- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #17.901
yaww esek gözlümm pantoöonu cikaran sensin:))))))
Allah Allah yaaa cok güldüm emi sen iyi yasa:)))) hala gülüyorum :)) iyi valla sakin kalirmis.. leyynnn türkiye de bir koca bunu yapan karisinin katili olur bee...:))
yok benim herifte katil sifati yokama bunlari yapacak sifat varr
Git şunu diğer odada yap burayımı buldun adamın karşısında derdi yada yasakımın dediği gibi mahkemeye giderdi galiba...Ama ben yaparmıydım oda var tabiki
Yaww anammm o değilde bunlar ne terbiyesi alıyorlar da bu tğrklerde yok bu yaaaaa
Git şunu diğer odada yap burayımı buldun adamın karşısında derdi yada yasakımın dediği gibi mahkemeye giderdi galiba...Ama ben yaparmıydım oda var tabiki
Yaww anammm o değilde bunlar ne terbiyesi alıyorlar da bu tğrklerde yok bu yaaaaa
ayyy yine cok güldüm yaaaaa. valla sikici geceme renk kattinn. bende sana sauna fotosu yakalamzsam:))
habibtem bunlar böyle gecen mesala üstteki komsunun suyu benim tavana gecti cicekmi ne sulamis tasmis oda..benim herif aksam onda kapilarina dayandi dikkat edin demeye..bunlarda erkenden yatmislar coluk cocuk..kapiyi caldim diyo kadin gecelikli cikmis daha 38 yasinda ne..esim demis dikat edin bakin su bize gecti diye kadin özür dilemis bide tam esim giderken kolundan tutup sarilmisesi icerde yatarken benimki hadi iyi aksamalr demis kacmis ordan bunlar böyle bunalrin yaptiklarini anlatmakla bitmezzz
Kızçeler ben kaçıom dinlenim azcıkda enerji toplim , yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi
tatlı yüralarrrr :116::116::116::116::116::116:
hadiii söyle kiskandin degil miii????
terbiye diye bisi ögretilmiyor. hani bizde kiz cocuklarina etegini kapat kilotun görünmesin diye temkinler vardir. bunlarda yok. biz belli bir yastan sonra kiz cocuklarini babalariyla ayni banyoya sokmayiz edep olussun diye. ama bunlar da öyle bisi yok. benim kayinvalidem ic camasirlari ile bahcede camasir asabilir, yan komsuyla sohbet edebilir ayaküstü... gayet normalll. kayinperderim icin hic bir sakinca yok, oglu icinde. jayinvalidem partiye gider tek basina gece bir saatte gelir sarhos olarak, hiccc sorun yokk:))
yaw ne bilim herifime güveniyomya biseyde hissetmedimmesime dert yanarmis benim koca iciyo ne dermis aramiz iyi degil dermis bak görüyonmu bu kari basima dert acacakk
Vallahi şuan klavye bana ben klavyeye bakakaldım:)))Tıkandığımız nokta bu olsa gerek kal geldi böyle olmakmı iyi bizim olduğumzmu diye düşündüm bian,ama yok beyaaa ben yapamamm eşimde yapmaz yaptırmaz vallahi dizlerimi kırıverir amaaaan ilk evlendiğimiz zamanlar benim gündüz çamaşır asmama bile kızıyordu adam yaaa tek başıma pazara gidemem ben halaaa sayayımmı çooooook var
yaw ne bilim herifime güveniyomya biseyde hissetmedimmesime dert yanarmis benim koca iciyo ne dermis aramiz iyi degil dermis bak görüyonmu bu kari basima dert acacakk
bide benim düsükleri biliyo ya ben bidaha doguracam ama benim kocayla aram iyi degil dermisssiki tane kücük bebesi var halbuki
öyle gibi görünüyor bacim, 2 kocam yapmaz, cocugumuz yemez2 deme demis büyüklerimizzzz. kari dün gece kapida görünce ne sevinmistir ama:))
bak sen yolluyaa.. kizim manyak mi buuu... doguracaksa dogursunnn... bak sinir oldum simdi:))
ne bilim benim herif o niyette olsa söylemezdi ama demi miamorem
manyak vallaher gördügü yerde bebeginiz yokmu halen dermiss alaman karisi
Sen çık habibtem bidaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?