- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #17.881
abooowwwww bombayi anlatiriyorummmm. ben simdi masada bilgisayar sizlerle cene caliyordum, arkadasin karisi yanimda ki sandalye ye geldi ve pantololnunu indirdi ic camasiri ile kaldi ve seker ignesini yapti.:))) ben öyle baktimmm:)) esim hic bisey olmamais gibi oyununa devam etti. varya hayranim bu terbiyelerine:)) düsüne biliyor musunuz 3 ailecek görüstügünüz arkadaslarinizla oturuyorsunuz ve aniden pantololnunuzu indiriyorsunuz.... esiniz ne yapar??????
Allah kabul etsin inşallahhh
keser marimmm düşünemiorum bile ne kada rahatlarrrrabooowwwww bombayi anlatiriyorummmm. ben simdi masada bilgisayar sizlerle cene caliyordum, arkadasin karisi yanimda ki sandalye ye geldi ve pantololnunu indirdi ic camasiri ile kaldi ve seker ignesini yapti.:))) ben öyle baktimmm:)) esim hic bisey olmamais gibi oyununa devam etti. varya hayranim bu terbiyelerine:)) düsüne biliyor musunuz 3 ailecek görüstügünüz arkadaslarinizla oturuyorsunuz ve aniden pantololnunuzu indiriyorsunuz.... esiniz ne yapar??????
habbite hancekim cöpün dolmusssss bi zahmettttt dök onu senin gibi hamarat birinin cöpü dlmadan bosalmaliydii
ne diyosun miamoremmmbende hayran kaldim bunlar baslar yarin anadan üryanliga iyimi
moremmm zeynebnurum iki tane okumus bugün haber verdii
bide loori okuyamazzz galibaa misafi ri var cumartesiye kadarrrrrr
ee hadi sana gün dogduuuu, sen tüpü suyu hazirla yarina derim ben:))) ama gercekten de simdi herkes kocasini az cok taniyor.... ne yapardi kocalariniz tek tek alayim kizlarrr...:))
öle mi tamamm yasakımm ozaman zeynebime yasayımmm loorimide çıkarayınnn
benimki kalk gidiyoz burdan derdi galibaabende du biraz bakimda sonra gideriz derdim herifte bana böyle yapardi galibaa
İşlem tamam habibtemmm ne çabuk doluyor bu yaaa anlamıyorum daha yeni boşalttım ben bunu
abooowwwww bombayi anlatiriyorummmm. ben simdi masada bilgisayar sizlerle cene caliyordum, arkadasin karisi yanimda ki sandalye ye geldi ve pantololnunu indirdi ic camasiri ile kaldi ve seker ignesini yapti.:))) ben öyle baktimmm:)) esim hic bisey olmamais gibi oyununa devam etti. varya hayranim bu terbiyelerine:)) düsüne biliyor musunuz 3 ailecek görüstügünüz arkadaslarinizla oturuyorsunuz ve aniden pantololnunuzu indiriyorsunuz.... esiniz ne yapar??????
Evet hayatım ya haran kalınacak bir terbiye benim eşim nemi yapar hemen arkasını dönerdi o olaya karşı
kuzucummmm sen pantolonnu indirip igneni yapacaksin. digerlerinin kocasinin önünde.. senin herif ne yapardi tepkisi ne olurdu diyorumm:)))
ben çıkıorumm canlaaa kociş yata dediii :26::26::26::26:
sabaha görüşiürzzz artıkınnn
ii gecelerniz olsunn inşallahhh
he simcik anladim bende onlar indirecekte ben bakacam sanmistimm yine ayni seyi yaparrdibunlari hep yapardi galiba mahkemeyede gidebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?