Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ben sıkılmıyom canım yaa..aksine hoşuma gidiyo

ne bilim bensiz bişey yapmaması güzel açıkçası...
ama bende onsuz bişey yapamam yaaa
valla azcık görmesem canım sıkılır

dogru olan bunu iyi korumak. saygi bitmesin hersey yerli yerinde korunur...

ben sıkılmıyom canım yaa..aksine hoşuma gidiyo

ne bilim bensiz bişey yapmaması güzel açıkçası...
ama bende onsuz bişey yapamam yaaa
valla azcık görmesem canım sıkılır

Eşimle uyuşmayan tek ortak noktamız bu ben uykudan nefret ederim oda bi o kadar çok sever,diğer şeyler hep beraber yapılır bizdede yanlış anlaşılmasın burda:)))

Eşimle uyuşmayan tek ortak noktamız bu ben uykudan nefret ederim oda bi o kadar çok sever,diğer şeyler hep beraber yapılır bizdede yanlış anlaşılmasın burda:)))

hemen atlarim bu konuya benn.... benim esimde bayilir uykuya. ben tr ye gittigim de günlerce uyur:)))adam bayram falan ediyor sanirim...

hemen atlarim bu konuya benn.... benim esimde bayilir uykuya. ben tr ye gittigim de günlerce uyur:)))adam bayram falan ediyor sanirim...

Hiç kalkmadan deliksiz 32 saat uyuduğunu bilirim ben eşimin,ne yemek ne su ne çiş çok seviyor uyumayı,ben o kadar uyusam hasta olurum sanırım

dogru olan bunu iyi korumak. saygi bitmesin hersey yerli yerinde korunur...

ewet haklısın bencede saygı çok önemli...saygı varsa sevgi de peşinden geliyo zaten....

yok kuzum ya ne yanlış anlaması...eşin uyudu diye anlaşamadın mı demek yaniiii....olabilir yani ....uyum çok öenmli ama anlayışta çok öenmli bence...

teldeyin annem aradı....:102:

ii akşamlarrr şekerler ben geldiiiii

Habbtem yooook,nazımda dün bir gitti pir gittii nerdesiniz yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

İsyeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnn

Habbtem yooook,nazımda dün bir gitti pir gittii nerdesiniz yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

İsyeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnn

geldim moree dedim yaa baba gitcemm ancaa datlımm
akşamları malum kurs vaaa
gelene kada bu saat olyooo
napyon spor nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…