik:))) biz kabiz olmustan farksizdikk:))

geldim miamoremmmcan suyu verim simcik sizeee

miamorem o güzel gözcüklerin ne gördü anlat bakalimmmsuyu isitmaya ne gerek varmi

süt bezleimi gelioşio acepp aşkımmm :26::26::26:
ya da yedğin bişey dokunmasınnn kiii

dokunsa bu kadar uzun sürmez. yok sütyen takamiyorum acitiyor kocaman oldu , damarlar cikti... nette okudum süt bezlerindenmis bu daha ne ki diyorlar 6 aydan sonra daha fazla acicakmis(

ohh dans etmişler birdeee ne güzel yaaaa

dokunsa bu kadar uzun sürmez. yok sütyen takamiyorum acitiyor kocaman oldu , damarlar cikti... nette okudum süt bezlerindenmis bu daha ne ki diyorlar 6 aydan sonra daha fazla acicakmis(

napcann canım yawww lolsunn evlatcın içinnn dayancannn

anne olmak ne kadan zorr yaaa....kıyamam sana ben.bencede takma sütyen filan bırak nasıl rahat ediyosan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…