- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #17.941
habbitem biz kromozomlarada baktirdik sükür temiz cikti ..bize tüp bebekte yapmiyolar hamile kalabiliyom diye cünkü yine düsük olabilir diye.dogal yoldan deniycen diyolarr:26:
artik kaybetmeyeceksinnn!!!! hamile oldugunu ögrenir ögrenmez yatacaksin, kovalarca su iceceksin, kanini sulandiracaksin gerekirse tuvalate bile kalkmayacaksinnnn,, ve bu bebisleri doguracaksinnnn
habbitem görümcen gilde neden hep kaybediyomus bi sebep bulundumu:26:bende su ana kadar bulunan tek sey pihtilasma:26:
Hayırlısı bitanemmm,oda çok fazla yumurtluyormuş bebekleri rahime çıkmadan kanallarda dölleniyormuş o yüzden tüp bebeği deneyecekler hayırlısıyla inşallah bu sefer yüzleri güler inşallah o 15 hatta 16 oldu bu sene deniyorlar bitanemmmm
Ondanda pıhtılaşmadan şüphelendiler coraspin falan içti çok ama onun sorunu hep dış gebelik(
öncedende ayaga kalkmiyodum ama simdik hic kalkmiycam doru diyosun miamorem yemek nede yapmiycamm
Bu lafa bi kahve içerim arkidiş
yok kuzum yapmican, bide böyle denicen bakalim. Rabbim iyisini bilir... ögrenir ögrenmez yat ve tuvalate kalk ama cok yavas. merak etme ayni senin gibi bir arkadasim vardi. oda cok düsük yapti. en son hamileliginde cok cekti ama basardi. hic kalkamdi yerinden cisi icin lazimlik koydular altina kanamasi oldu hep. bebekleri rahminin ucunda tasidi 4 ay yikanmadi. ama simdi ikizleri var. onda son dakka bir de baska hastalik cikti bilemedim simdi neydi, ama herseye direndi cokk cekti ama basardi. cokk su ic. simdiden her gün aspirin al. kanin alissin sulanmaya..
anladim habibtem diger mesajini okuyunca dis gebelik oldugunuoda zor ya hemde tehlikeli ic kanama yapiyo cünkü:26:
aliyom aspirinideniycem miamoremm her yolu deniycem belki bi tanesi nasip olurrrr:26:
Tek başına içilirmi habibtem bu melet buyrun canlarım benimmmmelciklerine saglikkk
kiscelerim bende varislerimden perisanim simdik yine agrimaya basladine bulduysam bende bu kan damar hastaliklarindan buldumm
bide sali hormon testi sonuclarimi almak icin kadin dogumcuya gidecem bide kurcalattiracam iltihap enfeksiyon varmi ona bakacakk
insallah tatlimm insalllah... ailen burada dimi?
annem hollandadaydi simdi geri tr gittiablam yigenlerim varr bana uzakalr berlindeler ama onlar berlinin bi ucunda ben bi ucunda bende yanlarindaydim ama kaynana gilde ordaydi tasindim uzaga geldimm biktim laflarindan dedikodularindann.
aspirine basladin ya ondan agrimaya baslamistir...kanin sulaninca orada biriken kanlar harekete gecti. ama ayni zamanda bol su ic de kanin hareket etsin... hersey yerli yerine oturcak sakin üzülmeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?