- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #17.821
nörüyonuz tekrardan burdayim
bi bakim kk düzelmismi mesaj denemesi yapiyom simcikk
iste bennnnbende böleyim yasakımmm bi canımm derik birbizmi oo evlilik teklifi etmedikkk
biz evlenelim artık dedik evlendikkkkçok pasifizz kocişte bendeee
walla ayni ama ben onu dinlememeye calisiyorum. simdi yeni bisi cikti gögüslerim cokkk aciyorrr. acimayi birak sizliyor yan taraflari. gece uyutmuyor beniii
ilhanaz senin bat ne zaman
ahamnda yasakcitir geldi. ee haydi o zaman canlansin topik:))) biz kabiz olmustan farksizdikk:))
ne kadar çok yazmışsınız oku oku bitmediiyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
süt bezleimi gelioşio acepp aşkımmm :26::26::26:
ya da yedğin bişey dokunmasınnn kiii
süt bezleimi gelioşio acepp aşkımmm :26::26::26:
ya da yedğin bişey dokunmasınnn kiii
ahamnda yasakcitir geldi. ee haydi o zaman canlansin topik:))) biz kabiz olmustan farksizdikk:))
hoşgeldn bacımm
kısss hoşgeldinnn yavru kuş....valla biraz uyus ama idare ediyo iştee....:126:
oşşşgeldin beyaaa ilhanım nazımmm...
sende hoşgeldin güzel sesli bacımmm..takvimlerden haberin yok mu en sevdiğim şarkıdırrrrrrrrr...bayıldımmmmm dinledimmmmmmmm,,,,,kocişimle dans ettikkkkkkkk....ayyy ayyy ayyyy ne kaddannn güsellllll
yaw sizinki daha iyiymis evlenelim hadi dediniz evlendiniz demekk
yok morem yemeyle alakasi yok memikler dahada büyüyecekye kasilinca aciyoabov ileriki dönemlerde dahada acirr
hoş geldinnn moreeee
dokunsa bu kadar uzun sürmez. yok sütyen takamiyorum acitiyor kocaman oldu , damarlar cikti... nette okudum süt bezlerindenmis bu daha ne ki diyorlar 6 aydan sonra daha fazla acicakmis(
ohh dans etmişler birdeee ne güzel yaaaa
deme yawwwwwww. cok aciyor uyutmuyor benii... esime bagirip duruyorum bütün bunlari sucu senin diyee:)))
buna şükürrr marimm demeyebilirdikkkk
dokunsa bu kadar uzun sürmez. yok sütyen takamiyorum acitiyor kocaman oldu , damarlar cikti... nette okudum süt bezlerindenmis bu daha ne ki diyorlar 6 aydan sonra daha fazla acicakmis(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?