- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #17.921
Ben geliyorum hayatım oraya hamilemi bu şimdik ???
habbitem bende cikmadim simdik ben sinirliyim suyu basindan asagi ne dökerim diye
ne bilim herifi yolladimadam zor kacmis bide kocasi icerdeymis cesarete bak
Tövbeee tövbeeeeeeeee susma hakkımı kullanıyorum
bide esin iyi dayaniyo demis 6 bebek kaybetmis ama hic belli etmiyo demis ..esimde esim öyledir demis cok sabirlidirr inaclidir demis ..galiba kafayi bozmami bekliyo
sekerler ben yatar, uyuyyamazsam tel den girerim .. dün gece gögüslerden uyyuamadim hic... bide oda koktu sabaha kadar...
hadi Allah a emanet olunnnn, öptümmm
iyi geceler miamoremmzaten bugün kk nin düzeni yokk
kuzum benim Rabbim daga tasiyamacagi kari yagdirmazmis.. herseyde bir hayir var. biz bilemeyiz Rabbim bilirrr. Zul celali vel ikram istedigi zaman verecek. dirayetli ol. zaten öylesin ama kiskirtmalara takilma sakin....
sekerler ben yatar, uyuyyamazsam tel den girerim .. dün gece gögüslerden uyyuamadim hic... bide oda koktu sabaha kadar...
hadi Allah a emanet olunnnn, öptümmm
takilmam miamoremmm
Tamam kuzzuum Allah rhatlık versin tatlı rüyalar gör.Allaha emanet ol bitanemmm gelirsen ben buradayımmm
bu sefer tasicaksin bebisleri hemde ikiz olucak insaalllah. hic üzülme sakin... hatta telefonda dert yanacaksin bunlar beni hic uyutmuyor diye:)))
bu sefer tasicaksin bebisleri hemde ikiz olucak insaalllah. hic üzülme sakin... hatta telefonda dert yanacaksin bunlar beni hic uyutmuyor diye:)))
amin umudum var halen miamorem ne kadar hemile kalabilirsem deniycem yine kaybetsem bilemmm..rabbim inslaah nasip ederr
cok gec yaziyom yawww zor gidiyo mesajimm
amin umudum var halen miamorem ne kadar hemile kalabilirsem deniycem yine kaybetsem bilemmm..rabbim inslaah nasip ederr
cok gec yaziyom yawww zor gidiyo mesajimm
Görümcemde çok düşük ve bebek kaybı yaşadı bitanemmm,oda hiç yılmadı en son kromozomlarına baktırdılar enişteyle şimdi bu ay tüp bebek deneyecekler hayırlısıyla oda hep der yılmak yok devammmmmm diye,Allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsınn inşallah tez zamanda
artik kaybetmeyeceksinnn!!!! hamile oldugunu ögrenir ögrenmez yatacaksin, kovalarca su iceceksin, kanini sulandiracaksin gerekirse tuvalate bile kalkmayacaksinnnn,, ve bu bebisleri doguracaksinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?