Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ne diyosun miamoremmmbende hayran kaldimbunlar baslar yarin anadan üryanliga iyimi

keser marimmm düşünemiorum bile ne kada rahatlarrrr

moremmm zeynebnurum iki tane okumus bugün haber verdii

bide loori okuyamazzz galibaa misafi ri var cumartesiye kadarrrrrr

öle mi tamamm yasakımm ozaman zeynebime yasayımmm loorimide çıkarayınnn

ee hadi sana gün dogduuuu, sen tüpü suyu hazirla yarina derim ben:))) ama gercekten de simdi herkes kocasini az cok taniyor.... ne yapardi kocalariniz tek tek alayim kizlarrr...:))

benimki kalk gidiyoz burdan derdi galibaabende du biraz bakimda sonra gideriz derdim herifte bana böyle yapardi galibaa

Evet hayatım ya haran kalınacak bir terbiye benim eşim nemi yapar hemen arkasını dönerdi o olaya karşı

kuzucummmm sen pantolonnu indirip igneni yapacaksin. digerlerinin kocasinin önünde.. senin herif ne yapardi tepkisi ne olurdu diyorumm:)))

he simcik anladim bende onlar indirecekte ben bakacam sanmistimm yine ayni seyi yaparrdi bunlari hep yapardi galiba mahkemeyede gidebilir

ben çıkıorumm canlaaa kociş yata dediii :26::26::26::26:
sabaha görüşiürzzz artıkınnn
ii gecelerniz olsunn inşallahhh

he simcik anladim bende onlar indirecekte ben bakacam sanmistimm yine ayni seyi yaparrdi bunlari hep yapardi galiba mahkemeyede gidebilir

Allah Allah yaaa cok güldüm emi sen iyi yasa:)))) hala gülüyorum :)) iyi valla sakin kalirmis.. leyynnn türkiye de bir koca bunu yapan karisinin katili olur bee...:))

Kızçeler ben kaçıom dinlenim azcıkda enerji toplim , yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi
tatlı yüralarrrr :116::116::116::116::116::116:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…