- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #17.801
bu gün yemekte bi dedim böyle yapti
kiz kavga ettirecen bizi bunun sonu mahkemede biter
sen naptin ikna ettinmi yosammm
yaw bır face acınca bosanacak kadar enişdem seni az sevmıyodurkimyasal qecelik qiy azıcık cilve neyım var sen ıkna edersın sende o potansiyel var yasakım
yok ben su anda bekarım :d benım koca koyde yarın akşama qlecek ıns kımyasal qecelıqımı qıyıp karsında seranat yapıp qonlunu çalacam acacam sırf sızın ıcın face
geldim moree dedim yaa baba gitcemm ancaa datlımm
akşamları malum kurs vaaa
gelene kada bu saat olyooo
napyon spor nasıl
ii akşamlarrr şekerler ben geldiiiii
Evet habibtemmm kızlar devam hep destek tam destek nazımızada söyleyelim bastırıııııııınnnnnnn..
Bu adamlar kimyasal gecelikleri neden üretiyorlar yawww aaaaaaaaaaaaaa
Kııız böyle anınca geleceğini bileydim erken anardım be kuzzum,nasılsın nereye kayboldun dün birden
Spor güzel ılık limonlu suyumuda içiyorum sabahları aç karnına şimdilik güzel bi sıkıntı yok şükür
hoş geldin nasılsın dualarımız nasıl devam edecek mi son durum ne kızlar çok konuşuyor mesaj oku oku bitmiyo valla takip edemiyom
hosgeldinnnnn iyi aksamlarr
ne kadar çok yazmışsınız oku oku bitmediiyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
Evet ya sert olan göbeğim yumuşadı sanki 2 günde o niye oldu yaaaa spor sıkılıaştırmıyormu arkadaş anlamadımohhh ,inş... ii gelcekkk hancekimmmm
ben akşam çıkmak zoruunda kaldım çünkümmm kociş dedi akşma beni uyuuttunn gelmedinn ben yapsan sölenirdin dedii
hani yalnız yatağa gimicektikk dediii :18::18::18::18: dedim wawww kocişş içerlemişş bende hade yatak demedin yatalım dedimmm
hehehe böyle giricem sohbete bundan sonraaa
saoll canımm nasıloldunn beyawww :26::26::26: miden nasıllll
hoşş geldinnn ballı lokumummm
kiz bende disilik ne yok erkek fatma gibiyim hic bilmem öyle seyleri .inanirmisiniz daha ben esime askim bile demedim hep o der valla bu konuda ben biraz pasifim yaw.hic daha hayatim nede demedim hep herifim derrr
iste bennnnbende böleyim yasakımmm bi canımm derik birbizmi oo evlilik teklifi etmedikkk
biz evlenelim artık dedik evlendikkkkçok pasifizz kocişte bendeee
Evet ya sert olan göbeğim yumuşadı sanki 2 günde o niye oldu yaaaa spor sıkılıaştırmıyormu arkadaş anlamadım
Yat bebeğim eşinle yat uyuyabiliyorsan,benimkide bugün söylenir gibi oldu sustu şükür:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?