Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

geldim moree dedim yaa baba gitcemm ancaa datlımm
akşamları malum kurs vaaa
gelene kada bu saat olyooo
napyon spor nasıl

Kııız böyle anınca geleceğini bileydim erken anardım be kuzzum,nasılsın nereye kayboldun dün birden

Spor güzel ılık limonlu suyumuda içiyorum sabahları aç karnına şimdilik güzel bi sıkıntı yok şükür

Evet habibtemmm kızlar devam hep destek tam destek nazımızada söyleyelim bastırıııııııınnnnnnn..
Bu adamlar kimyasal gecelikleri neden üretiyorlar yawww aaaaaaaaaaaaaa

yok marimm ben açaman değil kimysal gecelikk
kimyamı değiştirsemm olmass yaniiii

ohhh ,inş... ii gelcekkk hancekimmmm
ben akşam çıkmak zoruunda kaldım çünkümmm kociş dedi akşma beni uyuuttunn gelmedinn ben yapsan sölenirdin dedii
hani yalnız yatağa gimicektikk dediii :18::18::18::18: dedim wawww kocişş içerlemişş bende hade yatak demedin yatalım dedimmm

hoş geldin nasılsın dualarımız nasıl devam edecek mi son durum ne kızlar çok konuşuyor mesaj oku oku bitmiyo valla takip edemiyom

btanem aramısda konuştuk sadece 41 meryem okucass inş daha hızlı ilerlicekk
kısmet olursa çarşamba son günümüz olsunnnn
hızlı okuyalımki herkese sıra gelsin istiyoruzzz

Evet ya sert olan göbeğim yumuşadı sanki 2 günde o niye oldu yaaaa spor sıkılıaştırmıyormu arkadaş anlamadım
Yat bebeğim eşinle yat uyuyabiliyorsan,benimkide bugün söylenir gibi oldu sustu şükür:)))

ii akşamlarrr şekerler ben geldiiiii

oşşşgeldin beyaaa ilhanım nazımmm...

hehehe böyle giricem sohbete bundan sonraaa

sende hoşgeldin güzel sesli bacımmm..takvimlerden haberin yok mu en sevdiğim şarkıdırrrrrrrrr...bayıldımmmmm dinledimmmmmmmm,,,,,kocişimle dans ettikkkkkkkk....ayyy ayyy ayyyy ne kaddannn güsellllll

kiz bende disilik ne yok erkek fatma gibiyim hic bilmem öyle seyleri .inanirmisiniz daha ben esime askim bile demedim hep o der valla bu konuda ben biraz pasifim yaw.hic daha hayatim nede demedim hep herifim derrr

iste bennnn bende böleyim yasakımmm bi canımm derik birbizmi oo evlilik teklifi etmedikkk
biz evlenelim artık dedik evlendikkkk çok pasifizz kocişte bendeee

nörüyonuz tekrardan burdayim

bi bakim kk düzelmismi mesaj denemesi yapiyom simcikk

iste bennnn bende böleyim yasakımmm bi canımm derik birbizmi oo evlilik teklifi etmedikkk
biz evlenelim artık dedik evlendikkkk çok pasifizz kocişte bendeee

morem benim herif pasif degil aslinda o sevgisini belli ederde sorun bende ben cok belli edemiyorumm

Son düzenleme:

önce kaslar gevşio yaa bebeğmmm yağlar erio pndan sonra kaslar sertelericekkk
bende yapyommm arada dğn akşam yaptımm azcıkk yarında yaprınn belkimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…