Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

bide esin iyi dayaniyo demis 6 bebek kaybetmis ama hic belli etmiyo demis ..esimde esim öyledir demis cok sabirlidirr inaclidir demis ..galiba kafayi bozmami bekliyo

sekerler ben yatar, uyuyyamazsam tel den girerim .. dün gece gögüslerden uyyuamadim hic... bide oda koktu sabaha kadar...

hadi Allah a emanet olunnnn, öptümmm

kocasiyla bide cok kavga ediyo sesleri geliyo hepp adam yan binadan tek oda kiralamis evden kovulunca oraya gidiyo buda tasinali 3 yil oldu ben cok daha öncedir burdayimmm

Son düzenleme:
bide esin iyi dayaniyo demis 6 bebek kaybetmis ama hic belli etmiyo demis ..esimde esim öyledir demis cok sabirlidirr inaclidir demis ..galiba kafayi bozmami bekliyo

kuzum benim Rabbim daga tasiyamacagi kari yagdirmazmis.. herseyde bir hayir var. biz bilemeyiz Rabbim bilirrr. Zul celali vel ikram istedigi zaman verecek. dirayetli ol. zaten öylesin ama kiskirtmalara takilma sakin....

kuzum benim Rabbim daga tasiyamacagi kari yagdirmazmis.. herseyde bir hayir var. biz bilemeyiz Rabbim bilirrr. Zul celali vel ikram istedigi zaman verecek. dirayetli ol. zaten öylesin ama kiskirtmalara takilma sakin....

takilmam miamoremmm

sekerler ben yatar, uyuyyamazsam tel den girerim .. dün gece gögüslerden uyyuamadim hic... bide oda koktu sabaha kadar...

hadi Allah a emanet olunnnn, öptümmm

Tamam kuzzuum Allah rhatlık versin tatlı rüyalar gör.Allaha emanet ol bitanemmm gelirsen ben buradayımmm

bu sefer tasicaksin bebisleri hemde ikiz olucak insaalllah. hic üzülme sakin... hatta telefonda dert yanacaksin bunlar beni hic uyutmuyor diye:)))

amin umudum var halen miamorem ne kadar hemile kalabilirsem deniycem yine kaybetsem bilemmm..rabbim inslaah nasip ederr

cok gec yaziyom yawww zor gidiyo mesajimm

amin umudum var halen miamorem ne kadar hemile kalabilirsem deniycem yine kaybetsem bilemmm..rabbim inslaah nasip ederr

artik kaybetmeyeceksinnn!!!! hamile oldugunu ögrenir ögrenmez yatacaksin, kovalarca su iceceksin, kanini sulandiracaksin gerekirse tuvalate bile kalkmayacaksinnnn,, ve bu bebisleri doguracaksinnnn

Görümcemde çok düşük ve bebek kaybı yaşadı bitanemmm,oda hiç yılmadı en son kromozomlarına baktırdılar enişteyle şimdi bu ay tüp bebek deneyecekler hayırlısıyla oda hep der yılmak yok devammmmmm diye,Allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsınn inşallah tez zamanda

habbitem biz kromozomlarada baktirdik sükür temiz cikti ..bize tüp bebekte yapmiyolar hamile kalabiliyom diye cünkü yine düsük olabilir diye.dogal yoldan deniycen diyolarr:26:

artik kaybetmeyeceksinnn!!!! hamile oldugunu ögrenir ögrenmez yatacaksin, kovalarca su iceceksin, kanini sulandiracaksin gerekirse tuvalate bile kalkmayacaksinnnn,, ve bu bebisleri doguracaksinnnn

Bide hamile olduğunu öğrenir öğrenmez en son gittiğin doktora gideceksin habibtemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…