Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

habbitem görümcen gilde neden hep kaybediyomus bi sebep bulundumu:26:bende su ana kadar bulunan tek sey pihtilasma:26:

Son düzenleme:
habbitem biz kromozomlarada baktirdik sükür temiz cikti ..bize tüp bebekte yapmiyolar hamile kalabiliyom diye cünkü yine düsük olabilir diye.dogal yoldan deniycen diyolarr:26:

Hayırlısı bitanemmm,oda çok fazla yumurtluyormuş bebekleri rahime çıkmadan kanallarda dölleniyormuş o yüzden tüp bebeği deneyecekler hayırlısıyla inşallah bu sefer yüzleri güler inşallah o 15 hatta 16 oldu bu sene deniyorlar bitanemmmm

artik kaybetmeyeceksinnn!!!! hamile oldugunu ögrenir ögrenmez yatacaksin, kovalarca su iceceksin, kanini sulandiracaksin gerekirse tuvalate bile kalkmayacaksinnnn,, ve bu bebisleri doguracaksinnnn

öncedende ayaga kalkmiyodum ama simdik hic kalkmiycam doru diyosun miamorem yemek nede yapmiycamm

anladim onlara tüp bebek sart habbitem onunki hep dis gebelik oluyo demekki tüplerde sorunu var var demekki tikali olabilirr:26:

öncedende ayaga kalkmiyodum ama simdik hic kalkmiycam doru diyosun miamorem yemek nede yapmiycamm

yok kuzum yapmican, bide böyle denicen bakalim. Rabbim iyisini bilir... ögrenir ögrenmez yat ve tuvalate kalk ama cok yavas. merak etme ayni senin gibi bir arkadasim vardi. oda cok düsük yapti. en son hamileliginde cok cekti ama basardi. hic kalkamdi yerinden cisi icin lazimlik koydular altina kanamasi oldu hep. bebekleri rahminin ucunda tasidi 4 ay yikanmadi. ama simdi ikizleri var. onda son dakka bir de baska hastalik cikti bilemedim simdi neydi, ama herseye direndi cokk cekti ama basardi. cokk su ic. simdiden her gün aspirin al. kanin alissin sulanmaya..

aliyom aspirini deniycem miamoremm her yolu deniycem belki bi tanesi nasip olurrrr:26:

anladim habibtem diger mesajini okuyunca dis gebelik oldugunu oda zor ya hemde tehlikeli ic kanama yapiyo cünkü:26:

Canımmm ya o benim oda çok çekmiş anlatıyorda bazen oturuyoruz ağlıyorum o anlattıkca o benim bide en büyük destekcim çok dertleşirim onunla hep der bak ablam ben 16 senedir kafama takıyorum neden olmuyor diye 3 ay önce antidepresan başladı doktoru ona şimdi diyorki amaaaaaaaaan hayırlısı Allahtan diyor,o ne isterse o olur diyor takmıyor artık eskisi gibi

kiscelerim bende varislerimden perisanim simdik yine agrimaya basladine bulduysam bende bu kan damar hastaliklarindan buldumm

bide sali hormon testi sonuclarimi almak icin kadin dogumcuya gidecem bide kurcalattiracam iltihap enfeksiyon varmi ona bakacakk

aspirine basladin ya ondan agrimaya baslamistir...kanin sulaninca orada biriken kanlar harekete gecti. ama ayni zamanda bol su ic de kanin hareket etsin... hersey yerli yerine oturcak sakin üzülmeeee

insallah tatlimm insalllah... ailen burada dimi?

annem hollandadaydi simdi geri tr gitti ablam yigenlerim varr bana uzakalr berlindeler ama onlar berlinin bi ucunda ben bi ucunda bende yanlarindaydim ama kaynana gilde ordaydi tasindim uzaga geldimm biktim laflarindan dedikodularindann.

annem hollandadaydi simdi geri tr gitti ablam yigenlerim varr bana uzakalr berlindeler ama onlar berlinin bi ucunda ben bi ucunda bende yanlarindaydim ama kaynana gilde ordaydi tasindim uzaga geldimm biktim laflarindan dedikodularindann.

uzak da olsalar yardim lazim olunca gelirler herhalde dimi.... olmadi ben gelirim elimden geldigince. daha olmadi birini tut para ile.. o zaman gelsin plan yapariz kuzum benimmm...hele olsunda

aspirine basladin ya ondan agrimaya baslamistir...kanin sulaninca orada biriken kanlar harekete gecti. ama ayni zamanda bol su ic de kanin hareket etsin... hersey yerli yerine oturcak sakin üzülmeeee

aslinda doru cok su icmeleiyimm kan doktoruda öyle demisti..bide miamorem böyle hareketsiz netin basinda oturunca oluyoyada cok yürüyüs yaptigimda cok agriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…